Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Christi.D.

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της Elena9588 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!! Μια χαρά είναι η χοριακή σου! Άλλωστε αυτό που έχει σημασία είναι ο ρυθμός που αυξάνεται. Δλδ συνήθως σε δύο 24ωρα η χοριακή ανεβαίνει 60% ή και διπλαδιαζεται! Οπότε την Παρασκευή θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα! Καλά αποτελέσματα την Παρασκευή!
  2. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της nikol92 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Για τον άντρα σου να πάτε απλά σε εξειδικευμένο κέντρο όχι σε μικροβιολογικό! Και να ρωτήσει και πόσες μέρες απόχη πρέπει να έχει κάνει γιατί κι αυτό έχει σημασία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων!
  3. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της nikol92 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Ωραία κορίτσι μου! Εγώ θα ευχηθώ καλά αποτελέσματα! Και με το καλό το ουράνιο τόξο σου !
  4. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της nikol92 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Κοριτσι μου τελικά τι εκανες; Πήγες για εξετάσεις ή το άφησες για άλλη μέρα ;
  5. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της nikol92 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Κοριτσι μου, κι εγώ μόνο για την προλακτινη ξέρω ότι θέλει να έχεις ξυπνήσει γιατί ανεβαίνει μέσα στη μέρα. Κατα τα άλλα οι υπόλοιπες ορμονικές δεν επηρεάζονται (fsh,lh κλπ) Πάντως μπορείς αν θες να τις κάνεις και τριτη μερα του κύκλου τις εξετάσεις αν έχεις πιο βολικό ωράριο στη δουλειά και βολεύει να πας πρωί.
  6. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της JulKoin topic στο Θέματα Υγείας - Ιατρικά
    Κορίτσι μου, σίγουρα η φωτογραφία θα βοηθούσε να καταλάβουμε! Πάντως και η πιο άχνη γραμμή σημαίνει εγκυμοσύνη! Εγώ θα έκανα ένα ακόμα τεστ σε δύο μέρες που είναι κι η μέρα που θα περιμένεις περίοδο ή αλλιώς χοριακή! Πάντως οι 4 μήνες προσπαθειών δεν είναι πολλοί (αν και καταλαβαίνω ότι συγκρίνοντας με την πρώτη σου εγκυμοσύνη σού φαίνονται πολλοί) οπότε μην απελπίζεσαι! Μακάρι αυτός να είναι ο τυχερός! Καλά αποτελέσματα!
  7. Και σε μας σωστή ήταν η εκτίμηση της αυχενικής. Αν σου είπαν αγόρι νομίζω είναι πιο σίγουρο. Με το καλό να έρθει ό,τι και να είναι!
  8. @MinaSam @evaioan ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! @MinaSam είμαι εκπαιδευτικός οπότε και μέχρι τις 4 να είναι ανοιχτός δεν με πειράζει, όπως και είναι κλειστός τον Αυγουστο! Ναι τους έχω ακούσει αυτούς! Θα κλείσω ένα ραντεβού! @evaioan ποια από τις δύο κοκκινοσκουφιτσες λες; Στην Πυλαία ή στο Πανόραμα ;
  9. Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλή χρονιά! Άρχισα σιγά σιγά την αναζήτηση για βρεφικό-παιδικό σταθμό για την επόμενη σχολική χρονιά (οι καλοί σταθμοί μου είπαν ότι κλείνουν απο νωρίς τα τμήματα για την επόμενη σχολική χρονιά) για τον γιο μου που τον Σεπτέμβριο θα είναι 2 ετών. Ψάχνω γενικά στην ανατολική Θεσσαλονίκη μιας και προς τα εκεί μένω. Θα ήθελα αν κάποια από εσάς έχει στείλει το παιδάκι της σε αντίστοιχη ηλικία σε κάποιον σταθμό να μου πει εντυπώσεις (είτε θετικές είτε αρνητικές) για να έχω μια εικόνα! Ευχαριστώ πολύ!
  10. Christi.D. απάντησε στο θέμα του/της Kateriniw topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Κορίτσι μου με το καλό τα διδυμακια σου! Γέννησα στο Γενεσις πέρσι! Με οξύ τοκετό και έκτακτη καισαρική λογω βραδυκαρδιας του μωρού. Με τον τοκετό έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά μετά και το κτιριο γενικα ηταν καθαρο Οι μαίες όμως δεν μου φάνηκαν τόσο βοηθητικές με τον θηλασμό και όταν τους ζητούσα να έρθουν να το πάρουν γιατί πχ κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου καο εμένα με πονούσε η τομή που τον κρατούσα τόση ώρα δεν ερχόντουσαν ποτέ. Οι νοσηλεύτριες ήταν οκ αν και μια ενώ είδε ότι είναι λερωμένα τα σεντόνια με λοχεια αντί να τα αλλάξει έβαλε από πάνω ένα σαν σελτεδακι μιας χρήσης. Γενικά έχει λίγο προσωπικό και φαίνεται αυτό. Εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερη ικανοποιημένη να είμαι ειλικρινής. Πάντως αν κάνεις δυο από τις μεγάλες εξετάσεις (πχ, αυχενικη β επιπέδου καρδιοτοκογραφημα) σου κάνουν αναβαθμιση δωματίου. Δλδ πληρώνεις πχ τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο Για τον Άγιο Λούκα έχω ακούσει καλά λόγια. Για τα νοσοκομεία που λες δεν ξέρω.
  11. Κοριτσι μου, πετάγομαι στο θεματακι σας γιατι είχαμε μιλήσει κάποιες φορές στα μωράκια του Αυγούστου Κι εμένα άγχος αποχωρισμού μου φαίνεται! Εγώ προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να επιμείνω να τον κοιμιζω όπως στα κανονικά του ενώ ήθελε αγκαλιά κλπ τόσο χειροτερευε το πράγμα! Ακόμα και αγκαλιά Οταν τον έπαιρνα ξυπνούσε μόλις τον άφηνα στην κούνια. Προσπαθούσα μέχρι τις 3-4 το βράδυ να τον βάζω στο κρεβάτι και μετά αν ξυπνούσε τον έπαιρνα στο κρεβάτι. Μετά από 10 μέρες ένα διβδομαδο του περάσε και επέστρεψε στο κρεβάτι κανονικά! Πιστεύω φάση είναι! Τώρα το γάλα είναι άλλο θέμα! Συμφωνώ ότι δεν γίνεται κάθε φορά που ξυπνάει να πίνει γάλα!
  12. Κοριτσι μου κι εγώ νομίζω τα πληρώνεις εσύ. Καλύτερα να ρωτήσεις είτε τον γιατρό σου είτε τη γενική κλινική.
  13. Εγώ θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι τόσο! Κι εμένα μου είχε πει όταν ξυπνούσε δύο φορές το βράδυ και έπινε γάλα να δίνω αυστηρά μια φορά το βραδυ γάλα. Δεν ακολούθησα τη συμβουλή της. Τώρα που το μωρό έχει μάθει να κοιμάται μόνο του κανει συνήθως μια αφύπνιση για γάλα αλλά μπορεί να τύχει και δυο. Εσένα άμα κοιμάται και σερί μένει ένα δεκαωρο χωρίς να φάει. Θεωρώ και πιο αργά και σταδιακά να κάνεις αυτή τη μετάβαση θα είναι μια χαρά!

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.