Μετάβαση σε περιεχόμενο

Vicky84

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  18
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Vicky84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

4

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Εύχομαι όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!!! Η πρώτη εξωσωματική είναι λίγο δοκιμαστική για να δεις και πως ανταποκρίνεσαι στα φάρμακα!!!αναλόγως βλέπει ο γιατρός και σου αυξάνει την δόση αν χρειαστεί εγώ κάνω το βράχυ οπότε δεν γνωρίζω ακριβώς πάντως να ρωτάς τον γιατρό να στα εξηγεί όλα ακριβώς!!!
 2. Εύχομαι κορίτσι μου ένα θετικό αποτέλεσμα!!πιστεύω η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!!!!!όλα καλά να πάνε!!
 3. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!εμένα ποτέ δεν μου την μέτρησαν μετά μόνο στην αρχή αλλά μου έδινε αρκετή!! Και εγώ μετά από την αποτυχία θα πάρω το χρόνο μου και θα ξεκινήσω ξανά από την αρχή απ' την άνοιξη λέω να κάνω και μια υστεροσκοπηση να δούμε μήπως παίζει κάτι!!!! Την καλύτερη δουλειά κάνεις με τον άντρα σου!!Μακάρι η καινούργια χρονιά να φέρεις μόνο χαρές σε όλους τους τομείς!!
 4. Τι κάνεις κορίτσι μου; Ξεκινάς; Εμένα μου είχαν πει ότι γενικά δίνουν προγεστερόνη αρκετή γιατί η περισσότερη δεν πειράζει ενώ αν έχεις χαμηλή δεν κάνει! Ρώτα όμως και τον γιατρό σου είναι και το ακολουθεί ο καθέ γιατρός!
 5. Με εξέταση αίματος! Δεν είναι τίποτα να την κάνεις για να δεις πόσες βιταμίνες να παίρνεις εγώ στην αρχή έπαιρνα 1 και μετά μου την αύξησε σε 2 και βιταμίνη Ε κάνει πολύ καλό στη ποιότητα των ωαρίων
 6. @Γιάννα 36 Εύχομαι τα καλύτερα!!!!! Κορίτσι μου!!!! @Litsadi εγώ κορίτσι μου πιστεύω ότι όλα βοηθάνε!!! Εμείς με λίγη γύρη και τριβόλι είδαμε τεράστια διαφορά στο σπέρμα.Εγωτωρα θα αρχίσω βιταμίνες γιατί θα ξανά αρχίσω από την καινούργια χρονιά!!! Και η βιταμίνη d κάνει πολύ καλό εγώ να φανταστείς είχα 14 και παίρνω συμπληρώμα!!φυσικά δεν είναι ότι μόνο αυτά μετράνε αλλά σίγουρα είναι καλύτερα!!!
 7. Φυσικά να πάρεις το χρόνο σου όσο χρειαστεί είναι μακρύς ο δρόμος την εξωσωματικής θέλει πολύ υπομονή!!εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!!! Και εγώ προχθές πήρα την αρνητική χοριακη και μετά τις γιορτές θα ξεκινήσω πάλι!!
 8. Εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα!!!και εγώ θα ξανα ξεκινησω σιγά σιγά!!! Ο γιατρός τι σας είπε; Νόμιζα ότι αν κάνεις προεμφυτευτικο έλεγχο είσαι οκ δεν υπάρχει κίνδυνος!!!
 9. Αν κάποια κοπέλα έχει να προτείνει κάποιον σωστό επιστήμονα και σίγουρα άνθρωπο να μην σε κοιτάει στην τσέπη μόνο θα ήθελα μια πρόταση
 10. Ναι ναι στο εμβρυολαμπ ήμουν αλλά ο γιατρός μου έφυγε τώρα βέβαια εκεινεκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένο!!!Να σου πω δεν θέλει πολλά το θέμα είναι να είναι καλά!!! Εγώ λέω τώρα να αρχίσουμε και δύο βιταμίνες να βελτιώσουμε την ποιότητα του γενετικού υλικού και να ξανακάνουμε!! Εσύ ποιον γιατρό έχεις;
 11. Έχουμε ολιγοασθενοσπερμια και λίγο υψηλό κατακερματισμό 26%. Εγώ κάνα 9 ωάρια 8 ήταν ώριμα τα 7 γονιμοποιηθηκαν αλλά είχα δύο πολύ καλά έμβρυα και τα άλλα μέτρια ήταν πρωινές βλαστοκυστες το ένα το έχασα στην αποψηξη και τώρα έχω μόνο ένα μέτριο τα άλλα τα βάλαμε δεν έγινε τίποτα. Εσείς πετύχατε τι έμβρυα έχετε;
 12. Ναι!!!Με κατάλαβες!!!!έχουμε μιλήσει!!!!! Έχεις δίκιο το θέμα είναι πόσα αποθέματα έχεις!!!! Εμείς τελικά είπανε ακομα λίγο!! Ήδη έχω κάνει δύο διεγέρσεις λέω να κάνω άλλη μια και μετά να σταματήσω!!!Εσύ τι κάνεις; Πώς έχεις προχωρήσει;
 13. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!Λέω να κάνω άλλη μια διέγερση και να μαζέψω και άλλα λόγω ότι έχουμε θέμα με το σπέρμα ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που είχανε μόνο δύο ΑΑ και τα άλλα όλα μέτρια! Θα το ρισκάρω και ότι γίνει!
 14. Να σε ρωτήσω κάτι το διαφορετικό κάνετε στην τρίτη; Και εγώ θα κάνω μάλλον τώρα και στεφτομαι τι παραπάνω να κάνουμε πέρα από τα κλασικά για ποιο ποιοτικό σπέρμα και ωάριο!
×
×
 • Προσθήκη...