Μετάβαση σε περιεχόμενο

I want a baby

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  363
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

I want a baby last won the day on 20 Μαρτίου

I want a baby had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

242 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με I want a baby

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

703 προβολές προφίλ
 1. Είμαι στα χαμένα πιο πολύ αυτή τη στιγμή, ακόμη το ίντερνετ μου βγάζει προτεινόμενα κρεβατάκια, καροτσάκια και μωρουδιακά που άρχισα να ψάχνω. Ναι κανα innohep προληπτικα. Το ξέρω κορίτσι μου καλύτερα τώρα, παρά να άκουγα καρδιά ή να περνούσαν οι μήνες και να ετοιμάζαμε το δωμάτιο. Αυτό που μου είπε ο γιατρός προσπαθώ να σκέφτομαι, ότι δεν προχώρησε προφανώς ένα έμβρυο που σε 9 μήνες θα είχε κάποιο θέμα υγείας και θα έκλαιγα μια ζωή, τουλάχιστον θα κλάψω όσο χρειαστεί αλλά θα προχωρήσω. Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σ'ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Σ'ευχαριστώ κορίτσι
 2. Δεν πονάω. Χθες πονούσα αρκετά και όλη μέρα αλλά είχα καφέ. Σήμερα τίποτα. Λίγο η μέση πονάει δεν έχω αίμα παρα μόνο ελάχιστο καφέ στο χαρτί. Αυτό τουλάχιστον είναι βάλσαμο μου είπε ο γιατρός αφου έπιασες με τη πρώτη και με ένα μη φοβάσαι δεν θα μείνεις χωρίς παιδί. Κάτι είναι κ αυτό.
 3. Κι εγώ δεν πίστευα ότι θα συμβαίνει σχεδόν σε όλες. Τι να πω είναι γεγονός ότι σχεδον όλες έχουμε μια αποτυχημένη. Με τέτοια χοριακή ο γιατρός νόμιζε ήταν δυο κ όταν είπα βάλαμε ένα εντάξει λέει έχεις άριστη χοριακή. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα σταματήσει ξαφνικά αλλά να που όλα γίνονται. Είπε ο γιατρός να αφήσω ένα τρίμηνο για νέα προσπάθεια για να χτιστεί απο την αρχή ένα καλό ενδομήτριο. Οπότε το αφήνω για λίγο καιρό να ηρεμίσει κ ο οργανισμός μου κ το μυαλό μου κ ελπίζω η επόμενη να είναι κ τυχερή. Σ'ευχαριστώ κορίτσι να είσαι καλά και έύχομαι να σου πάει καλά
 4. Κορίτσια δυστυχώς δεν προχώρησε. Η χοριακή μου ήταν 895 όσο πριν απο 5 μέρες. Θα κάνω ακόμη μια την Τετάρτη να δούμε πόσο πέφτει και θα σταματήσω τα φάρμακα. Ρώτησα αν υπάρχει ελπίδα και έίπε κατα 99.99% όχι δεν είδε ποτέ του να πάει καλά μια τέτοια περίπτωση. Μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη κι εγώ στη πλάτη μου λοιπόν. Τελικά βγήκε το κακό όνειρο που είχα δει.
 5. Σ'ευχαριστώ πολύ. Αύριο θα ξέρουμε επίσημα τι έχει συμβεί. Να είσαι καλά!
 6. Μακάρι αλλά δυστυχώς φοβάμαι το χειρότερο. Πόσες μέρες πρέπει να έχεις αίμα για να είνσι αποβολή; Χθες είχα κατακόκκινο αίμα με πήγματα για λίγες ώρες και απο χθες το βράδυ μέχτι κ τώρα έχω μόνο καφέ στο χαρτί. Σήμερα όμως πονάει αρκετά η κοιλιά μου. Νιώθω κράμπες κ πόνους πρριόδου επίσης δυνατές σουβλιές που δεν ένιωσα ποτέ πριν.
 7. @Vasilique Εύχομαι μέσα απο τη καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου!
 8. Ρώτησα επειδή μου είπες πως δεν το έχεις περάσει κ δε θυμόμουν σς τι φάση είσαι ακριβώς. Αυτό προσαθώ να σκέφτομαι κι εγώ. Αν είναι αποβολή για κάποιο λόγο έγινε. Ίσως απο κάποια χρωμοσωμική ανωμαλία κ να μην έχω τραβήγματα μετά, είναι καλύτερα τώρα.
 9. Καλημέρα κορίτσι μου. Δεν έχω ροή σήμερα, καφέ υπολείμματα απο χθες κ δεν πόνεσε η κοιλιά μου. Αν ήταν αποβολή πάει να πει τελείωσε. Σ'ευχαριστώ πολύ. Θύμισέ μου εσύ τα καταφερες;
 10. Μακάρι κορίτσι μου αλλά αυτό που με ανησύχησε ήταν ο πόνος περιόδου για λίγες ώρες κ ότι ο γιατρός δεν είδε τίποτα μέσα στη μήτρα. Πιστεύω κάτι θα φαινόταν. Μακάρι να γίνει το θαύμα αλλά βλέπω ότι όλες οι κοπέλες είχατε τουλάχιστον μια αποβολή μετά απο ετ, όπως φαίνεται έτσι θα πάει κ σε μένα.
 11. Το εύχομαι να είναι έτσι. Σευχαριστώ για το κουράγιο.
 12. Και με'μένα το ίδιο πιστεύω έγινε. Μακάρι να γίνει το θαύμα τι να πω;
 13. Δε ξέρω κορίτσι μου... μου είπε να μη βγω κ να ξεκουραστω μέχρι τη Δευτέρα Έχει νόημα να τρέξω αύριο για χοριακή;
 14. Τώρα απευθυνθηκα στον δικό μου. Τι άλλο να μου πει δλδ; Μου είπε να πάρω Δευτερα να ενημερώσω. Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου. Θα δω ίσως του στείλω αύριο το πρωί.
 15. Συγγνώμη. Απο τη σύγχυσή μου νόμιζα απάντησες σ'εμένα.
×
×
 • Προσθήκη...