Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιου-πιου

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  701
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  10

Πιου-πιου last won the day on 20 Δεκεμβρίου 2018

Πιου-πιου had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

402 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Πιου-πιου

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1398 προβολές προφίλ
 1. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Με το καλό Mag. Άντε σε 10-12 μερούλες να έχουμε και Magaiverakia να μοιράζουμε!
 2. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Νικονα μου τελικά είναι μπέρδεμα με τα εργαστήρια. Το δικό μου επειδή βρήκα το μαιλ λέει μέχρι1.2 στην παραγωγική φάση. Πιστεύω ότι έχουν τιμές ανάλογα με μεθόδο μέτρησης ή με ποσοστό απόκλισης της μεθόδου. Γιατί έχω δει και σε άλλες τιμές να δίνουν μικροδιαφορές στις φυσιολογικές. Πχ αμη και χοριακη. Νομίζω απλά ότι τώρα δε θα πάρει φάρμακα και θα είναι ούτως ή άλλως χαμηλά. @Bloublou85 μπλουμπλουκα μην κοιτάς πίσω. Να είσαι αισιόδοξη. Όλα θα πάνε καλά τώρα.
 3. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Καλησπέρα σάνσα μου. Εγώ δεν είχα ρωτήσει ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Θεώρησα ότι εφόσον πριν την ανάμειξη τα είχα ψυγείο και τη δόση που απέμενε μετά την ανάμειξη ότι έπρεπε να την έχω ψυγείο. Όλα πήγαν καλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δηλαδή σου είπαν ότι ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκτός ψυγείου ή ότι απλά δεν παίζει ρόλο αν την αφήσεις έξω; ΄Οσον αφορά την κορτιζόνη εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι να ακούσεις το γιατρό σου και όχι τη φίλη σου, όσες εξ και αν έχει κάνει και όσο καλές προθέσεις και να έχει. Οι γιατροί όπως και να έχει σίγουρα ξέρουν περισσότερα από εμάς, όσο και να τα ψάνουμε.
 4. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Καλά πες μου εσύ από ποιον θέλεις! Σκαρμούτσο, Λαζάρου, Αργυρώ. Πακετακι και ΚΤΕΛ.
 5. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  @Magaiver, @jazz, @Bloublou85 κανονίστε την πορεία σας! Θέλουμε μεγάλες χοριακες! Και άμα τις έχουμε θα σας στέλνω φαγητά του Άκη πακέτο. Χρυσό να τον κάνουμε, χαλάλι!
 6. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Ζετουλα κάτι πρέπει να της βρούμε από το μενού! Γιατί θα της μυρίσει και δεν κάνει. Χαχαχαχα.
 7. Πιου-πιου

  Εξωσωματική

  Katrinaki μου, εύχομαι να αποδώσει η θεραπεία και να αποφύγετε την εξωσωματική, γιατί όντως είναι και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά επιβάρυνση. Όμως αν τελικά καταλήξετε εκεί να μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά. Ισχύει ότι μακάρι να μη μας χρειάζεται, αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό από την άλλη. @Sakira σου εύχομαι καλή επιτυχία και εσένα. Πρώτη και τυχερή να είναι κορίτσι μου.
 8. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Έκλεισες ραντεβού;
 9. Πιου-πιου

  Χοριακη χαμηλή βοήθεια !!!!

  Κάτσε βρε κορίτσι δεν ήταν να την κάνεις σήμερα; Είχα την εντύπωση ότι είχες πει αλλού ότι σήμερα Παρασκευή ήταν να κάνεις. Θεώρησα επίσης ότι αναφέρεις τη μέρα που σου έδωσαν οδηγίες να την κάνεις. Αν την έκανες νωρίτερα σορυ για το προηγούμενο ποστ. Αν την έκανες νωρίτερα ίσα ίσα είναι πολύ καλό που έχει ξεκινήσει να δείχνει.
 10. Πιου-πιου

  Χοριακη χαμηλή βοήθεια !!!!

  Δυστυχώς δεν είναι καλή η χοριακη σου για την συγκεκριμένη ημέρα. Το πιθανότερο είναι να είχες μια βιοχημική κύηση, πολύ συχνό τόσο στην εξ, όσο και στη φυσική σύλληψη. Όμως όπως θα σου είπε σίγουρα ο γιατρός σου θα πρέπει να επαναλάβεις γιατί κάποιες φορές το θαύμα της ζωής δεν υπακούει στις στατιστικές και υπάρχουν ναι περιπτώσεις που ξεκίνησαν με 10 χοριακη και έκαναν υπέροχα μωρά. Λίγες μεν αλλά υπάρχουν. Μακάρι να είσαι από αυτές! Συμβουλεψου και άκου το γιατρό σου. Εύχομαι το καλύτερο.
 11. Πιου-πιου

  Προσπάθεια μετά από Τελεια Αποβολή

  Επειδή τσεκαραμε ξανά το ενδομήτριο είδε ότι δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση, δεν είχε το κατάλληλο πάχος. Αμέσως μετά την αποβολή μιλάμε, πριν έρθει η πρώτη κανονική περίοδος. Μου είπε ότι είναι συχνό φαινόμενο, αλλά δε σημαίνει ότι θα το πάθεις και εσύ. Επίσης όπως είπα μόλις ήρθε η πρώτη κανονική περίοδος, όλα έγιναν όπως πριν.
 12. Πιου-πιου

  Προσπάθεια μετά από Τελεια Αποβολή

  Κορίτσι και εμένα το ίδιο μου είπαν όταν καθάρισα. Εγώ την κατάλαβα την ωορρηξία και είχα επαφές, όμως το ενδομήτριο δεν ήταν πολύ καλό γιατί το τσεκαραμε και μια δυο φορές. Μου είπαν ότι είναι λογικό λόγω της αποβολής . Τώρα στον πρώτο δηλ κανονικό κύκλο, όλα ήταν εντάξει. Επανήλθε τελείως και θεωρητικά μπορεί και να πιάσω. Λέμε τώρα. Πάντως δε θα φταίει η αποβολή σε τίποτα. Οπότε αφού έχεις το οκ του γιατρού, κάνε όπως νιώθεις. Όπως μου είπε δεν είναι οι πιθανότητες με το μέρος μας, αλλά αν το πιάσουμε χαλάλι μας. Άξιζε μια προσπάθεια, αν νιώθεις έτοιμη.
 13. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Λοιπόν τελευταίο γιατί το σκίσαμε. @Magaiver πάει την τρελαναμε με τις μπαλακλαβες. Σινιόν είναι ο κότσος. Το πουκάμισο είναι σινιέ. Λυπάμαι Μπλουμπλου για σήμερα 1.
 14. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Ωχ,ωχ αρχίσαμε από τώρα! Άσ' τα καλέ τα παιδιά ήσυχα. Και το γαμπρό μου μη μου τον ντύνεις τζιτζιφιογκο με αθλητικό. Easy rider με χαγιαμπουσα αγαπάμε όμως. Θα συμφωνήσει και ο συμπέθερος είμαι σίγουρη. Θα με σώσει! Πάει πάλι έχω πεθάνει στα γέλια.
 15. Πιου-πιου

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Μην μου τη μπερδεύεις Mag τη μπλουμπλουκα. Τί μπαλακλάβα, τί, piercing, tatoo, boho, vintage της έβαλες; Έριξες και νταλίκες, έριξες και χαγιαμπουσες, ανάσκελα έπεσε. Πώς θα την παρουσιάσει στα σόγια τη νύφη; Θα τα φοράει όλα μπλουμπλουκα μου, αλλά θα τα βγάλει να την πας στα σόγια μη σκιαζεσαι.
×