Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ?? 2 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΕΣΗ??


098765

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!! Απ οτι πολυ σωστα καταλάβατε εχω παλινδρομήσει εδώ και 2 μηνες. Βρίσκομαι στη 2η περιοδο απο τότε και η κυρία κάνει κόλπα!! Παλιά παρακάλαγα να κρατάει λίγο να κάνω κανα μπάνιο παραπάνω στη παραλία που πάντα ερχοτανε για σπάσιμο στις διακοπες μου η μαλ...!

Τωρα σκάρτες 3 ημέρες,Γνωρίζει καποια κάτι.Είχε το ιδιο θέμα και τελικά ολα πηγαν καλά? Γιατι φοβάμαι μη μπλέξω με επιπλεον καθαρισμούς και συμφύσεις. Συνήθως ειχα περίοδο 6 ημέρες και τη τελευταια καθαρισματα μαζί με την 7η ημέρα. Βοηθεια!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Δυστυχώς και ο δικος μου κύκλος "χάλασε" μετά την παλίνδρομη. Και σε διάρκεια και σε ποσότητα. Μάλλον χρειάζεται κάποιο διάστημα να ομαλοποιηθεί. Μετά την απόξεση ο γιατρός σου σε εξέτασε? Αν ναι και όλα ήταν εντάξει δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς για συμφήσεις κλπ. Δεν τον ρωτάς καλύτερα ξανά για να είσαι σίγουρη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου με εξέταση και βρήκε και καλό πάχος ενδομητρίου λεει 8,5 mm αλλά ανησυχώ γιατι ειναι ακριβως όπως τα λες .Χάλασε δηλαδή και σε ποσότητα και σε διάρκεια.Με ησύχασες όμως λίγο.Να σαι καλά!! Ακούω πολλά και εχω τρελαθεί.Όλο το κακο βαζει το μαυλό μου. Μετα απο ποσο καιρό έστρωσες εσύ? Όλα καλά απο τότε παιδί μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει και έχω ακούσει ο κύκλος επανέρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα μετά από 3 - 4 περιόδους. Πάντως ωορρηξία γίνεται κανονικά άσχετα με το πόσες μέρες έχεις αίμα. Το δύσκολο πιστέυω είναι να μπορέσεις να βρεις ποιες μέρες γίνεται!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, κοριτσάκι μου ακόμη δεν έστρωσε :( Και άντε να βρεις γόνιμες τώρα! :unsure: Η 1η ήρθε στις 34 μέρες και κράτησε σχεδόν 8!! Η 2η στις 30 και κράτησε μόνο 3 με ελάχιστο αίμα και η 3η στις 25 μέρες (σήμερα είναι η 4η μέρα και μάλλον καθαρίζω). Ελπίζω ο επόμενος κύκλος (αν υπάρξει :blush: ) να είναι κανονικός! Μην ανησυχείς εφόσον όλα ήταν καλά στην εξέταση και προπάντων μη βάζεις κακό με το νου σου!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρέ δροσερούλα ανησυχω γιατι απ οτι ξέρω δεν φαίνεται με την απλή εξέταση αν είμαστε καλά μεσα μας αλλα με υστεροσκόπηση. Ο κολπικός δεν κάνει και πολλά. Ο υπέρηχος εννοώ. Εχω ακούσει οτι οταν ελλατωνεται η περιοδος είναι θέμα και μπορεί εκτος του τυχαιου γεγονότος μεχρι να φτιαξει η κατάσταση να συμβαίνει δυστυχώς να μην είναι και τοσο τυχαιο αλλα θεμα συμφυσεων που θέλουν μεθοδο λύσης τους με υστεροσκοπηση για να θεραπευτεις! Πάντως κοριτσακια μου σας ευχαριστω όλα σας για το κουραγιο και το θαρρος που μου δίνεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για τις συμφήσεις, φίλη μου που ρώτησε το γιατρό της, της είπε ότι μπορεί να δημιουργηθούν μετά από πολλές αποβολές και όχι μία. Εφόσον ο κολπικός υπέρηχος ήταν εντάξει και άλλα προβλήματα με κύστες, ινομυώματα κλπ. δεν έχεις, μάλλον θα πρέπει να δεις πώς θα πάει η κατάσταση και στους επόμενους κύκλους. Πάντως για να μην αγχώνεσαι δε ρωτάς το γιατρό σου να σου πει την άποψή του?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξέρω να σε βοηθήσω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.Πάντως νομίζω ότι αγχώνεσαι πολύ ενώ όλα είναι εντάξει.Πολλές φορές θέλει 3-4 κύκλους για να συνέλθει ο οργανισμός.Πάρε τηλ το γιατρό σου να τον ρωτήσεις ώστε να ησυχάσεις...

Εύχομαι όλα καλά να σου πάνε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...