Μετάβαση σε περιεχόμενο

marillia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1039
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Βαθμός Δημοφιλίας

363 Excellent

7 Ακόλουθοι

Σχετικά με marillia

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Πόσο αριθμό έχετε?Να δείτε τι θα πει κ ουρολόγος!! Πόσο αριθμό έχετε?Να δείτε τι θα πει κ ουρολόγος!!Κ οι αντρικές pregnacare κάνουν πολύ καλή δουλειά!!!
 2. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Εμένα τα ωάρια μεγαλώναν 1,5 χιλ κάθε μέρα!!Κ σκάγαν περίπου στα 21-23 χιλιοστά!!Το ξέρω σπαστικό οι μεγάλοι κύκλοι αλλά σημασία έχει να γίνει!!Με το καλό κ εύχομαι τυχερές επαφούλες!!!
 3. marillia

  υστεροσαλπιγγογραφία

  Ξέρω ότι είναι θεματάκι όταν είναι αυξημένη!!Αυτό δν το έχω ξανακούσει!!Ισως μας πει κάποια φίλη!!Μπορεί να ήταν τυχαίου του κύκλου ή να παίζει ρόλο γτ κανονικά τις κάνουμε 3 μέρα του κύκλου!!Δν νομίζω να πρέπει να ανησυχείς!!
 4. marillia

  υστεροσαλπιγγογραφία

  Δν ξέρω καθόλου τι είναι!!Να μας πεις την εμπειρία σου!!
 5. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Ωραία!!Οπως λεει κ το λουλουδάκι πάτε το!!Εύχομαι να είναι ο τυχέρος σας μήνας!!!Επαφούλες κ ξάπλα μετά!!!
 6. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Ναι εμείς θα κάνουμε στις 29 του μήνα!!Θα τα συγκρίνω με το Ιασώ καλά λες!!Οχι δν δίνω παραπάνω κ γω με τίποτα!!Πολλά λεφτά πραγματικά!!
 7. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Ναι καλύτερα να είσαι σίγουρη!!Εκανα 5 μήνες υπερήχους,σημείωνα στο ημερολόγιο πότε μου έλεγε ο γιατρός ότι έγινε η ωορρηξία κ μετρούσα!!Συνήθως έχει απόκλιση 1 μέρα!!Δηλ δν θα έχεις την μια 11 μέρες κ την άλλη 15 μέρες!!Μπορείς να μετρήσεις απ την 1 μέρα περιόδου κ πίσω κ ίσως απο συμπτωμάτακια να καταλάβεις περίπου!!Αν δν έχεις μεγάλες αποκλίσεις με την περίοδου σου θα είναι πιο εύκολο!!
 8. marillia

  Τεστ ωορρηξίας Hometest

  Η γραμμή του αποτελέσματος είναι αυτή κοντά στην ταινία που ουρούμε(μη με κοροιδέψετε είχα μπερδευτεί)!!Χρησιμοποιούσα πλαστικά ποτηράκια κ το βύθιζα με βόλευε καλύτερα!!Κ γω έκανα 2 την ημέρα κ είχε βγεί θετικό απόγευμα!!Επίσης εμένα ήταν πιο έντονη η γραμμή του αποτελέσματος(όχι το ίδιο κόκκινο κ οι δύο) κ στις οδήγιες έγραφε ότι κ αυτό σημαίνει θετικό!!
 9. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Καλά είναι οι επαφές να είναι απο 11 μέρα έως 16!!Εκτός αν ξέρεις την ωχρινική σου!!Εγώ έχω 14-15 μέρες!!
 10. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Πήρα τηλ σε ένα μικροβιολογικό στη γειτονιά μου για σπερμο για την επιτροπή!!Δν μας καίνε τώρα τα αποτελέσματα!!Κ μου είπε 20ε!!Αν όμως θέλαμε να δούμε τι παίζει αυτή η τίμη μήπως είναι ότι να ναι ή έχουν μάθει άλλοι να μας μαδάν?
 11. marillia

  υστεροσαλπιγγογραφία

  Σ ευχαριστώ πολύ!!Θα μπω να δω τα νεάκια σου πως πήγε!!
 12. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Καλά αποτελέσματα!!
 13. marillia

  υστεροσαλπιγγογραφία

  Kαλημέρα κορίτσι μου!!Την έκανα στην Λάρισα σε ιδιώτη ακτινολόγο!!!Εγώ σε 2 βδομάδες περνάω επιτροπή για εξωσωματική!!Με το καλό να το κάνεις!!!
 14. marillia

  "Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

  Συγχαρήτηρια στις καινούργιες εγκυούλες!!Μπήκε δυναμικά ο καινούργιος χρόνος κ εύχομαι να συνεχίσει έτσι!!!
 15. marillia

  υστεροσαλπιγγογραφία

  Πως είσαι Νικούλα?Εγώ έκανα πριν ένα χρόνο!!Σίγουρα αγωνία κ φόβο όλες έχουμε!!Δν ήταν κάτι τραγικό!!Θα σε συμβούλευα να πίεις παυσίπονο πριν που δίνουν οι περισσότεροι γιατροί!!Ο δικός μου μου είχε πει μην πίεις!!Τώρα στην σπερματέγχυση πόνεσα πιο πολύ!!Αλλά μου είπε η μαία έχω στενό κόλπο γι αυτό!!Είναι κ θέμα ανατομίας!!Σου βάζουν κολποδιαστολέα,ρίχνουν το σκιαγραφικό!!10 λεπτά υπόθεση!!Να σκέφτεσαι ότι αξίζει γτ θα δείς εκτός απο σαλπιγγες κ το σχήμα,θέση της μήτρας!!Εγώ σκεφτόμουν εδώ θα γεννήσω(κάποια στιγμή) σε αυτό θα κολλήσω!!!
×