Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ριρίκα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  621
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

302 Excellent

Σχετικά με Ριρίκα

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ναι κορίτσι μου είναι βασική προϋπόθεση για να συνεχίσεις...έχουμε ματώσει οικονομικά...εύχομαι τα καλύτερα γλυκιά μου και να πάρεις τις πιο σωστές αποφάσεις!!!
 2. Με τα δικά σου αν κάνεις προεμφυτευτικό σου έχουν αποκλείσει να βρεθεί κάποιο υγιή;
 3. Τι σου βρήκαν στον καρυότυπο; Δεν το είχατε ελέγξει αυτό νωρίτερα;
 4. Εφόσον παράγεις ακόμη δικά σου ωάρια, είμαι της άποψης να συλλέξεις κάποια και να κάνεις προεμφυτευτικό...Και κακώς που δεν το έκανες τόσο καιρό! Υπομονή αγάπη μου και στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Να μας γράφεις!😗
 5. Καλησπέρα κορίτσι μου! Πώς εισαι; Χάθηκες όπως και εγώ άλλωστε...θα κάνω και εγώ προεμφυτευτικό αλλά όχι στο εμβρυογενεσης. Πιστεύω ότι πάνω κάτω πρέπει να υπολογίζουμε περίπου 300 € για κάθε έμβρυο. Σε τι φάση βρισκεσαι κοπέλα μου;
 6. Σε καταλαβαίνω απόλυτα καθώς έχω βρεθεί 4 φορές σε αυτή τη θέση...οι μέρες φαίνονται ατελείωτες! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η χοριακη σου είναι εντελώς αντίθετη από το τεστ!!!
 7. Δεν μου έχει συμβεί αλλά γενικά είναι πολύ νωρίς για να δείξει το τεστ γι'αυτό μην αγχώνεσαι...ηρέμησε και περίμενε υπομονετικά την χοριακή σου!!!
 8. Μακάρι κορίτσια μου να πάνε όλα καλά...απο το στόμα σας και στου Θεού το αυτί που λένε! ☺ Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!
 9. Σ' ευχαριστω κοπέλα μου, μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 😗
 10. Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση σου! Σας διαβάζω και χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά...όλα εύχομαι να σου πάνε τέλεια!!! Έχω κλείσει εδώ και αρκετό καιρό ραντεβού στον γιατρό σου...δυστυχώς για 22 Σεπτέμβρη...δεν είχε νωρίτερα! Φτου και από την αρχή λοιπόν!
 11. Συγνώμη κορίτσια μία ερώτηση...τι ακριβώς δείχνει η LH;
 12. Καλημέρα κοπέλα! Είμαι της άποψης να κάνεις τις διαδικασίες για να περάσεις επιτροπή να είσαι έτοιμη και σε αυτο το διάστημα παίρνοντας και την αγωγή ο σύζυγος μπορεί όπως λες να γινει το θαύμα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εξωσωματική...αλλά εάν δεν γίνει (που στο απεύχομαι) θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσετε! Εκτός βέβαια και αν η ηλικία σου είναι τέτοια που σου επιτρέπει να το καθυστερήσεις!
 13. Εγώ έχω 1,5 χρόνο που πέρασα και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι γι' αυτο σου λέω να το δεις το internet...πάντως τότε χρειαζόταν και τα νοσήματα! Το έντυπο τότε που το έψαχνα εγώ τα έγραφε αναλυτικά τι ακριβώς ζητούσε και πόσο διάστημα πριν έπρεπε να τις έχεις κάνει εσύ και ο σύζυγος!
 14. Μπορείς να βρεις το έντυπο που τις γράφει όλες στο internet...Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι δεν ξέχασες κάτι!
 15. Εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και μη ζητάς συγνώμη, όλες ομοιοπαθούσες ειμαστε και μπορούμε να καταλάβουμε;
×
×
 • Προσθήκη...