Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να γίνω μαμά

Προσπαθείτε για διάστημα λιγότερο απο ένα χρόνο; Συζητήστε εδώ.

4179 συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ

1. ΤΡΕΛΗ ΔΙΨΑ 1 2

• 29 απαντήσεις
    • 16.9k εμφανίσεις
  2. ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS!!

• 6 απαντήσεις
    • 735 εμφανίσεις
    • 17 απαντήσεις
    • 1.6k εμφανίσεις
  3. KORITSIAA VOITHIA!!

• 23 απαντήσεις
    • 4k εμφανίσεις
  4. axiopistia self-clear

• 9 απαντήσεις
    • 12.8k εμφανίσεις
  5. Thelw na ginw mama 1 2

• 44 απαντήσεις
    • 5k εμφανίσεις
  6. o

• 12 απαντήσεις
    • 1.5k εμφανίσεις
    • 16 απαντήσεις
    • 1.2k εμφανίσεις
    • 3 απαντήσεις
    • 1.8k εμφανίσεις
  7. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...

• 1 απάντηση
    • 1.7k εμφανίσεις
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

• 10 απαντήσεις
    • 732 εμφανίσεις
  9. mipws kserei kaneis na mou apantisei??????????

• 0 απαντήσεις
    • 658 εμφανίσεις
  10. Kalimera manoules kai wannabe manoules

• 19 απαντήσεις
    • 1k εμφανίσεις
  11. οτωση χοριακης

• 4 απαντήσεις
    • 940 εμφανίσεις
  12. ΜΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΛΕΩΩΩ

• 18 απαντήσεις
    • 2.3k εμφανίσεις
  13. empiries sillipsis meta apo apoxsisi

• 13 απαντήσεις
    • 1.7k εμφανίσεις
  14. AUTOS O MINAS LETE NA NAI TUXEROS??

• 7 απαντήσεις
    • 803 εμφανίσεις
    • 4 απαντήσεις
    • 932 εμφανίσεις
  15. Koritsia SOS!! 1 2 3

• 64 απαντήσεις
    • 6.6k εμφανίσεις
  16. Εγώ πότε θα γίνω μανα??

• 7 απαντήσεις
    • 755 εμφανίσεις
    • 16 απαντήσεις
    • 1.9k εμφανίσεις
  17. kafe aima meta thn periodo

• 4 απαντήσεις
    • 1.5k εμφανίσεις
    • 27 απαντήσεις
    • 7.8k εμφανίσεις
    • 70 απαντήσεις
    • 15.1k εμφανίσεις
    • 7 απαντήσεις
    • 926 εμφανίσεις
    • 6 απαντήσεις
    • 2.7k εμφανίσεις
  18. 2010........ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

• 5 απαντήσεις
    • 729 εμφανίσεις
    • 2 απαντήσεις
    • 612 εμφανίσεις
  19. ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ.....

• 24 απαντήσεις
    • 2.2k εμφανίσεις
  20. OXI SYMTOMATA!!!!

• 13 απαντήσεις
    • 1.7k εμφανίσεις
  • Απαντήσεις

• ΧΧαχχαχα ναι άσε θέλει μονίμως να είναι όρθια και αν δεν είναι κλαίει ή τσιρίζει….🤣  πω πω 9.5 κιλά πήγατε καλέ;;;; Φτου φτου ζωή να χει, ολόκληρος γίγαντας!!!  αυτό το ψεύτικο κλάμα το κάνει και εμάς 🤣🤣 από φωνούλες τελευταία κάνει κάτι δικά της αλλά δεν καταλαβαίνω τι συλλαβή λέει ακριβώς 🤣🤣 και φυσικά τσιρίζει όλη μέρα και ώρες ώρες η τσιρίδα της τρυπάει εγκέφαλο 🤣 με το φαγητό εμάς τρώει νορμαλ. Υπάρχουν φυσικά πολλές φορές που δεν θέλει αλλά γενικά τρώει κάπως και δοκιμάζει.. αν και αν μας δει να τρώμε κάτι μπροστά της πχ σνακ το ζητάει… εμείς παιδίατρο τώρα έχουμε τον άλλο μήνα, 2 μήνες μας είπε εφόσον δεν έχουμε εμβόλιο δεν χρειάζεται να πάμε, και θα πάμε Ιουλίο να δούμε που βρισκόμαστε και πως πάει η ανάπτυξη της. Εσάς σας είπε κάτι τέτοιο; Γιατί μίλησα με μια φίλη που έχει ένα κοριτσάκι 1 μήνα μεγαλύτερο και μου είπε ότι πάνε κάθε μήνα παιδίατρο και προβληματίστηκα 😕 ωστόσο έμαθα ότι άλλαξε το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού και το εμβόλιο που γινόταν στον 12 μήνα, τώρα γίνεται στον 10… μπορείς βέβαια και λίγο πιο μετά αλλά εμάς δεν μας είπε κάτι ο παιδίατρος, μήπως μας το πει τον Ιούλιο που θα πάμε..
    • Επιπλέον για σύντομες βόλτες το β΄άζεις και στο αυγό εφόσον κουμπώνει πάνω στο καρότσι. Απλά αν κατάλαβα καλά δεν κάνει να μένει το βρεφάκι για πολλή ώρα εκεί μέσα. 
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Σωστά, αυτή είναι η τριάδα. Απλώς αν το καρότσι ξαπλώνει τελείως και έχει μαξιλαράκια γύρω γύρω είναι κατάλληλο για νεογ΄΄εννητο. Επίσης υπάρχουν μειωτήρες χώρου (κάτι σαν φω΄λίτσα) αν το βρεφάκι είναι πολ΄ύ μικρό, οπότε για τη βόλτα δε χρειάζεται η καλαθούνα. Αυτ΄ά κατάλαβα εγώ απ το ψάξιμο που κάναμε. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
  • Συζητήσεις

• Προσθήκη...