Μετάβαση σε περιεχόμενο

empiries sillipsis meta apo apoxsisi


andruka

Recommended Posts

ΕΛΑ ANTROYKA ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ......ΑΠΛΩς ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΞΕΣΗ....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ,ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞΥΣΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.....ΠΟΣΟ ΗΣΟΥΝ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

imun 7 evdomadon

ola pigenan mia xara kai otan eprepe na akousume palmo den vrikame

an k proti apovoli kaname arketes exsetasis

i viopsia t emvriou edixse thromvosi

tin epomeni fora pame g iparini

pistevo den theli agxos

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα andruka!! Και εγώ έχω τις ίδιες απορίες με σένα!! Έκανα απόξεση τον Νοέμβριο και λέω από αυτόν τον μήνα να ξαναπροσπαθήσω!!Άντε να δούμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα andruka!!!εγώ μετά την αποβολή που είχα τον Απρίλιο (ήμουν στην 11 εβδομάδα)προσπαθώ αλλά ακόμα δεν έχει έρθει....και εγώ έκανα τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία και σε επόμενη εγκυμοσύνη θα κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης...μην αγχώνεσαι το θετικό είναι οτι μπορούμε να μείνουμε έγκυος!!!θα έρθει, προσωπικά πιστεύω οτι πρέπει να αποβάλουμε το άγχος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ andruka,

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ

ΔΙΚΗ ΣΟΥ ...

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ...

Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ

ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ :( ... Η

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ...

ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΣΤΗΝ 10η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ

ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ...

ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ

ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΗΠΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 7 ΜΗΝΩΝ ... :)

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ... ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕ

ΕΥΚΟΛΙΑ ... ;)

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ...

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΠΑΛΛΗΝΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ...

ΜΟΛΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ...

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσακι :) Εγω εχω μια κορη τριων χρονων και μια παλινδρομη κυηση 11 εβδομαδων το Δεκεμβριο του 2008, μπηκαμε στο 2010 και ακομα τιποτα..................... :( Δε πειραζει εχει ο Θεος. Να ειμαι καλα εγω και η οικογενεια μου και ας μην ερθει δευτερο παιδακι. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια και στο λεω εσενα να το ακουω κι εγω ΟΧΙ ΑΓΧΟς :huh: Αυτο μου ειπε και ο γιατρος μου, μη σκεφτεσαι καθολου μωρο, κανε ερωτα και σκεψου κατι αλλο, μη σκεφτεσαι "τωρα εμεινα εγκυος" γιατι ειναι λαθος. Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μεσα στο 2010 να μεινεις εγκυος :) Φιλακια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για σας και απο εμενα και εγω εχασα το μωρο λογω θρομβοφιλιας πριν 2 μηνες και τωρα ξαναπροσπαθουμε ηθελα να ρωτησω ολες εσας που προσπαθειται τοσο καιρο ειναι ολα φυσιολογικα μηπως εχετε συμφυσεις λογω αποξεσης και δεν περναει το σπερμα?εχετε κανει εξετασεις?σαλπιγγογραφια?συγνωμη αν ενοχληθει καποια αλλα δεν πιστευω στο ανχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νταλια καλα κανεις και ρωτας. Εγω απο εξετασεις δεν εχω κανει και πολλες γιατι ο γιατρος μου ειναι της αποψης οτι αφου εχω κανει ενα παιδακι που τωρα τριων χρονων, η αποβολη μου ηταν ενα ατυχο-τυχαιο γεγονος οποτε δε χρειαζεται να μπουμε σε διαδικασια εξετασεων. Μονο εξεταση για τοξοπλασμα με εβαλε να κανω η οποια βγηκε αρνητικη. Τωρα απο κει και περα εκανα απο μονη μου καποιες εξετασεις για να μου φυγει η ιδεα, στις οποιες και παλι δεν εδειξε ανησυχητικο μονο την τραχηλιτιδα. Μου ειπε κι εμενα τα κλασικα περι αγχους και με εβαλε να ψαξω τις γονιμες μερες με το θερμομετρο.....Σημερα για παραδειγμα ειχα 37.2! Βεβαια εμενα εχει περασει και ολοκληρος χρονος απο την αποβολη μου. Δε ξερω τι να σου πω αλλα πιστευω και μονο η σκεψη του να μεινεις εγκυος, σε αγχωνει. Θα δειξει....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ντάλια!! Πρώτη φορά ακούω τώρα από εσένα για συμφύσεις μετά την απόξεση και τέτοια!! Δεν το ήξερα!! Εγώ πήγα μία εβδομάδα μετά την απόξεση , με εξέτασε κολπικά και μου είπε όλα οκ!! Πώς το καταλαβαίνεις αν έχεις κάτι τέτοιο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filenadistes lipon den thelo na xsanakouso kamia na pi ti lexsi agxos!!!eimaste oles mia xara k me ti voithia tou theou tha exume oles to moraki mas..ola pigan kala stin apoxsisi mas tpt den pai lathos

ante na parume ta pano mas

tha kanume erota gia na to efxaristiomaste kai to moraki mas tha erthi

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας λοιπον αυτο το βλεπεις μονο με σαλπιγγογραφια σου ριχνουν ενα κολπικο υγρο που ακολουθει την πορια του σπερματος και εκεινη την ωρα σε βγαζουν ακτινογραφια.

Εκτος απο αυτο μπορειται να δειτε και το σπερμα του αντρα σας γιατι και οι αντρες περνανε μολυνσεις και αυτο μπορει να προκαλει το προβλημα επισης κατα διαστηματα της ζωης του αντρα λογω καπνισματος η κακης διατροφης μπορει να εχει χαμηλη κινητικοτητα.

ελενχος και ενας καλος γιατρος διοτι οτι μενουμε εγκυες ειναι σιγουρο το θεμα ειναι αν ολα ειναι οκ για να ξαναμεινουμε με ενα απλο παπ τεστ η ενα κολπικο υπερηχο δεν τα βλεπεις ολα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεναω μετα την απόξεση μειώθηκε πολύ η περίοδος μου απο 5-7 μέρες πηγε σε 3. Πήρα κάποια αγωγη φαρμακευτικη prmolut αλλα μειώθηκε σε 1.5 μερα τσι πήγα για σαλπιγγογραφία γιατι νομισαμε ειχα συμφησεις. Τελικα η αρστερή σαλπιγγα ειχε κλείσει και αμεσω στον ιδιο κυκλοπ έμεινα έγκυος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...