Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ριρίκα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  693
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Ριρίκα's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

323

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Πολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, να είναι πάντα γερή και καλότυχη...και εσύ πάντα καλά για να την καμαρώνεις και να είσαι δίπλα της σε κάθε στάδιο της ζωής της❣❣❣
 2. Κοριτσάκι μου εύχομαι καλή ανάρρωση και να είσαι δυνατή...οι μέρες θα περάσουν γρήγορα και δεν θα ξανά αποχωριστείς το μικρό σου αντράκι ποτέ! Εύχομαι όλα σε λίγο να είναι μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος! Φιλιά πολλά!!!
 3. Αν είσαι από κινητό πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και πατάς την επιλογή για υπολογιστή...μετά επάνω δεξιά σου εμφανίζει ένα φακελάκι, πατάς εκεί και μπαίνεις
 4. Σου το έχω στείλει...δες στα προσωπικά μηνύματα
 5. Συγνώμη την Q10 γιατί τι δινουν; Σε τι βοηθάει;
 6. Δεν μου έχουν πει ότι υπάρχει περίπτωση οι συμφυσεις ΕΚΤΟΣ μήτρας να επηρεάσουν την εμφυτευση αλλά θα το ξανά ρωτήσω! Πάντως μην αγχώνεσαι για το θέμα του θυρεοειδή σου, όλα καλά θα πάνε! Είναι εννοείται πολύ δύσκολο που θα αποχωριστείς τον μικρό σου και εκείνος εσένα αλλά θα είναι για λίγο και ο καιρός θα περάσει γρήγορα! Η αδερφή μου το πέρασε όλο αυτό πριν 13 περίπου χρόνια όταν η ανιψούλα μου ήταν περίπου 2 ετών...τη μικρούλα την είχαμε πάρει στο πατρικό μου σπίτι που ζούσα τότε με τους γονείς μου και η μικρούλα πέρασε τέλεια όπως και εμείς μαζί της! Το πρώτο βράδυ πλάνταξε στο κλάμα γιατί ήθελε τη μαμά της...μετά δεν ήθελε να φύγει από εμάς! Εκείνο το διάστημα (αν θυμάμαι καλά για το διάστημα περίπου 1-1,5 μήνα) της έμαθα πολλά πράγματα...πως να χορεύει στο τραπέζι, πως να βάζει Γαλάκτωμα σώματος μετά το μπάνιο κ.α. 🤣 Η αδερφή μου έλεγε ότι τη χάλασα! Αν δεν έχεις άλλη βοήθεια εκτός από τον σύζυγο θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο αλλά θα τα καταφέρετε! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ήσυχα!
 7. Εύχομαι και σε σένα κοπέλα μου τα καλύτερα! Νομίζω είμαστε από τις παλαιότερες που μείναμε στο forum και παλεύουμε ακόμη!
 8. Αν υπάρχουν συμφυσεις εκτός μήτρας τι ζημιά μπορεί να κάνουν; Η μήτρα μου είναι καθαρή, έχω κάνει 3 υστεροσκοπίσεις! Θέλω να πω ότι η μη εμφυτευση τι σχέση μπορεί να έχει σε υπάρχουν συμφυσεις π.χ στο εντερο; Τίποτα κορίτσι μου απλά παλεύω ακόμη με ωοληψιες και αποτυχημενες εμβρυομεταφορες! Εσύ πως εισαι;
 9. Καλησπέρα! Στην δική μου περίπτωση που δεν έχω κάποια κύστη σε ωοθηκη αυτή τη στιγμή δεν ενδείκνυται άλλο χειρουργείο...αντιθέτως όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι ένα δεύτερο χειρουργείο θα επηρεάζει ακόμη περισσότερο τη γονιμότητα, αν επέμβουμε ξανά στις ωοθήκες!
 10. Τι άδικο όλο αυτό! Για ένα χρόνο πάνω από το όριο δεν μπορείς να προχωρήσεις! Πολύ κρίμα πραγματικά! Εύχομαι κοριτσάκι μου να βρεις σύντομα τη λύση και όλα να πάνε κατ'ευχην!!!
 11. Είχα δει μία περίπτωση όπου στο κέντρο του Πάντου η μητέρα μιας κοπέλας έγινε παρένθετη και γέννησε στην ουσία το εγγονάκι της...δεν μου φαινόταν να είναι μόνο 45 ετών!
×
×
 • Προσθήκη...