Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bou30

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  188
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

88 Excellent

Σχετικά με Bou30

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Bou30

  Μελλοντική βάφτιση!!!!

  Καλημέρα! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Εγω έχω γίνει νονά κ έχω δώσει αυτό το όνομα αλλά σε δύο, Μαρία Ιωάννα. Να σου πω μόνο, με όλη την καλή διάθεση, ότι στο όνομα δεν περιλαμβάνεται το γ. Γράφεται δλδ Μαριάννα.
 2. Λυπάμαι πολύ βρε @Jesabellμου!!! Μη χάνεις τη δύναμη σου, πάρε το χρόνο σου και συνέχισε! Μίλησε με το γιατρό σου, να δείτε τι μπορείτε άλλο να κάνετε ή να αλλάξετε και εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου φορά!!!
 3. Μακαρι να ακούσουμε θετικά νέα!!!! Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! ❤️❤️❤️
 4. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! 6 δεν θα είσαι σίγουρα! Δες το ημερολόγιο που έχει στο eleftheia. Γενικά μετράνε από την πρώτη μέρα της προηγούμενης περιόδου, ασχέτως πόσες μέρες κύκλο έχεις. Μπορεί όμως αν έχεις μεγάλο κυκλο, να υοαρχει απόκλιση! Με 1800 χοριακη είναι αρκετά νωρίς να δείτε κάτι, την άλλη εβδομάδα όμως θα δειτε σάκο!
 5. Εγώ από όλες αυτές, δεν θα πρότεινα σε πρώτη φάση τον κατακερματισμο σπέρματος. Είναι ακριβός, δεν γράφεται και εκτός του να βοηθήσει με βιταμίνες, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να γίνει. Είναι και πληροφορία που ούτε οι εμβρυολογοι δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν κάπως. Θα μπορούσε ο σύζυγος να ξεκινήσει κάποιες βιταμίνες όμως για να είστε καλυμμένοι.
 6. Σημασία οοως λες είναι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να αποκτήσεις σύντομα ένα ή και περισσότερα παιδάκια! Είναι δύσκολη η αναμονή, κάνε υπομονή!!!!
 7. Συγνώμη, που την έκανες; και σε αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνεται η κατάψυξη, εφόσον είπες ότι δεν σου εμειναν, σωστά;
 8. Σε ευχαριστώ πολύ!!! ❤️ Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα αποτελέσματά σου! Να χαλαρώνεις και να βλέπεις ευχάριστες εκπομπές κ μουσικουλα! Εγώ βαζω συνέχεια φιλαράκια, γελάω κ χαλαρώνω!
 9. Εγώ στην πρώτη εξωσωματική με 2 βλαστοκυστες κ τπτ κατάψυξη έμεινα έγκυος (δνε προχώρησε). Στην εξωσωματική που έκανα τώρα, αν κ έμειναν για κατάψυξη, επιλέξαμε να βάλουμε μια μόνο άριστη βλαστοκυστη και έπιασε! Είναι καθαρά ψυχολογικό το να έχεις πίσω, αλλά εγώ κ τ ώρα που ήξερα ότι έχω κατάψυξη, δεν μου άλλαξε τπτ. Ήθελα με όλη μου την ψυχή η βλαστοκυστη μου να γίνει μωράκι και τα άλλα να μείνουν εκεί που είναι στην κατάψυξη. Και ακόμα δλδ, επειδή είναι νωρίς για να ξέρω την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, ελπίζω να μην τα χρειαστώ άμεσα!
 10. Μην στεναχωριεσαι καθόλου!! Δεν μένει παντα για κατάψυξη, δυστυχώς!!! Βάλε τη θετική σου σκέψη κ ενέργεια γι αυτά τα έμβρυακια που έχεις ήδη στην κοιλίτσα σου κ όλα θα πάνε καλά!!! Εύχομαι να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!
 11. Bou30

  Predictor express

  Συγχαρητήρια!!!! Να κάνεις κ μια χοριακη για να το επιβεβαιώσεις!!! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!
 12. Bou30

  Predictor express

  Παραμένει θετικό. Απλά σου λέει, ότι αν το κοιτάξεις πρώτη φορά στα 20 λεπτά κ το δεις θετικό, δεν είναι αξιόπιστο, μπορεί να είναι γραμμή εξάχνωσης. Αν το δεις στα 5 λεπτά θετικό, θα παραμείνει εκεί θετικό, για πάντα.
 13. Γειά σου Ερμιόνη! Δεν έχω πάρει ποτέ χάπια, φαντάζομαι τα φυτικά αγχολυτικα δεν δημιουργούν πρόβλημα. Θα ήταν όμως καλό για εσένα, τον σύντροφο σου και πάνω από όλα την υγεία σας, να το δείτε ψύχραιμα. Η εξωσωματική πραγματικά δεν είναι τόσο τρομερή όσο ακούγεται! Και μάλιστα με λίγη τύχη και σωστό γιατρό, φτάνεις γρήγορα σε θετικό αποτέλεσμα! Εγώ φαντάσου ξεκίνησα εξωσωματική στα 31 λόγω χαμηλής κινητικότητα, θα μπορούσαμε δλδ να κάναμε και υπομονή μέχρι να έρθει φυσική σύλληψη, αλλά μας κούρασε ψυχολογικά ως ζευγάρι αυτή η αναμονή. Νομίζω ότι στους άνω των 35 δεν συστήνουν εγχείριση στην κυρ
 14. Εγώ έκανα Arvekap για την τελική ωρίμανση, την δίνουν αντί της ovitrelle οτνα υπάρχει κίνδυνος υπερδιέγερσης! Αυτό με το υγρό που λες δεν το ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε απασχολεί! Θα κάνεις ετ σε άλλον κύκλο, σωστά; γιατί με την arvekap αποκλείεται το οποίο ενδεχόμενο να την κάνεις στον ίδιο κύκλο. 15 πάντως είναι πολύ καλά!!! Εύχομαι να γονιμοποιηθουν όλα!!
 15. Λυπάμαι πολύ @dimsea!!! Ήμουν κ εγώ στη θέση σου κ δυστυχώς μετά κατάλαβα ότι μπορεί να συμβεί κ αυτό, δεν είναι τόσο απίθανο είτε είσαι με εξωσωματική είτε με φυσιολογική σύλληψη. Για εμάς που έχουμε έρθει κ από εξωσωματική και το λαχτάραμε και το παλεύουμε καθημερινά είναι ακόμη πιο ανώμαλη η προσγείωση, δυστυχώς. Πάρε το χρόνο σου, απόλαυσε το καλοκαίρι σου κ όταν νιώσεις έτοιμη προχώρα ξανά!
×
×
 • Προσθήκη...