Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tokyo

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2737
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  25

5 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3316 προβολές προφίλ

Tokyo's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

2.4k

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Αντωνια πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά!!! Γελασα κ με τα σχόλια του άντρα σου! Μου θύμησε το δικό μου... Αφού δε βρήκανε τπτ σε μένα πήγαμε στο μητέρα για σπερμοδιαγραμμα κ λίγο μαζεμένοι ότι οκ μάλλον κάτι θα βρεθεί αφού δεν έχω κάτι εγώ. Κ βγαίνει τούρμπο σε όλα... Κ λέει ο γιατρός είχα πάρα πολύ καιρό να δω τόσο καλά αποτελέσματα! Οκ από τη μια πάλι βρεθήκαμε στο ψάξιμο, αλλά μόνο κορνίζα δεν το έκανε! Σε λίγους που ήξεραν έλεγε "έχω κ το πιστοποιητικό μου τώρα!" Μας βοήθησε πολύ αυτό στην εξωσωματική μετά γιατί γίνονταν υγιή έμβρυα με καλή εξέλιξη κλπ. Εσείς όμως μπορείτε να πετύχετε κ φυσική σύλληψη! Κ μια φιλική συμβουλή. Άλλαξε γυναικολόγο... Βλέπω ότι δεν σε εμπνέει κ δεν υπάρχει λόγος! Θες κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς Με το καλό όλα!
 2. Πολύ πιθανό! Κάρτα άνοιξα το 2000 στα 18, κάτι αιώνες πριν δλδ!!! Πάντα όμως συμπλήρωνα ένα ερωτηματολόγιο κ πάντα με έβλεπε γιατρός πριν δώσω αίμα. Τεσπα μάλλον ή είναι καινούριο ή δε θυμάμαι καλά πότε άρχισα τ4 Για τα βλαστοκυταρα ναι άνοιξε ίσως κάποια ξέρει! Πάντως κ φίλη μου στο μητέρα που γέννησε, κ γιατρός ή ίδια το ίδιο με μένα έπαθε στο τέλος. Μακάρι να βρεις μια άκρη!
 3. Τι να πω...ισψς τότε δε θυμάμαι καλά. Δλδ μήπως άρχισα το τ4 όταν ταυτόχρονα έκοψα έτσι κ αλλιώς λόγω εγκυμοσύνης. Κ ξέρεις μήπως αυτά τα 2 δεν συνέπεσαν κ για αυτό! Γιατί έχω δώσει κ σε νοσοκομείο για δικό μου άτομο κ τακτικές αιμοδοσίες κλπ κ δεν θυμάμαι να με έκοψαν ποτέ. Μάλλον επειδή πάει καιρός δε θα θυμάμαι εγώ καλά!
 4. Εννοείται θα το προσπαθήσεις! Εγώ σου λέω πέρα από τους ίδιους ρώτησα κ στο ιασω μήπως γίνονταν κάποια δωρεά αλλά ούτε καν...
 5. Μμμμ καινούριο είναι αυτό; ήμουν αιμοδότης από τα 18 κ πολλά χρόνια. Βασικά σταμάτησα όταν μπήκα στη διαδικασία εξωσωματική κ προσπάθεια γιατί πρέπει να έχεις καλό αιματοκρίτη για εγκυμοσύνη. Έχω θυρεοειδή, παίρνω Τ4. Ποτέ δε με ρώτησαν σχετικά με αυτό... Βέβαια δεν είχα κάποιο θέμα σοβαρό, απλά tsh γύρω στο 4 κ για εγκυμοσύνη το ήθελαν κάτω του 2 οπότε ξεκίνησα αγωγή. Θα ήθελα να ξαναρχίσω να δίνω αίμα όμως... Λες πια να μην μπορώ;
 6. Κορίτσι μου καλή σου τύχη! Ειλικρινά... Εγώ το ήξερα κ το προσπάθησα γιατί έχω γνώση του πόσο μπορεί αυτή η δωρεά να σώσει μια ζωή. Λοιπόν θα σου στείλουν ένα κουτί κ πρέπει ο γιατρός σου να τα μαζέψει κ τα βάλει εκεί. Κ μετά δικό σου θέμα πως, πότε θα τα πας... Ούτε έρχονται να παραλάβουν ούτε τπτ. Πρέπει εσύ να τρέχεις με ένα κουτί βλαστοκυταρα τα οποία με κάποιο τρόπο θα έχεις συντηρήσει ως την παράδοση τους! Ρώτησα έστω να τα κάνω δωρεά στο ιασω, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οπότε απλά τα παράτησα. Δλδ εμπόδια παντού σε αυτό το κράτος ρε σεις; να δίνεις κάτι τόσο πολύτιμο κ αντί να τρέχουν ή να έχουν συνεργασία με τα μαιευτήρια ώστε να τα παραλαμβανουν σου λένε ιστορίες για αγρίους... Ευχομαι εσύ να έχεις καλύτερη τύχη. Δεν ξέρω αν γέννας σε δημόσιο μήπως υπάρχει κάποια διαφορά κ συνεργάζονται; αν κ δε μου ανέφεραν κάτι τέτοιο.
 7. Έχω ήδη γεννήσει, έχω ένα κοριτσάκι 8 μηνών! Ναι η 1η. Έκανα 2 ωοληψιες (τα έχω γράψει λίγο παραπάνω στην Μαρουλιτα) κ έπιασα σε την 1η ετ. Μάλιστα μετέφερα ένα έμβρυο γιατί δεν ήθελα δίδυμα κ αυτή τη στιγμή το έχω εδώ δίπλα μου 😊 Να πάρεις γνώμες να δεις ποιος σου ταιριάζει. Εμένα μου ταίριαξε πολύ γιατί το ψάχνει, 3ξηγει, καθοδηγεί κ γενικά δε σε ξεπετάει! Έτυχε να τον έχω γιατρό χρόνια οπότε όταν χρειάστηκε με βοήθησε άμεσα κ έτσι δεν έχασα κ χρόνο. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
 8. @noutelitsa καλησπέρα! Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ απλά είδα που αναφέρεις τον παρτσι... Είναι ο γιατρός μου. Ήθελα απλά να πω ότι πια δεν είναι στο μητέρα! Είναι ιασω. Το αναφέρω γιατί ίσως για σένα να έχει σημασία. Από εκεί κ πέρα εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ όντως πέτυχα μαζί του. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!
 9. @Maroulita! μου δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι προχωρήσεις! Φίλη μου μην απογοητεύσει, δυστυχώς τυχαινουν αυτά! Στην 1η διέγερση κ μένα είχαν γονιμοποίησει μόνο 2 (ενώ βλέπανε ωάρια) κ είχα πάθει σοκ. Δεν είχαν καν εξελιχθεί καλά δλδ κ είχα απογοητευτεί πολύ, νόμιζα δεν θα πετύχω ποτέ. Πήρα όμως απόφαση να κάνω 2η κ έβαλα στην άκρη 5 βλαστοκυστες!!! Καμία σχέση δλδ με την 1η! Όπως ξέρεις έχω ήδη ένα παιδάκι από αυτή τη διέγερση. Μην το βάζεις κάτω λοιπόν! Μία συμβουλή θα σιυ δώσω μόνο γιατί βλέπω ότι είμαστε πολύ παρόμοιες περιπτώσεις (κ γω αμη 0.3). Όταν θα είσαι σε θέση για διέγερση ξανά μην πας έτσι απλα. Να σου κάνει υπέρηχο να δεις με τι ξεκινάς κ μετά να πάρεις φάρμακα. Δλδ αν δει πάλι 2 μην πας. Αν δει 6 που ανέφερες σε άλλο κύκλο τότε προχωράς! Εμένα έτσι έκανε. Αφού είδε ότι έχω πολλα (πολύ περισσότερα από όσο έχω γενικά) τότε με έβαλε σε διέγερση κ πετύχαμε. Με παρακολουθούσε την 1η μέρα των κύκλων για να το βρει κ να πάρω φάρμακα τη 2η... Σιυ εύχομαι να έχεις καλά νέα!!! Κ ειλικρινά κουράγιο γιατί ξέρω πως νιώθεις... Θα έρθει κ η καλή μέρα θα δεις!
 10. Αντωνια μου αν οι σάλπιγγες είναι ανοιχτές θα αισθανθείς ένα τσικ πραγματικά. Ένα πόνο περιόδου που μέχρι να τον καταλάβεις φεύγει! Είναι η στιγμή που περνάει το σκιαγραφικο. Φίλη που είχε πρόβλημα πόνεσε. Να μείνεις χαλαρή εκείνη τη στιγμή κ θα είσαι μια χαρά! Που θα την κάνεις; εγώ πήγα ιασω Από εκεί κ πέρα η μόνη συμβουλή είναι να κάνεις την κλασσική γιατί από όσο ξέρω τη νέα με τον υπέρηχο δεν την δέχονται σε επιτροπή αν σου χρειαστεί για οτιδήποτε παραπέρα δλδ. Αν κάποιο κορίτσι ξέρει αν έχει αλλάξει αυτό ας με διορθώσει! Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα κ μακάρι να μην τη χρειαστείς για πουθενά!
 11. Καταλαβαίνω ότι εννοείς για εμβρυομεταφορά. Λοιπόν εγώ δεν πήρα φάρμακα από την αρχή του κύκλου καθώς αφήσαμε να κάνω φυσικά ωορρηξια κ μετά πήρα φάρμακα. Ξεκίνησα την επόμενη της ωορρηξιας κ έπαιρνα cyclacour που είναι οιστρογόνα, gynalven που είναι προγεστερονη και επίσης κορτιζόνη, ενέσεις για θρομβοφιλια (έχω κληρονομικοτητα αλλά γενικά δίνουν στην εξωσωματική) κ κάποιες βιταμίνες. Ελπίζω να μην ξεχνάω κάτι. Τα Femara τα έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, προφανώς θα τα πάρεις για να κάνεις ωορρηξια μήπως είναι κλομιφαινη; Ρώτα στο γκρουπ της εξωσωματικής είναι πολλα κορίτσια που έκαναν ετ σε τεχνητό κύκλο κ θα σου πουν καλύτερα!
 12. Εκεί θα ξέρουν σίγουρα γιατί είναι όλων των ειδών οι περιπτώσεις κ πάντα κάποια ξέρει να πει! Παρόλα αυτά αν θες πες μου τι είναι μιας κ γω έκανα εξωσωματική οπότε ίσως ξέρω αν είναι κάτι που μου έτυχε!
 13. Σε ευχαριστω πολυ!!!
 14. Έπρεπε κ γω να είχα πάρει το ring sling θα βοηθούσε μέσα στο σπίτι αλλά τότε δεν το σκέφτηκα! Ένας που μου έχουν πει είναι της stokke αλλά θέλω να το δω από κοντά κ θα σου πω! Πολλές κοπέλες λένε τα μαε ται (αν τα λεω σωστα) αλλά δεν ξέρω με όλα αυτά τα υφάσματα μπλέκομαι!
 15. Tokyo

  Εγκυμοσύνη

  Συμφωνώ με τη @Froufro! Επίσης από ένα ύψος κ μετά η χοριακη δεν ανεβαίνει με τον κλασσικό διπλασιασμό, επιβραδύνεται. Ίσως πρόκειται για αυτό. Επίσης φαντάσου ότι σε άλλες χώρες δεν κοιτάνε καν χοριακη γιατί έχει διακυμάνσεις. Ακούσατε καρδιά οπότε γιατί πάλι χοριακη; εγώ δλδ όταν άκουσα καρδιά ούτε καν ξανακαναμε. Επίσης ξέρω κ γω περίπτωση που η χοριακη σερνόταν κ όλα πήγαν μια χαρά! Νομίζω ότι πια μόνο ο υπέρηχος θα σιυ πει. Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!
×
×
 • Προσθήκη...