Μετάβαση σε περιεχόμενο

Jerry

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  90
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Jerry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα σας! Εύχομαι όλοι να είστε καλά πάνω από όλα! Ήθελα να σας ρωτήσω καθυστέρησα να κάνω την αίτηση του επίδοματος μητρότητας στο οαεδ 2 μήνες. Αρχικά, έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο για το συμπληρωματικο επιδομα και ρωτούσα αν είναι κάτι άλλο και μου λέγανε όχι όχι όχι ακόμα!! Μάλλον δεν κοιτούσαν καν το φάκελο! Το θέμα είναι ότι την πάτησα και μου είπαν ότι θα είναι απορριπτική και να κάνω ένσταση. Έχει κάποια ανάλογη εμπειρία ή τώρα να συνέβη σε κάποια και λόγω της κατάστασης να πήρε τα χρήματα!
 2. Απλα δεν ξέρω από θέμα σπονδυλικής στυλης αν κάνει! Για αυτό ρωτάω ξέρετε πόσες ώρες κάνει να κάθεται στο αυγό; θα ρωτήσω και την παιδίατρο! Ευχαριστώ πολύ
 3. Καλησπέρα σας!! Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής τα μωράκια σας βόλτα με το καρότσι τα βγάζετε με το αυγό η με την καλαθουνα είμαστε 2 μηνών! Ποιο είναι το σωστό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 4. Να τον κρατάω και μια ώρα μου είπε! Αλλά πολλες φορές ούτε στην μια ώρα!με μπιμπερό πίνει! 🙂
 5. Κορίτσια έχω σοβαρό θέμα!έχω ξανά γράψει γ το ίδιο θέμα. Ο μπέμπης ρευεται πολύ δύσκολα και το θέμα είναι ότι όταν πίνει γάλα πέφτει σε βαθύ ύπνο δεν ξυπνάει με τίποτα! Σας συμβαίνει; επειδή κοιμάται δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πάρει αέρα ή όχι κ απλά δεν θέλει να ρευτει. Δεν ξυπνάει με τίποτα!
 6. Το ποδήλατο το έκανες γενικά; η μετά το φαγητό; το πρόβλημα είναι ότι αποκοιμιεται κ δεν ρευεται. Στα μισά του φαγητού που είναι ξύπνιος συνήθως ρευεται αλλά αν από κοιμηθεί πολύ δύσκολο να ρευτει
 7. Έχουμε προσπαθήσει όλους τους τρόπους αλλά ρευεται πολύ δύσκολα η γιατρός μας είπε κ μια ώρα να περιμένουμε
 8. Κορίτσια καλησπέρα σας! Θέλω την βοήθεια σας. Έχω ένα μωράκι 1 μηνου και μάλλον έχει παλινδρομηση θα κάνουμε υπέρηχο. Γτ δυσκολεύεται μετά το φαγητό να κοιμηθεί κάνει τόξο το σώμα του του φεύγει φαγητό! Μας είπε η γιατρός καλό ρεψιμο! Ρευεται πολύ δύσκολα! Μήπως έχει κάποια κάποιο κόλπο για το ρεψιμο; θα με σώσετε! Μας είπε κ μια ώρα να τον κρατάμε αλλά δεν ρευεται πάντα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
 9. Καλημέρα σας κορίτσια!! ήθελα να σας ρωτήσω το εξής ο μικρός μου είνα 27 ημερών. Γενικά τρώει πολύ σχεδόν 150 την φορά. Από χθες πνίγεται εύκολα αποκοιμιεται την ώρα που τρώει βέβαια αυτό το ψηλο έκανε κ πριν. Βγάζει κ γουλιες. Κ τρώει λιγότερο γτ αποκοιμιεται. Το ρεψιμο είναι πολύ δύσκολο. Έπινε γάλα με τα μπουκάλια avent και μετά πήρα τα dr browns. Παίζει ρόλο κ το μπουκάλι; βέβαια τον ξανά γύρισα στο avent να δω. Μπορώ να το βοηθήσω κάπως;τι κάνουμε όταν αποκοιμιεται; του φεύγει από τα χειλάκια; κ στην μέση του τάισματος πνίγεται; Να προσθέσω ότι αν από κοιμηθεί δεν ξυπνάει με τίποτα! Πίνει το γάλα hipp.
 10. Είχε πληγώσει τις θήκες μου τώρα ξανά προσπαθώ! Που επουλωθηκαν λίγο! Με μπιμπερό δινω
 11. Καλησπέρα σας, το μικρόυλι μου είναι 15 ημερών βγάζω με θήλαστρο κ πίνει μόνο αυτό κάποιες σπάνιες φορές κ ξένο. Όταν τρώει αποκοιμιεται πως ν τον κάνω να ρευτει; κ αν δεν ρευτει πόση ώρα τον κρατάω; είναι σωστό που αποκοιμιεται; γτ όσο να είναι δεν εινσι σε τόσο όρθια σταση
 12. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Τον έβαλα πάλι αλλά δεν πιάνει τις θήλες αλλά θα τον ξανά βάλλω θα τον βάζω συνέχεια μήπως τα καταφέρουμε
 13. Καλημέρα σας! Έχω ένα μωράκι 15 ημερών. Βγάζω με το θήλαστρο στην αρχή έβγαζα 60 μετά 100 με 150 τώρα μου μειώθηκε. Κάνω πιο συχνές αντλήσεις. Μου κόβεται; τον βάζω κ στο στήθος μήπως τα καταφέρουμε έχω πολύ μικρές θήλες αλλά προσπαθώ! "ξέρω κόβεται με το θήλαστρο αλλά ήλπιζα όχι τόσο νωρίς! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 14. Καλημέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω πως διαλέγεις μέγεθος θηλων; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
 • Προσθήκη...