Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lisaki 80

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  757
 • Έγινε μέλος

 • Days Won

  3

Lisaki 80 last won the day on 15 Ιουνίου 2017

Lisaki 80 had the most liked content!

5 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3807 προβολές προφίλ

Lisaki 80's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

656

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Εγγύηση οι spermotrend! Ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αντρικές βιταμίνες! Όταν τις είχε πάρει ο άντρας μου είχαμε δει τεράστια διαφορά!!.. στο e bay τις είχα βρει και λίγο φθηνότερες από ότι στο site τους ή σε ιντερνετικά φαρμακεία..
 2. Σε καταλαβαίνω γιατί είναι επίπονη διαδικασία όλο αυτό.. Πάρε τον χρόνο σου να συνέλθεις.. Δεν ξέρω γιατί κάποιες φορές και για κάποιους από μας είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ στη θέση σου θα 'εβλεπα το συμβάν σαν μία αποβολή! τελος! Καμία φορά δίνουμε πολλές διαστάσεις στα πράγματα και δεν βοηθάει.. Και εγω είχα 2 αποβολές και η πρώτη μου ήταν επεισοδιακή με αυξομειωση χοριακής κτλ, απόξεση, φόβος για εξωμήτριο, απουσία περι΄οδου χωρίς αιτιολογία, τελικά ειχα συμφύσεις, μετά υστεροσκόπιση για να τις λύσουμε και μετά ξανά και άλλη υστεροσκοπηση γιατι δεν πήγε καλα η πρώτη και αργήσαμε να το καταλάβουμε ... χαχα!! 10 ωοληψίες χωρίς μέθη, για να μαζέψω εμβρυα με το ζόρι, συνολικά 3 εμβρυομεταφορές, μέσα σε όλα αυτά αλλη μια αποβολή παλίνδρομη αυτή τη φορά στις 9 βδομάδες μετά που ακούσαμε καρδιά.. και πολλά άλλα για να φτάσω ως εδώ, 21η βδομάδα έγκυος.. Ο μόνος τρόπος ήταν αφενός η σκέψη πως είχα ήδη ένα παιδί, είμαι μαμά, αυτό δεν αλλάζει και ο αγώνας για το 2ο για μένα δεν συγκρινεται με το να προσπαθείς για το πρώτο παιδί.. Και αφετέρου να μην το βλέπω συναισθηματικά. Τις ενέσεις τις έκανα χωρίς σκέψη, ακόμα και στο αυτοκίνητο αν χρειαζόταν ή στις τουαλέτες από παιδοτοπο πχ... καμία σκέψη για το τι συμβαίνει στο σώμα μου, αν τρυπήθηκα, αν πόνεσα, αν αποχωρίστηκα τον μικρό.. Αναγκαία διαδικαστικά είναι αυτά! Έτσι είναι η ζωή.. Σκεφτόμουν πως εδώ άλλοι είναι άρρωστοι και τραβάνε τα χίλια μύρια.. Τι θα μας κάνει η εξωσωματική καλέ..
 3. ευχαριστώ πολύ! και εσύ με το καλό? τι περιμένεις? αγόρι ή κορίτσι? Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά! με βλέπω και σε αυτήν εκεί να φτάνω.. μπαίνουν χωρίς να το καταλάβω τι να κάνω! χααχ
 4. Καλημέρα σας! εγώ είμαι 20 και 6 σήμερα και έχω πάρει 12 κιλά! Ξεκίνησα από τα αδύνατα μου βέβαια, 70 κιλά με ύψος 1.80, αλλά και πάλι είναι πάρα πολλά.. Δεν μπορώ να αντισταθώ όμως, επίσης από τις πολλές αναγούλες το πρώτο τρίμηνο μασουλούσα διαρκώς.. Θα προσπαθήσω να κρατηθώ από δω και πέρα αλλά δυσκολεύομαι! Περιμένουμε αγοράκι εμείς..
 5. Παρασκευαιδου μου.. Διαβάζοντας το ιστορικό σου βλέπω το εξής, ας τα πάρουμε από την αρχή: 1)Εμβρυομεταφορά 3 Σεπτεμβρίου: με έμβρυα 2 ημερών (τα οποία έχουν ίδιες πιθανότητες εμφύτευσης με τα 3ης ημε΄ρας δεν είναι κάτι περίεργο τα 2ης ημε΄ρας όπως νομίζεις) 2) Χοριακή που ως τις 25 Σεπτεμβρίου ανέβαινε και έφτασε μέχρι 1140, οριακά να δεις σάκο με 1140.. ΑΛΛΑ 3) στις 27 Σεπτεμβρίου έπεσε στο 400..... και μετά απόξεση και λαπαροσκόπηση Είναι φύση αδύνατο να υπήρχε βιώσιμη κύηση έστω και στο ένα από τα δύο και να έπεσε τόσο η χοριακή μόνη της από την μία μέρα στην άλλη.. Και το ένα να είχε αποβληθεί/απορροφηθεί δεν θα έπεφτε τόσο η χοριακή το πολύ πολύ να έμενε στάσιμη.. Νομίζω πως είχες μια βιοχημική κύηση, έγινε εμφύτευση, ανέβαινε η χοριακή, και σιγά σιγά άρχισες να αποβάλεις, δεν σε καθάρισαν μάλλον καλά στην απόξεση, (η απόξεση είναι μια τυφλή μέθοδος, πολλές φορές προκειμένου να μην τραυματίσουν την περιοχή και υπάρχει κίνδυνος συμφύσεων μετά, δεν καθαρίζουν καλά, έχει συμβεί σε φ΄ίλη μου) οπότε δεν σε καθα΄ρισαν καλά και εμειναν στοιχεία τροφοβλάστης τα οποία κάνουν την χοριακή να ανεβαίνει σιγα σιγά χωρίς να υπάρχει κύημα φυσικά... Δεν μπορεί κανείς να ξέρει σε τόσο μικρή κύηση χωρίς ξεκάθαρη υπερηχογραφική εικόνα, με τόσο μικρή χοριακη αν ήταν δίδυμη ή όχι. Μόνο ο υπέρηχος δείχνει τη δίδυμη ή βιώσιμη κύηση, τίποτα άλλο.. Με χοριακή ως 1140 που έπεσε στο 400 δεν ήταν βιώ΄σιμη κύηση και νομίζω πως κακώς κάθεσαι και στεναχωριέσαι με σκέψεις τέτοιες.. ΄΄Λογικά σε οδήγησαν σε απόξεση οι γιατροί.. Αυτό που θα έκανα εγώ μόλις μάζευα τα κομμάτια μου, γιατί όσο να ναι δεν είναι εύκολη η όλη διαχείριση, είναι να ψάξω τους παράγοντες που οδηγούν στην αποβολή, είχες και άλλες νομίζω? Κάποιες εξετάσεις, ίσως να κάνει ο σύζυγος κατάτμηση dna στο σπέρμα.. κτλ.. ίσως εσύ κάποιες εξετάσεις.. Με αυτά να ασχοληθείς... Καλή επιτυχία στον αγώνα της εξωσωματικής
 6. Απο το Nipt, αυτή που κάνεις με το αίμα για χρωμοσωμικές... Δίνεις αίμα, πάει Αμερική και βλέπουν όλες τις χρωμοσωμικές.. Εκει βλέπουν και το φύλο με βεβαιότητα.. ΄Έκανα αυχενική και PappA όλα ήταν καλά αλλά προληπτικά εκανα και το Νipt..
 7. Καλημέρα κορίτσια! εγώ έκλεισα σήμερα 18η και μπήκα 19η σήμερα.. Έκανα την εξέταση με το αίμα για τις χρωμοσωμικές, το verify, όλα καλά και το φύλο αγοράκι! Μας είχαν πει μάλλον κορίτσι στην αυχενική και το είχα δέσει κόμπο! γερό να είναι πάνω από όλα φυσικά! Δεν νιώθω και πολλά ακόμα, κάτι πολύ πολύ μικρά σαν μπουρμπουλήθρες το βράδυ κυρίως.. .Έχω ραντεβού στον γιατρό την επόμενη βδομάδα και β επιπέδου δεν ξέρω ακόμα πότε.. Γ
 8. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Και εσυ με το καλό μια καλή χοριακη!!! ❤️
 9. Καλημέρα! Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου μια Παρασκευή αρχες Ιούνη και μετά από 4 μέρες προχώρησα σε ΕΤ.. ο γιατρος μου ήταν κάθετος στο να κάνω το εμβόλιο.. τώρα έκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης.. Να το κάνεις άφοβα.. Νιώθω πολύ καλά και ασφαλής που είμαι εμβολιασμένη..
 10. Lisaki 80

  Διδυμομανούλες 2021

  Με τη σωτηρία πιπίλα!! Καλύτερα από το να κάνει το στήθος σου πιπίλα ή το χέρι της! (Σύγχυση θηλής δεν παίζει αν σε ανησυχεί) εύχομαι να ηρεμήσει!! Καλή δύναμη!
 11. Η επιστημονική κοινότητα υποστηρίζει πως το εμβόλιο ειναι ασφαλέστατο. Εγώ έκανα την 2η δόση και μετά από 3 μερες έκανα εμβρυομεταφορα.. τώρα είμαι. έγκυος και νιώθω πολύ ασφαλής που το έκανα και δεν ανησυχώ.. 2 φίλες μου έκαναν εμβόλιο ενώ είναι έγκυες με το που έκλεισαν το πρώτο τρίμηνο.. πολύ πιο ασφαλές από το να κολλήσεις.. Οι περισσότεροι γιατροί αυτό υποστηρίζουν γενικά. Ξανά συζήτησε το με τον γιατρο σου και δες αναλόγως.. καλή επιτυχία!!
 12. Επειδή έχω δει πως το έχεις ξαναρωτήσει αυτό, λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσεις: Στην εμβρυομεταφορά ΔΕΝ μας νοιάζει αν κάνεις ωορρηξία μόνη σου ή αν είναι λεπτό το ενδομήτριο απο πριν, ή αν έχεις σταθερό κύκλο, ή αν εχεις περίοδο με ή χωρίς χάπια! Δεν πειράζει καθόλου.. Οι γυναίκες με πολυκυστικές συνήθως είναι από τις "εύκολες" περιπτώσεις γιατί έχουν πολλά ωάρια και κατά συνέπεια αρκετά έμβρυα.. Εδώ κάνουν εμβρυομεταφορά γυναίκες που είναι σε εμμηνόπαυση και ΔΕΝ κάνουν ποτέ ωορρηξία.. Είτε θα σου δώσει ο γιατρός χάπια για να σου έρθει περίοδος και τη 2η μέρα περιόδου θα σου ξεκινήσει οιστρογόνα (cyclacur δηλαδή) για να χτίσεις ενδομήτριο, θα κάνεις υπερήχους και όταν φτάσει στο επιθυμητό μέγεθος το ενδομήτριο σου θα σου ξεκινήσει προγεστερόνη για 5 μέρες (μιμείται δηλαδή τεχνητά τη φυσική διαδικασία) και μετά θα γίνει η εμβρυομεταφορά Είτε και χωρίς περίοδο θα σου ξεκινήσει cyclacur και θα γίνει η παραπάνω διαδικασία... Οπότε για αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να ανησυχείς.. έχεις 8 βλαστοκύστες, μανούλα θα γίνεις. Καταλαβαίνω το άγχος σου φυσικά, αλλά είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο.. Εφόσον έχεις ελεγχθεί από ενδοκρινολόγο για να είναι όλα οκ (θυροειδής, ινσουλίνη κτλ) είσαι έτοιμη για εμβρυομεταφορά...
 13. Είμαι έγκυος στο 2ο, στην 18η βδομάδα! μετά από 4,5 χρόνια ταλαιπωρίας! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σένα.. Δεν είμαι στο Παπαγεωργίου, είμαι στο Διαβαλκανικό..
×
×
 • Προσθήκη...