Μετάβαση σε περιεχόμενο

μια βοηθεια ..................και γω!!!!!!!!!!!!!!


dwri

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010

ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ.......ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ......ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙ 9/11 ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ....ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ....ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΟΣ...ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα..αλλα το πιο σημαντικο ειναι η αλλαγη στο στηθος (μονο στην εγκυμοσυνη αλλαζει το σο πολυ και σχετικα αμεσα) αλλα και ολα τα υπολοιπα!Χωρις ομως το τεστ της Β χοριακης, δεν θα εισαι σιγουρη 100%. Δεν ειναι τιποτα, ενα τεστ αιματος σε πολυ καλο γιατρο, κεντρο φονιμοτητας η καλο μικροβιολογο και σε 2 ωρες θα ξερεις!

Ευχωμαι να ειναι θετικο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα πρεπει να περιμενεις 2-4 ημερες απο την ημερα που περιμενεις να αδιαθετησεις (δηλαδη 11 ή 13 του μηνος). Η πιο σιγουρη εξεταση ειναι η Β χοριακη αλλα και τα τεστ των φαρμακειων δειχνουν σιγουρα κετα την καθυστερηση!

Υπομονη και καλη ζωη, οχι ξενυχτια, τσιγαρα, αλκοολ, πολυ κουραση και καλη διατροφη. Μπορει να πιασει!

Σου το ευχωμαι! Υπαρχουν διαφορες συμβουλες σε αυτο το site

δες οσα σε ενδιαφερουν!

Ciao!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!! ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 9-12 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 5-1.ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΟΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΡΑΚΙ..ΦΙΛΑΚΙΑ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπορεί κ να είσαι αλλά είναι λίγο νωρίς για να καταλάβεις σίγουρα.

Πάντως κ εγώ στην εγκυμοσύνη ήμουν σίγουρη ότι είμαι αλλά τις μέρες που ήταν να αδιαθετήσω, όχι πολύ νωρίτερα.Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος γιατί δυστυχώς δεν βοηθάει. Στη θέση σου θα έκανα τεστ τουλάχιστον την ημέρα που περιμένεις με τα πρώτα πρωινά ούρα (μην πάρεις predictor, παρε cluer blue) μέχρι τότε υπομονή.

Εύχομαι να είσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω στο ευχομαι κοριτσακι μου...μακαρι να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα...βρε περιμενε για καθυστερηση...απαππα ηρεμησε, μην αγχωνεσαι!!!!οτι εγινε εγινε τωρα.....μην το σκεφτεσαι καθολου...για μενα μιας και εχεις 21 ημερες καθυστερηση ετσι οπως τα υπολογισα,μην παρεις τεστ.....πηγαινε για χοριακη γοναδοτροπινη σε ενα μικροβιολογικο!!!!κατι μου λεει οτι εισαι χχιιχιχιιχχ!!!! περιμενουμε τα ευχαριστα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Η άποψη μου είναι να κάνεις υπομονή λίγες ημέρες ακόμα γιατι ενα τεστ εγκυμοσύνης δεν θα δειξει απο τοσο νωρίς. Ακουσε με περιμένε μέχρι την ημέρα που περίμενες να αδιαθετήσεις αντε και 2-3 ημέρες πιο πριν και τότε να πας να μετρησεις την χοριακή σου.

Φιλάκια και καλά αποτελέσματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...