Μετάβαση σε περιεχόμενο

Littleme

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  372
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Littleme last won the day on 25 Μαρτίου 2019

Littleme had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

182 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Littleme

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εγώ έχω θρομβοφιλια και εικόνα πολυκυστικών . Δε ζω Θεσσαλονίκη . Πήγα σε ειδική αιματολόγο ( λευκού ) . Μου έδωσε ο γυναικολόγος innofert , feliicine, Ovamax. Δεν έτρωγα ζάχαρη . Γυμναζομουν και έφτιαξε ο κύκλος . Μάλιστα μου είχε προτείνει δίαιτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη αλλιώς θα έπαιρνα glycophage. Ρύθμισα πολυκυστικες και έδινα στις διεγέρσεις πολύ καλά ωάρια .Να πάρεις και την γνώμη ενδοκρινολόγου.
 2. Η ώρα η καλή ! Μετά από ψάξιμο μας είπανε για τα pure. Είναι πιο ακριβά αλλά έχει κάτι προσφορές στο βασιλόπουλο και βγάζεις 6 ευρες.
 3. Εγώ δεν κοίταξα καθόλου τιμές. Θα μας δώσει η κλινική τις πρώτες μέρες. Και μετά το σούπερ είναι δίπλα από σπίτι . Θα πάει ο άντρας μου. Εμένα λοξυγγα έχει συχνά. 2 με 3 φορές τη μέρα. Και την ακούω όχι όπως στην αρχή αλλά λιγοτερο συχνά και πιο δυνατά . Αυτο με αγχώνει αλλά είπε ο γιατρος δεβ έχει πολύ χώρο τώρα για αυτό .Κάθε βράδυ ορό στη μύτη γιατί βουλώνει . Από τότε κοιμάμαι πιο ευχάριστα . Έκανα προληπτικά ενέσεις κορτιζόνης γιατί το Σάββατο έκανα καρδιοτοκογραφο και για κπ στιγμή η μικρή έφτασε 181 σφυξεις αλλά οκ μετά . Είχα φάει πολύ κ μετά άγχος δικό μου . Αλλά οκ στα επαναληπτικά . Μετά από συζήτηση είπαμε ας τις κάνουμε μήπως και ... καισαρική θα κάνω και θα προσπαθήσουμε για όσο πιο μακριά γίνεται. Έχω μπει 36η αλλά η μικρή πριν μια εβδομάδα ήταν 2400 ελπίζω να έχει πάρει λίγο βάρος .
 4. Να σας ζήσουν ! Καλότυχα και γερά! Καλή δύναμη !
 5. Σήμερα έπεσα στο δρόμο . Ευτυχώς με τα γόνατα . Τρομάξαμε . Πριν είχα πάει γιατρό και πήγαινα για καρδιοτοκογραφο . Πρώτη φορά. Ευτυχώς η Μπέμπα καλά καο εγώ με τσουμπισμενο γόνατο . Είχα υπόταση 6 με 9 . Από εδώ και εμπρός δεν ξανά βγαίνω μόνη έξω. Ήταν σοκ
 6. Εγώ γενικά έκλαιγα πολλές φορές Από την αρχή και με έπιανε τι παράπονο . Ανεξήγητο βέβαια αλλά όπως μου είπε ο γιατρός συμβαίνει λόγω ορμονών .
 7. Όχι όλα Είναι μια χαρά προς το παρόν . Εγώ σου λέω ο, τι λένε . Δεν ρωτάω παραπάνω . Δεν είμαι γιατρός . Δεν τα ψάχνω και πολύ. ΠΗΤ έχω 13/2 με περίοδο . Αλλά από μετρήσεις βγαίνει πιο σύντομα . Στο Doppler βλέπουν και το βίο φυσικό προφίλ ( εμένα τουλάχιστον το κάνει ). Όταν παίρνεις ινσουλίνη σε πάνε με καισαρική σαν πρωτόκολλο . Ο γιατρός μου πιστεύει Ότι θα έχω οξύ τοκετό πριν την 38 η γιατί η Μπέμπα Εινσι ήδη με το κεφάλι κάτω από την 30η και όπως την βλέπει θα εμπεδωθεί από 36 η μου είπε .
 8. Έχω διαβήτη κύησης και από το Doppler . Εγώ ακούω.
 9. Να είσαι αισιόδοξη ! Έχεις κάνει το καλύτερο για τη Μπέμπα σου. Να σκεφτεσαι θετικά. Εγώ κρυφοκοιταζω τη φάτσα της από β επιπέδου και προσπαθώ να τη φανταστώ . Μετά από εκεί δε μας ξανάκανε τη χάρη . ΕΙναη γυρισμένη με το κεφάλι μέσα και ευτυχώς προς τα κάτω . Πάντως φαίνεται πιο δυνατή όσο κερνάει ο καιρός γιατί κοπανάει ανελέητα όταν τηβ πιάσει . Χθες το βράδυ ξύπνησα τρεις φορές και τη μια με ρηνορραγία. Το πρωί πήγα να κοιμηθώ μέχρι τις 10 και με ξύπνησε κοπανώντας με . Δεν κατάλαβα τι ήθελε ... αλλά με δύναμη . Ένιωσα τόσο εαυλωτη που έβαλα τα κλάμματα . Ευτυχώς ήταν ο άντρας μου σπίτι και ηρέμησα λίγο .
 10. Είναι η θέση , είναι ο πλακούντας είναι πολλά . Εγώ βλέπω τηβ κοιλιά μου να κάνει κύματα και δεν νιώθω τίποτα από κίνηση . Απλά εμένα είναι πάνω πολύ η μπουμπου και δεν μπορώ να πάρω ανάσα και έχω όλο καούρα . Τι περπατάω το κάθομαι όρθια τίποτα .... Όταν πάω 36η θα αρχίσω τα βαθιά καθίσματα και πολύ περπάτημα . Θα αρχίσω και χουρμάδες . Τι να πω ...
 11. Και εγώ έχω ζάχαρο. 9/1 έχω Doppler επαναληπτικό ! Όλα καλά θα πάνε
 12. Δε θα σκέφτεσαι αρνητικά . Όσο περνάει ο καιρός δεν έχουν πολύ χώρο να φέρουν βόλτες . Εμένα ματώνει η μύτη τον τελευταίο καιρό. Μετράω πίεση κλπ όλα οκ . Αυτό με ενοχλεί πιο πολύ . Γλυκά δεν έφαγα ούτε βασιλόπιτα . Ειπα θα κάνω μια λίστα μετά να σκάσω στο φαΐ . Πεινάω πολύ όμως . Σήμερα 34+1 αν και ο γιατρός μου είπε μέχρι 2,2 θα έχω γεννήσει το πολύ . Εσένα τι σου είπε ;
 13. Καλή χρονιά! Με υγεία και χαρά! Να έχουμε γερά και τυχερά μωράκια !!!! Πλησιάζει ο καιρός !!!!
 14. Το παιδι μεγαλώνει με το τράβηγμα , προσπαθεί να βρει το χώρο του. Εγώ έκανα καρδιοτοκογραφο προληπτικά για συσπάσεις γιατί θα εΙμαι εκτός και ήθελε ο γιαττος να δει για συσπάσεις . Σας πληροφορώ έπαθα πλάκα γιατί κάποια πονάκια και κινήσεις νόμιζα ουι ήταν συσπάσεις αλλά ήταν η μικρή που κοπαναγε . Εγώ υποφέρω από καούρες , μου φεύγουν τα ούρα και πονάει το διάφραγμα . Είμαι σε μια φάση δεν την παλεύω . Από simeco πήγα gaviscon. Ελπίζω να κάνει δουλειά. Μη σκάτε με τος εκατοστιαίες θέσεις όλα είναι σχετικά και μερικές φορές τα απεικονιστικά καμία σχέση με πραγματικότητα όπως ειπα . Να ξεκουράζεστε, να ενυδατώνεστε όσον μπορείτε και να τρώτε και να έχετε θετικές σκέψεις χαϊδεύοντας τις κοιλίτσες σας. Είναι μοναδικές στιγμές και το άγχος δε βοηθάει . Όλα καλά είναι και μην κοιτάτε κλίμακες κλπ άλλωστε όλοι αυτοί χρησιμοποιούν κλίμακες εμβρύων όχι από Ελλάδα αλλά απ εξωτερικό και τα βάζουν όλα σε ένα τσουβάλι αγόρια κορίτσια . Ας προσπαθήσω να ξα να κοιμήθω γιατί πάλι ξύπνησα με καούρα και πόνο . Μου το σμπαράλιασε η μικρή το διάφραγμα
×
×
 • Προσθήκη...