Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα καταφερα!!!!????????? 553,50 δεν μπορώ να το πιστέψω!!!Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!Πόσο λυπημένη ημουν πέρισυ!!!ποσο ευτυχισμένη τώρα!!!Όλες θα τα καταφέρουμε θα το δείτε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Κορίτσια τα καταφερα!!!!????????? 553,50 δεν μπορώ να το πιστέψω!!!Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!Πόσο λυπημένη ημουν πέρισυ!!!ποσο ευτυχισμένη τώρα!!!Όλες θα τα καταφέρουμε θα το δείτε!!!

Συγχαρητήρια κούκλα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να έχεις μία τελεια εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Η δεύτερη προσπάθεια.... Με πήραν μόλις απ το κέντρο.. Μου είπαν να σταματήσω τα φαρμακα, να κάνω την Τετάρτη πάλι ν δούμε αν μηδενισε και Παρασκευή να πάω να με δει ο γιατρός!!! 

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω πολύ και δεν το λεω έτσι, αυτό με εκανε να μαζέψω τα κομμάτια μου πέρισυ κ να το παλεψω πάλι. Όλα λένε οτι γίνονται για κάποιο λόγο, το οτι δεν ξέρεις το λόγο δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Για να μην ήρθε το μωράκι σου τώρα κ εμένα πέρισυ κ πολλών κοριτσιών σημαίνει οτι κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το έμβρυο άρα θα έρθει οταν είναι η ώρα του ενα υγιέστατο εμβρυακι!είναι πολύ δύσκολη στιγμή το ξερω το εχω ζήσει, όπως κ πολλές εδώ κοπέλες!παρε το χρόνο σου και θα γίνει το θαύμα θα δεις!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι... Όλα να πάνε κατ ευχήν! ? ? ? Με το καλό... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια γλυκιά μου να έχεις μια τέλεια κύηση!!Θυμάσαι που σου είπα να συνεχίσεις την προλουτέξ χαχαχαχ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Αμάν κορίτσι μου! Τί χοριακαρα είναι αυτή; 

Χαίρομαι πολύ για σένα! 

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Καλό διπλασιασμό!!!

Πωπωπω δίδυμα μυρίζουν!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Μπράβοοοοοοοοο!!!!! Τι ωραία μέρα είναι αυτή!!! Να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια! Ήσασταν η δύναμή μου όλον αυτόν τον καιρό! Μέχρι χτες ήμουν πολύ συγκρατημένη, σχεδόν απαισιόδοξη, αλλά με τα μηνύματά σας με ανεβάσατε τόσο πολύ, που ξύπνησα και σκεφτομουν μόνο το νούμερο που θα ακούσω!!! ???❤️❤️❤️❤️❤️????????????

Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι κάθε καλό και σύντομα να έχεις το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω πολύ και δεν το λεω έτσι, αυτό με εκανε να μαζέψω τα κομμάτια μου πέρισυ κ να το παλεψω πάλι. Όλα λένε οτι γίνονται για κάποιο λόγο, το οτι δεν ξέρεις το λόγο δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Για να μην ήρθε το μωράκι σου τώρα κ εμένα πέρισυ κ πολλών κοριτσιών σημαίνει οτι κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το έμβρυο άρα θα έρθει οταν είναι η ώρα του ενα υγιέστατο εμβρυακι!είναι πολύ δύσκολη στιγμή το ξερω το εχω ζήσει, όπως κ πολλές εδώ κοπέλες!παρε το χρόνο σου και θα γίνει το θαύμα θα δεις!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.... Την προηγούμενη φορά ήταν σχεδόν μηδενική... Τώρα έστω κι αυτό το λίγο... Κατι ήταν.... Εννοείται θα συνεχίσω!!!! Ν απολαύσεις και να χάρεις τις όμορφες μέρες που έρχονται!!!! ? ? ? ? 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Αμάν κορίτσι μου! Τί χοριακαρα είναι αυτή; 

Χαίρομαι πολύ για σένα! 

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Καλό διπλασιασμό!!!

Πωπωπω δίδυμα μυρίζουν!!!! 

Λες???οτι ειναι το καλύτερο!!!υγεία Θέλω μόνο!!!Αλήθεια!!!Ευχαριστώ κοπέλα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.... Την προηγούμενη φορά ήταν σχεδόν μηδενική... Τώρα έστω κι αυτό το λίγο... Κατι ήταν.... Εννοείται θα συνεχίσω!!!! Ν απολαύσεις και να χάρεις τις όμορφες μέρες που έρχονται!!!! ? ? ? ? 

Κ εμένα την προηγούμενη φορά ηταν 10 η χοριακη κ δεν προχώρησε κ τώρα είδες!σε ευχαριστώ πολύ! Εδω θα είμαστε να δίνουμε κουράγιο!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Η δεύτερη προσπάθεια.... Με πήραν μόλις απ το κέντρο.. Μου είπαν να σταματήσω τα φαρμακα, να κάνω την Τετάρτη πάλι ν δούμε αν μηδενισε και Παρασκευή να πάω να με δει ο γιατρός!!! 

Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάνω κοριτσάκι μου...τα έχω περάσει 3 φορές και σε καταλαβαίνω...τον Σεπτέμβριο πάω για την 4η...Πρέπει να το παλέψουμε!!! Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια!!!!Να έχεις καλή εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Τι υπεροχο τριψηφιο νουμερο!!!!! Να εχεις μια ομροφη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι σε 9 μηνες στην αγκαλια σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ ολες σας!!!ειλικρινά??????❤❤❤

Μπράβο ροζ!!! Πολύ καλή χοριακη!! Πράγματι μυρίζουν δίδυμακια!!! 

Όπως κ να έχει να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bou30 είπε:

Μπράβο ροζ!!! Πολύ καλή χοριακη!! Πράγματι μυρίζουν δίδυμακια!!! 

Όπως κ να έχει να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! ???

Μακάρι! Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...