Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιου-πιου

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1131
 • Έγινε μέλος

 • Days Won

  10

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Πιου-πιου

 1. Ίσως να ευθύνεται λίγο κάποιο φάρμακο. Δε διαβάζεις τις οδηγίες. Αν και δεν το έχω ξανακουσει. Αλλιώς είναι καθαρά ψυχολογικό. Μην αγχώνεσαι πάντως, όλες έχουμε άγχος και μάλιστα παρα πολύ. Δε σημαίνει ότι επηρεάζεται η εμφύτευση. Ηρέμησε πάντως γιατί σιγουρα βλαπτεις τον εαυτό σου! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μία τεράστια χοριακη.
 2. Μπράβο κορίτσια!!!!! @anna5190 Συγχαρητήρια!!! Συνεχίστε το σερί!!!!!
 3. Τέλεια. Όλα θα πάνε καλά. Θα δείτε και το σάκο και όλα. Προσοχή λίγο θα κάνεις λίγο καιρό. Εγώ φουσκώνω τί άλλο; Άντε να το δεις να ηρεμήσεις κιόλας.
 4. Κορίτσια μου μην περιμένετε να νιώθετε τίποτα ιδιαίτερο. Εγώ παρακαλούσα να νιώσω μια ανακατωσουρα λίγο υπνηλία έστω και τίποτα. 🤣. Μετά που τα ένιωθα στον 3ο καλά να πάθω. Πώς είσαι σήμερα από αίμα; Υποχώρησε;
 5. Πιου-πιου

  Σπερμοδιαγραμμα που?

  Ε τότε μια χαρά. Πάντως σου λέω τα δύο που κάναμε σε συνοικιακά, αξιόπιστα βέβαια, είχαν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα με το Μητέρα. Δε βλέπω το λόγο αν δεν κάνετε κάτι εξειδικευμένο. Θέλεις να ρωτήσεις και στο Λητώ το Μαιευτήριο; Δεν έχει τραγικές τιμές. Ακριβότερα από τα συνοικιακά αλλά για χοριακη ας πούμε δίνεις 30 ενώ στο συνοικιακό 20. Κάνε αν θες ένα τηλέφωνο.
 6. Πιου-πιου

  Σπερμοδιαγραμμα που?

  Κορίτσι μου εμείς κάναμε απλό βέβαια σπέρμοδιάγραμμα σε μικροβιολόγο της περιοχής μας. Μας το έγραψε ο γυναικολόγος και πληρώσαμε ελάχιστα 1-2 ευρώ συμμετοχή. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά κάνεις δεν τα αμφισβήτησε, επαναλάβαμε σε άλλο μικροβιολογικό εξίσου αξιόπιστο γιατί το ζητούσε η επιτροπή εξωσωματικης. Επίσης πολύ καλά αποτελέσματα. Το τρίτο που είδαμε ήταν το σπέρμοδιάγραμμα του Μητέρα στην ivf επίσης πολύ καλό. Θέλω να πω αν δε χρειάζεται καταρχήν κάτι εξειδικευμένο πχ κατακερματισμός σπέρματος είναι σχεδόν δωρεάν! Όταν βέβαια λυθεί το θέμα με τα μικροβιολογικά!!!
 7. Μη στεναχωριέσαι όσο γίνεται κοριτσάκι μου. Όλα θα πάνε καλά. Κάτσε ξεκουράσου και με τα φαρμακακια σου θα δεις όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι να μην ξαναδείς σταγόνα!
 8. Μπράβο κορίτσια!!! Όλα τέλεια!!! Μακάρι να συνεχίσουν όλα έτσι καλά για όλες!!!
 9. Πιου-πιου

  Αυχενική διαφάνεια

  Κορίτσι μου η αλήθεια είναι εφόσον είσαι τόσο μικρή και με τέτοιες πιθανότητες είναι όντως μάλλον υπερβολικό. Αν το πήρες απόφαση σίγουρα η τροφοβλαστη είναι διαγνωστική εξέταση που παρέχει σιγουριά 100/100. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!
 10. Πιου-πιου

  Αυχενική διαφάνεια

  Δε σου προτείνει nipt; Είναι αιματολογική εξέταση χωρίς κίνδυνο μη παρεμβατική. Ρώτησε τον. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. 1/2094. Εγώ με 1/1900 έκανα nipt λόγω ηλικίας μάλιστα. Περιμένω αποτελέσματα. Εσύ ποσών ετών είσαι και θα πας για τροφοβλαστη;
 11. Σίγουρα κάποιες από αυτές είναι οι τυχερές σου!!!! Μη στεναχωριέσαι καθόλου κορίτσι μου. Και γω με τις κατεψυγμένες μου έμεινα! Όλα θα πάνε καλά!!! Η επόμενη θα είναι η τυχερή!
 12. Κορίτσια μου μην ανησυχείτε! Είναι απολύτως φυσιολογικά τα πονακια περιόδου. Γαντζώνονται τα μωράκια! Όλες έχουμε! Και αν δεν παίρναμε τα ουτροτζεσταν θα ήταν ακόμα πιο έντονα!!! Θα έχετε τεράστιες χοριακες σφαίρα θα πάνε! Καλά αποτελέσματα!!!
 13. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Εύχομαι να συνεχίσει το καλό σερί!!!! Καλά αποτελέσματα!!!
 14. Κορίτσια φυσικά δεν είναι σίγουρο. Όμως είναι μια ένδειξη εδώ που τα λέμε! Γερό/α να είναι! Σας εύχομαι τα καλύτερα ολόψυχα και πάνω από όλα ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν!!!
 15. Σίγουρα θα έχουμε!!!! Εύχομαι όλες οι προσπάθειες να πηγαίνουν καλά βήμα βήμα και το σημαντικότερο να έχουν όλες ένα καλό αποτέλεσμα!!! Επίσης κορίτσια έχετε και φοβερά ψηλές χοριακες! Μου μυρίζονται παραπανω από ένα μωράκι η κάθε μια σας!!!!
 16. Μπράβοοοο βρε κορίτσι!!! Πολύ χάρηκα και για τις δύο σας σήμερα! Εύχομαι μόνο θετικά να έχουμε κορίτσια!!!
 17. Όλα θα πάνε καλά!!! Καλή επιτυχία!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!!!
 18. Σίγουρα οι εξωσωματιστες και ειδικά αυτός που θα καταλήξεις θα σου προτείνει την καλύτερη λύση. Εγώ συμφωνώ με τη @Ριρίκα ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία και ψυχική φθορά (εκτός οικονομικού που είναι κάπως ακριβότερα γιατί πρέπει να υπολογίζεις και τους αποτυχημένους κύκλους που πάντα υπάρχουν) επίσης μεγάλος χρόνος αναμονής. Γι αυτό και γενικά δεν το προτείνουν παρά σε κοπέλες που έχουν δυστυχώς φτωχή ανταπόκριση. Υπάρχει και ο τροποιημενος φυσικός κύκλος στον οποίο λαμβάνεις κάποια φάρμακα εξωσωματικης αλλά λιγότερα σε ποσότητα. Για τα φάρμακα θα σου πουν οι γιατροί καλύτερα, αλλά δεν έχουν τόσες παρενέργειες όσες ενδεχομένως φοβάσαι. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να πάνε όλα καλά.
 19. Γιατί κορίτσι μου να προχωρήσεις έτσι; Στο πρότεινε ο γιατρός σου; Υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν θα έχεις καλή ανταπόκριση;
 20. Πιου-πιου

  Χαμηλη χοριακη

  Κορίτσι μου στην βιοχημική κύηση η τιμή χοριακης ανεβαίνει για λίγο διάστημα και μετά σταματάει να ανεβαίνει και πέφτει. Μόλις πέσει κάτω από 5 μονάδες ή μηδενίσει έρχεται η περίοδος. Δε χρειάζεται τότε να κάνεις τίποτα άλλο εφόσον η τιμή δεν έχει ανέβει πολύ. Αν όμως περνάνε οι μέρες και δεν έρχεται η περίοδος σημαίνει ότι δεν πέφτει οπότε τότε πρέπει να επαναλάβεις τη χοριακη και να δείτε τί συμβαίνει αν πχ προχωράει η κύηση γιατί πάντα υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχει διαφορετική εξέλιξη δηλαδή τελικά να προχωρήσει ή αν χρειάζεται κάτι άλλο εφόσον η χοριακη ανέβει αρκετά πριν αρχίσει να πέφτει. Να της τηλεφωνήσεις ξανά και να ρωτήσεις σε πόσες μέρες να επαναλάβεις τη χοριακη αν δεν δεις την περίοδο σου άμεσα. Μόνο η γιατρός θα σε κατατοπίσει κατάλληλα.
 21. Και εγώ κορίτσι μου συμφωνώ με την φίλη μου τη @satya. Δεν υπάρχουν συμπτώματα! Την πρώτη φορά που πήρα το κουλούρι μη σου πω ότι είχα πιο πρησμένο στήθος από τη δεύτερη που πήρα μια μεγάλη χοριακη!!! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία! Και μην ξεχνάς κάποια φορά είναι η τυχερή μας. Για άλλες η πρώτη για άλλες η δεύτερη για σένα εύχομαι να είναι τώρα η τρίτη και τυχερή. ❤️❤️❤️
 22. Εντάξει όλα τέλεια λοιπόν! Θα προσέχω Ζέτα μου. Χαλαραααααα και στην Αθήνα!!! 😂😂😂
 23. Αν δεν έβγαινε όπως έπρεπε καλύτερα! Είναι σπαστικες οι αναβολές και οι ακυρώσεις - το έχω περάσει - αλλά καλύτερα να έχουμε τις πιο καλές συνθήκες για να έχουμε και το καλό αποτέλεσμα! Ψύχραιμη σε ακούω φιλενάδα και χαίρομαι!!! Έτσι πρέπει!!! Δεν έγινε τίποτα για ένα μήνα!
 24. Αυτός ο τράχηλος είναι ο εφιάλτης μου!!!! Χωρίς λόγο βέβαια προς το παρόν! Πόσο απότομα μίκρυνε βρε κορίτσι; Και σε ποια εβδομάδα;
 25. Πιου-πιου

  Η πρώτη μου εξωσωματική..

  Συμφωνώ με τα κορίτσια. Σαν διαδικασία οι ενέσεις και οι εξετάσεις δεν είναι τίποτα. Απλή σχετικά διαδικασία. Και το κυριότερο κατά τη διέγερση νιώθεις καλά και είσαι καλά, δεν νιώθεις άρρωστη ή κάτι, απλά λίγο άγχος να κάνεις την ένεση τη σωστή ώρα και τέτοια. Η αναμονή του αποτελέσματος είναι το σκληρό κομμάτι. Αλλά και αυτό περνάει γρήγορα. Και έχεις πολλές μα πολλές πιθανότητες να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα! Οπότε αξίζει τον κόπο! Σου εύχομαι να είναι πρώτη και τυχερή! Πρώτη και τελευταία!
×
×
 • Προσθήκη...