Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lisaki 80

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  613
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Lisaki 80 last won the day on 15 Ιουνίου 2017

Lisaki 80 had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

498 Excellent

8 Ακόλουθοι

Σχετικά με Lisaki 80

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2820 προβολές προφίλ
 1. Ισχύει αλλά αξιολογείται πρώτα η εγκυμοσύνη σου, με βάση το ιστορικό σου και τις εξετάσεις σου, εγκυμοσύνη χαμηλού κινδύνου και πας για πρώτο υπέρηχο 12η βδομάδα.. Αν θέλεις πληρώνεις για έξτρα υπέρηχο βέβαια..
 2. @Πιου-πιου μου δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο ευχαριστώ παρά πολύ για το μήνυμα σου. Νιώθω πως πήρα την απάντηση που έψαχνα. Με συγκίνησες παρά πολύ.. ❤️❤️
 3. @santaloxiloΤον ξέρω τον πόνο που περιγράφεις.. "αποχωρίστηκα" τα παιδικά.. Και "φίλες τώρα αρχίζουν κι εγώ τελείωσα" Είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς την ιδέα του δεύτερου παιδιού. Φυλάω τα βρεφικά όλα σαν κόρη οφθαλμού, φίλες κάνουν παιδιά και δεν τολμάω να δώσω τα βρεφικά φορμάκια.. Θελω να τα δω στο επόμενο παιδάκι μου.. Όταν ξεκίνησα για το 2ο παιδί κάποιες φίλες μου δεν είχαν κάνει πρώτο και τώρα που μιλάμε έχουν 2... Δύσκολη η απόφαση που πήρες.. Αλλά πραγματικά έκανες όντως ότι μπορούσες και πραγματικά συγχαρητήρια για αυτό.. Πάλεψες πολύ και η απόφαση σου ειναι απόλυτα σεβαστή και κατανοητή.. Και εγώ αν έβαζα δανεικά πιστεύω πως θα το έλεγα πάντως στα παιδιά. Βέβαια μιλώντας με μία κοπέλα που γνώρισα στο κέντρο και έβαλε δανεικά για το πρώτο της παιδί μου είπε πως δεν θα πει τίποτα και πως το έχει ξεχάσει ήδη από που προέρχονται τα ωάρια.. Κατανοώ όλες τις απόψεις πραγματικά κορίτσια και ευχαριστώ τόσο πολύ που μπήκατε στον κόπο και μου γράψατε. @santaloxilo έχεις δίκιο στο ότι ειναι η σχέση της μητέρας με το παιδί και η σχέση των αδερφών μεταξύ τους.. Και τα δύο αυτά με προβληματίζουν πολύ.. Οι απόψεις που ακούω διίστανται. Η εμβρυολόγος μου είπε να το σκεφτώ πριν το κάνω για να μην βάλω σε περιπέτειες την υπάρχουσα οικογένεια μου. Ο γιατρός μου μου ειπε πως γυναίκες το κάνουν, κάποιες ναι βάζουν δανεικά για 2ο.. και μάλιστα είχε πρόσφατα μία που εβαλε και έκανε δίδυμα. Εκεί σκέφτηκα ειναι πιο εύκολο, αν είναι δίδυμα υπάρχει ισορροπία, ένα βιολογικό αλλά δυο με δανεικά.. (δεν θα ήθελα δίδυμα σε αυτή τη φάση να σημειώσω) @Gelie και @Diwni με ανακουφίζετε που μου λέτε πως η αγάπη είναι η ίδια και πως πιστεύετε ότι δεν θα νιώσω διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ευχαριστώ.. Πραγματικά δεν ξέρω.. @santaloxilo όντως μπορεί να κάτσουν πολλά παιδιά από δανεικά στο ντιβάνι του ψυχολόγου, αλλά και πολλά παιδιά γενικότερα. Κατά βάση όλοι μας είμαστε πιθανοί πελάτες για ψυχολόγο. Τα μοναχοπαίδια επίσης έχουν τα δικά τους θέματα, μοναξιάς, ευθύνης, βάρους.. Το βάρος του να είναι ένα και να έχουν όλο το βάρος της προσοχής.. Καμιά φορά σκέφτομαι πρέπει να του κάνω αδερφάκι δεν μπορεί το παιδί να νιώθει αυτό το βάρος και την ευθύνη του είναι ΕΝΑ.. για μένα είναι ο κόσμος μου όλος, δεν θέλω να νιώθει ποτέ βάρος.. Από την άλλη σκέφτομαι πιο πρακτικά τί λεω στο παιδί, πως του το λέω και τι γίνεται στην πορεία? Άγνωστο μονοπάτι. Όπως άγνωστο είναι τι θα γίνει αν συνεχίσουμε με ένα μόνο και αφήσουμε αυτό το όνειρο μια και καλή.. Γιατί θα μπορώ να είμαι ήρεμη αν αποφασίσω να σταματήσω όταν το θελω τόσο πολύ? Προς το παρόν θα παίξω το τελευταίο μου χαρτί, ξεκινάμε προετοιμασία και θα μεταφέρω το μοναδικό μου εμβρυάκι..
 4. Δεν έχει σχέση ο γιατρός.. Γιατί δεν έχω ωάρια. Δεν εχω καν περίοδο για 2ο μήνα... . Δεν είναι κάτι που μπορεί να μου κάνει άλλος γιατρός. Επειδή εκανα πολλές ωοληψίες και πολλούς φυσικούς έβλεπα και εγω στον υπέρηχο τα ωάρια κτλ... Δεν εχω.. Καταβολές δεν υπάρχουν.. Ενα το ωάριο του μήνα πάντα μεγάλωνε. Επίσης πραγματικά άλλο ΑΜΗ 0,1 και άλλο 0,3 μεγάλη διαφορά. Και είχα 0,1 πριν 2 χρόνια! δεν τολμάω τώρα να μετρήσω. Σήμερα που πήγα πάλι για υπέρηχο είμαι 18η ημέρα και το ενδομήτριο μου ειναι πολυ λεπτό.. Οιστρογόνα μηδέν και το σύστημα κοιμάται.. Ωάρια στον υπέρηχο: 0!! Είμαι ρεαλίστρια. Δεν εχει σχέση ο γιατρός.. μπαίνω σε πρόωρη εμμηνόπαυση δυστυχώς..
 5. @Diwni μου τι ωραία που τα λες! Ευχαριστώ παρά πολύ για τα ωραία σου λόγια! Αγωνιώ καμία φορά μήπως νιώσω κάτι διαφορετικό από αυτό που νιώθω για το αγοράκι μου.. Ίσως είναι στο μυαλό μου μόνο. Όσο περνάει ο καιρός κλείνω πολύ προς τα δανεικά.. Κουράστηκα την αναμονή..
 6. Υπάρχει το Hook effect “The hook effect is a rare occurrence in pregnancytests. It happens when the woman has very high levels of pregnancy hormones in her blood or urine. The antibodies that pregnancy tests use become overwhelmed and fail to bind to the hormone. Due to this, the result comes back negative.“
 7. Γεια σας κορίτσια!! Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας ή αν υπάρχει κάποια που να έβαλε δανεικά ωάρια για 2ο παιδί. Είμαι 42,5. Έχουμε ήδη ενα παιδάκι 4,5 χρονών από φυσική σύλληψη. Μετά ακολούθησε άλλη μία φυσική σύλληψη όταν ήταν 10 μηνών ο μικρός που κατέληξε σε αποβολή/βιοχημική. Μετά το χάος.. Μήνες με τεστ ωορρηξίας, σπερματεγχύσεις και τέλος πριν από 2 χρόνια περίπου μπήκαμε στην εξωσωματική. Εφόσον στην πρώτη προσπάθεια δεν είχα ανταπόκριση στα φάρμακα συνέχισα μετά με φυσικούς κύκλους. Μου πήρε σχεδόν 9 μήνες, με πολλούς αποτυχημένους φυσικούς, είτε γιατί ήταν κυστικό το ωάριο είτε γιατί δεν γονιμοποιούνταν κ.ο.κ., να μαζέψω 2 έμβρυα, τα οποία τα έβαλα, έμεινα έγκυος και απέβαλα 10η βδομάδα, μάλλον λόγω χρωμοσωμικών ανωμαλιών, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε . Ύστερα από άπειρες προσπάθειες λοιπόν, τα τελευταία 3,5-4 χρόνια, φαντάζει αδύνατη η απόκτηση δεύτερου παιδιού. Κύριο πρόβλημα μας η πρόωρη εμμηνόπαυση που μπαίνω.. δεν έχω ωάρια! Ήδη από τα 40 η FSH μου ήταν κοντά στο 15 και η ΑΜΗ 0,1 ng.. Δεν θέλω καν να κάνω εξετάσεις για να δω τι θα δείξουν! Τώρα τελευταία εκεί που είχα σταθερή περίοδο 26-28 ημερών και σταθερή ωορρηξία, χάλασε και αυτό! εδώ και δύο μήνες δεν έχω καθόλου περίοδο. Πρώτη φορά χάνω περίοδο.. Ο υπέρηχος έδειξε πως το σύστημα "κοιμάται" ..Δεν έχω οιστρογόνα και δεν κινείται τίποτα προς το παρόν! Ο γιατρός μου είπε πως είναι διαταραχές κλιμακτηριακής φύσης. Εικάζει πως μιας και είμαι σχετικά νέα θα μου ξανάρθει περίοδος (εμμηνόπαυση μπαίνεις επισήμως όταν δεν έχεις για 1 χρόνο περίοδο) Αλλά στα τελειώματα που βρίσκομαι, δύσκολο να έχω επιτυχία και καλά ωάρια.. Η αναμονή και η απογοήτευση με τους φυσικούς όταν δεν έχεις αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη.. Δεν θυμάμαι καν πόσες ωοληψίες έχω κάνει.. Και φυσικά σκέφτομαι πως, όλα γίνονται αν έχεις ωάρια.. Αν δεν έχεις?? εκεί δυστυχώς η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Επειδή έχουμε ήδη ένα έμβρυο κατάψυξη που κατάφερα και έβαλα κουτσά στραβά τον Φλεβάρη μετά την αποβολή, μου πρότεινε να βάλω το ένα έμβρυο και αν δεν πιάσει, που πιθανό να μην πιάσει. Είναι 2 ημερών και ένα μόνο! να σκεφτώ τα δανεικά πλέον... Έχω μπει στη διαδικασία πως ή θα πρέπει να σταματήσω να παλεύω για 2ο ή αν όντως θέλω, τότε πρέπει να το δω ρεαλιστικά και να κινηθώ προς τα δανεικά.. Αν δεν είχα ήδη παιδί θα το είχα ήδη κάνει.. Τώρα? έχω κάποιους ενδοιασμούς η αλήθεια είναι.. Από την άλλη θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδάκι.. Υπάρχει άραγε κάποια που να έχει βάλει δανεικά για 2ο παιδί? ή και γενικά πως το βλέπετε?
 8. Μπράβο ρε κορίτσι!!!! Χαίρομαι παρα Πολύ για σένα!!!! Συγχαρητήρια!!!
 9. Δεν ισχυει αυτο που λες.. το μητρικο γαλα διατηρειται σε θερμοκρασια δωματιου παραπανω απο 1 ωρα.. Για προωρα νεογνα φυσικα ειναι αλλλιως.. Και εγω θηλασα και πέραν από αυτό που επισυναπτω πιο πανω μιλησα με μαιες και με γιατρο.. Μπορεις φυσικα να αντλησεις να το βαλεις ψυγειο και να το παρεις στη βολτα με παγοκυστη και να το ζεστανεις πριν το δωσεις.. Πολυ μεγαλη διαδικασια ομως.. Εφόσον δεν εχουν αρχισει οι ζεστες μπορεις σε θερμοκρασια δωματιου να το κρατησεις ανετα ως 4 ωρες...
 10. Το μητρικό γάλα μένει σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι 6 ώρες.. όποτε μπορείς να το πάρεις απλά σε μπιμπερό. Δες Εδώ όλες τις πληροφορίες για τη συντήρηση του γάλακτος.. από την άλλη ο θηλασμός για αυτό είναι εύκολος γιατί δεν έχεις άγχος να μεταφέρεις το γάλα του μωρού όταν είσαι έξω! Προσπάθησε να θηλάσεις δημόσια χωρίς άγχος γιατί αυτή είναι η ευκολία του!
 11. Να βγάλεις της μητέρας σου ή Μπορείς να βγάλεις του μπαμπά σου, Σταυρούλα.. Προσωπικά μιλώντας χωρίς παρεξήγηση, το Ζαχαρούλα μου φαίνεται πιο νορμαλ όνομα από το Μαριαρίνα που είναι μια μείξη που δεν σημαίνει τίποτα..Ίσως το μετανιώσεις αργότερα αν δεν βγάλεις των γονιών σου..
 12. Ευχαριστώ πολύ! και εσυ γρήγορα να βρεθεί η δοτρια!! Μετά όλα θα δρομολογηθούν γρήγορα..ήταν χρωμοσωμική σύμφωνα με τον γιατρό.. Ότι ειναι να γίνει θα γίνει, χαλάρωσα αρκετά, όπως και να έχει έχω ένα παιδάκι, να ειναι γερό αυτο εχει σημασία..
 13. Ναι και εγώ για έναν μήνα άκουσα.. Ελπίζω γρήγορα να τελειώσει αυτό που ζούμε και να μπούμε σε ρυθμό.. Εγώ έμεινα έγκυος τον Νοέμβριο αλλά παλλινδρόμησε 10η εβδομάδα.. Ξανά με φυσικούς για να μαζεψω 2 εμβρυα να τα βάλω και έχουμε μέλλον.. Έβαλα ένα καταψυξη τον προηγούμενο μήνα..
 14. θέλει τόσο πολύ ε? έχω ακούσει και για μικροτερη αναμονή.. Ναι εχουν παγώσει όλα.. ουφφφ μας πάει κι αλλο πίσω όλες μας αυτό...
×
×
 • Προσθήκη...