Μετάβαση σε περιεχόμενο

Katriniki

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  80
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

12 Good

Σχετικά με Katriniki

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Katriniki

  Εξωσωματική

  Γιατί έκανε ο άντρας μου σπερματοδιαγραμμα και βρέθηκε με πολύ χαμηλή κινητικότητα και έτσι μου είπε βασικά και ο γιατρός ότι δεν αξίζει να πάρει ούτε βιταμίνες να πάμε απευθείας για εξωσωματική γιατί θα είναι κ πολύ εύκολη περίπτωση.
 2. Katriniki

  Εξωσωματική

  Μολις γυρίσαμε από το ραντεβού! Μας είπε ότι είναι υγιεστατος , δεν έχει τπτ παθολογικο και του έδωσε τις βιταμίνες brudy fertil για 3 μήνες και να επαναλάβει το σπερματοδιαγραμμα. Ότι καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε για 3 μήνες που θα τα περνει και να μην καταφύγουμε αμεσως σε εξωσωματική και λόγω ηλικίας δικής μου και λόγω ότι δεν υπάρχει κάτι παθολογικο. Τι να πω δεν ξέρω
 3. Katriniki

  Εξωσωματική

  Αχ ναι αυτό ακριβώς ήθελα να σου πω! Το ανέφερα κ σε μια άλλη κοπέλα εδώ αλλά δεν ήξερε ότι από ότι διάβασα πιο εξελιγμένη και με περισσότερη επιτυχία είναι η μικρογονιμοποιηση. Από ότι κατάλαβα ενδείκνυται και για το δικό μας θέμα. Εσύ γνωρίζεις κάτι παραπάνω σχετικά με την διαδικασία αν μπορείς να με βοηθήσεις? Γίνεται πλέον σε όλα τα κέντρα?
 4. Katriniki

  Εξωσωματική

  Αυτό η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα γιαυτό και έχω κλείσει ραντεβού με ουρολογο σήμερα να δει τις εξετάσεις του άντρα μου.
 5. Katriniki

  Εξωσωματική

  Συγγνώμη που σε έχω βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά έχω τρομερό άγχος γιατί δεν ξέρω με τι κριτήρια να διαλέξω γιατρο για το συγκεκριμένο θέμα καθώς δεν έχω καμία περίπτωση στον περίγυρο μου μόνο έναν γνωστό μου που είχαν απευθυνθεί στον Παντο
 6. Katriniki

  Εξωσωματική

  Καλημέρα! Είναι σημαντικό υποθέτω να συνεργάζεται με κάποιο κέντρο ε? Αλλιώς τι γίνεται? Εσείς έχετε προχωρήσει σε εξωσωματική? Γιατί εγώ κάτι διάβασα για μικρογονιμοποιηση.. Έχεις ακούσει κάτι σαν διαδικασία?
 7. Katriniki

  Εξωσωματική

  Ευτυχώς κυστική ινωση, στίγμα, θρομβοφιλια τα έχω κάνει από την αρχή που ξεκινήσαμε τις προσπάθειες. Ο γιατρός μου σύστησε να απευθυνθώ στον κύριο Καραγιαννιδη Λάζαρο! Επειδή δεν είμαι από Αθήνα μηπως έχεις ακούσει κάτι σχετικά με τον συγκεκριμένο γιατρό? Εσύ με τον κύριο Σφακιανουδη υποθέτω είσαι ευχαριστημένη σωστά?
 8. Katriniki

  Εξωσωματική

  Βασικά Χαλκίδα είμαι οπότε γιαυτο δεν ξέρω! Ναι βέβαια μόλις μιλήσω μ τον γιατρό θα το ψάξω εκτενέστερα! Σε ευχαριστώ πολύ 😊😊
 9. Katriniki

  Εξωσωματική

  Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Και προσπαθώ να μην το δείχνω για να μην πέσει και ψυχολογικά και ο άντρας μου. Από ουρολογο έχεις κάποιον να μου συστήσεις στην Αθήνα?
 10. Katriniki

  Εξωσωματική

  Λες ε να το δω με επιτροπή?απλά δεν θέλω να με καθυστερησουν γιαυτό το λέω! Εδώ το πόδι είχα σπάσει κ περίμενα 2 μήνες για επιτροπή. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις για το τι πρέπει να κάνω όσον αφορά χαρτιά κτλπ? Τι πρέπει να μαζέψω και πότε να ξεκινησω? Σε ευχαριστώ πολύ!
 11. Katriniki

  Εξωσωματική

  Η αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτομαι δεν θέλω να περιμένω με επιτροπές κτλ λόγω δουλειάς του συζύγου. Θέλω να ξεκινήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Γιαυτό έχω αρχίσει και ψάχνομαι. Ο δικό ς μου γιατρός θεωρεί άσκοπο την χρήση βιταμινών αλλά ούτως ή άλλως μου σύστησε ένα άλλο γιατρό πιο εξειδικευμένο σε αυτά τα θέματα. Μπράβο εσείς εισασταν τυχεροί!!! Πολύ χαίρομαι με το καλό το μωράκι σας!!
 12. Katriniki

  Εξωσωματική

  Καλημέρα!!! Και εσείς για εξωσωματική πάτε? Μου μίλησε για προεμφυτευτικο έλεγχο κάπως έτσι που είναι μια άλλη μέθοδος και πέτυχε! Έχεις ακούσει κάτι? Εκείνη πήγαινε στον Σφακιανουδη. Ναι σε παρακαλώ θα ήθελα κάποιον ουρολόγο αν έχεις να μου συστήσεις.
 13. Katriniki

  Εξωσωματική

  Είμαστε Αθήνα και μας έχει στείλει συστημένους ο τωρινός μου γυναικολόγος, επειδη δεν ειδικεύεται στην εξωσωματική. Κατάλαβα ναι όποτε θα επισκεπτώ κ αυτόν τον γυναικολόγο και αναλόγως θα πράξω! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσοχή που μου έδωσες ώστε να μου απαντήσεις! Μακάρι να εισακουστουν οι ευχές σου!! Εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου!
 14. Katriniki

  Εξωσωματική

  Σε ευχαριστώ πολύ!!εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο από καρδιάς!!
 15. Katriniki

  Εξωσωματική

  Σε ευχαριστώ πολύ!!❤️❤️Γιαυτό τον λόγο ακριβώς επειδή μπορεί να πάρει τόσο διάστημα και επειδή ο άντρας μου λόγω δουλειάς μπορεί να λείπει δεν σκέφτομαι να πάω μέσω επιτροπής και τα σχετικά γιατί μόνο χρόνο θα χάσω! Μας σύστησε ο γιατρός μου τον κύριο Καραγιαννιδη Λάζαρο για εξωσωματική ! Μήπως έχεις καθόλου εικόνα?
×