Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απόδραση στη δουλειά


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Επαθα μεγάλο χουνέρι με το τριήμερο. Κουράστηκα τόσο πολύ μέσα στο σπίτι με τα παιδιά, τους φίλους τους και τον αγαπημένο μου αδιάθετο και γκρινιάρη, που ξημερώνοντας Τρίτη πήγα τρέχοντας στη δουλειά και ανάσανα τον αέρα της ελευθερίας! (και έχω μπόλικη δουλειά, δεν κάθομαι)!

Εγραψα λοιπόν εδώ τον "πόνο" μου:

http://newagemama.com/2011/03/08/%ce%b1 ... %b9%ce%ac/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Moυ αρεσε η φράση...η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού....!!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς έτσι είναι...

Δεν είσαι μόνη καλή μου....Αν κ υπάρχει πολύ υποκρισία σ΄αυτό το θέμα κ δεν τολμάμε εμείς οι μανούλες να κάνουμε ένα παράπονο γιατί θα ακούσουμε τα γνωστά τροπάρια....είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες νοιώθουν έτσι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keep on walking....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσο δίκιο έχεις. Ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε πως υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχουμε. Ντε και καλά θα πρέπει να υπάρχει "ωραία ατμόσφαιρα"?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου......εμπνευσμενο,πραγματι :!: Ειδες ακομη και το φεγγαρι ειναι καταδικασμενο,μαλλον επειδη συμβολιζει το θυληκο να ξενυχταει :!: ενω ο ηλιος,ο ισχυρος αρσενικος παντοκρατορας,παντα φρεσκος,λαμπερος και πρωινος :!:

Στην αλλη πλευρα της γραμμης ειναι πολλες ξενυχτιμενες,σαλταρισμενες μανουλες καλη μου!!!Εγω τουλαχιστον καλεσα αλλες 3 και το διαβασα και ειμαι σιγουρη οτι αν συνεχιζα τα τηλεφωνα θα εβρισκα πολλες ακομα :):)

Πριν πολλα χρονια,οταν ημουνα ακομα μονο κορη :) θυμαμαι την Μαλβινα που ελεγε οτι ειπε στα παιδια της"ειμαι πρωτα η γυναικα του μπαμπα σας και μετα η μαμα σας" :!::!::!: δεν μπορουσα να καταλαβω,μου ακουστηκε τραγικο :!::!: Σημερα ουσα μαμα,συζυγος εχω να το επεκτεινω"ειμαι πρωτα γυναικα,ειμαι η Χαρα" :) και μονο αν η Χαρα ειναι καλα,θα ειναι καλα και ολοι στο σπιτι :)

Γιατι τελικα ολοι στην αγκαλια της Χαρας θα γυρνανε :) και ξερεις γιατι :?: γιατι ως σεληνη εχει ενα γλυκο,κοκκινο χρωμα που δεν θα σε καψει ποτε,ενω ο ηλιος :?::?::?:

Την Παρασκευη επιστρεφω στη δουλεια,μετα απο αδεια 6,5 μηνων και ειμαι καλα :) και θελω να μεγαλωσω μια κορη που οταν γινει μαμα θα μπορει και αυτη να φευγει.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως κοριτσια δεν νιωθω ετσι.

ειμαι μαμα διδυμων 8 μηνων.καποιος θα φανταζοταν οτι το να παω για δουλεια για μενα θα ηταν ονειρο.

οχι δεν ειναι.ειναι εφιαλτης.

δεν θελω να παω με τιποτα.θελω να περναω καθε στιγμη καθε δευτερολεπτο με την οικογενεια μου.δεν με νοιαζει αν κλαινε, αν ξενυχτανε, αν εχουν απαιτησεις.εγω θελω να ειμαι εκει.

κ προς θεου εννοειται οτι αυτο ισχυει για μενα κ δεν ισχυριζομαι οτι ειμαι η καλη μαμα εγω.

απλα ποτε δεν ημουν πολυ φαν της θεωριας εργαζομενη μαμα.μαλλον τωρα που το σκεφτομαι δεν ειμαι κ πολυ φαν της δουλειας!!!το κανω μονο επειδη πρεπει.αν υπηρχε δυνατοτητα να μην δουλευω θα ημουν πανευτυχης.κ ειδικα τωρα που εχω τα μωρα ακομα περισσοτερο.

εδω απο τωρα σκεφτομαι οτι τα μωρα μου σε δυο μηνες θα περνανε τη μιση τους μερα σε εναν παιδικο σταθμο κ κλαιω.

σιγουρα κ γω θελω καποιες στιγμες για τον εαυτο μου κ προσπαθω να τις εχω.αλλα η δουλεια για μενα δεν ειναι καθολου ανασα.....

κ παλι λεω πως εγω νιωθω ετσι κ μην με παρεξηγησει καμια μανουλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας

ιαβασα προσεκτικα τις απαντησεις κοριτσια

εγω ειμαι της γνωμης

οτι οποια μανουλα νιωθει καλα στο - σπιτι εχει βοηθεια - κανει πραγματα για τον εαυτο της (ακομα και το μπανιο ειν αι κατι για τον εαυτο της) - τοτε ας μεινει στο σπιτι

εαν ομως φαντασειτε - οπως εγω - δεν μπορουσα επι 11 μηνες να κανω μπανιο - σωθειεκανε μονο σαββατο που ηταν και ο αντρας μου στο σπιτι ενα μπανιο της προκοπης - τοτε η δουλεια και ο παιδικος ηταν απο τις καλυτερες λυσης για να ηρεμισουμε λιγουλακι

ι

η καθε μανουλα κανει το καλυτερο για τα παιδακια της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 3 ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗς ΔΟΥΛΕΙΑς ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ. ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΧΑΝΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΝΩ ΤΑΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΠΟΛΥ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΗΣΑ,. ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΣΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ- ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΖ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ. ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΗ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H mamastodromo έκανε το εξής καταπληκτικό σχόλιο που πιστέυω πως τα λέει όλα πολύ παραστατικά: "

τα παιδιά είναι το πιο γλυκό πράγμα του κόσμου, καλύτερο από τούρτα σοκολάτα, από γαλακτομπούρεκο, από κρέμα σαντιγί.

Θα μπορούσες όμως όλη μέρα, κάθε μέρα, να τρως τούρτα σοκολάτα, γαλακτομπούρεκο και κρέμα σαντιγί;

Κάποια στιγμή κουράζεσαι να είσαι ο μόνος ενήλικος της παρέας, να διδάσκεις, να μαλώνεις, να φτιάχνεις παζλ ή πύργους από τουβλάκια, ν΄αλλάζεις πάνες ή να κάνεις αριθμητική, να ταΐζεις, να νουθετείς.

Έχεις ανάγκη ν’ ανταλλάξεις δύο κουβέντες με κάποιον στο μπόι σου, που να ξέρει ότι τα δώρα δεν τα φέρνει ο Άη-Βασίλης και να έχει διαβάσει τη χτεσινή εφημερίδα.

Το ίδιο ισχύει και για τον αντρούλη σου. Ακόμη κι η πιο ουράνια μουσική στον κόσμο θα σε κουράσει αν την ακούς συνέχεια, κάθε μέρα.

Πάρε λοιπόν την τσάντα σου και δρόμο!

Μη νιώθεις τύψεις, μη νιώθεις παράλογη. Είσαι απόλυτα φυσιολογική!"

Οποια μανα νιώθει έτσι δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει την οικογενειακή ζωή. Και φυσικά θέλει να είναι μαμά και σύζυγος και άπ όλα. Οχι όμως μόνο αυτό συνεχεια. Αν πάλι θέλει μόνο αυτό κι αυτο έίναι ΟΚ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΛΕΩ ΑΠΛΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΜΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟ ΠΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΣΗ. ΜΙΣΗ ΜΑΜΑ, ΜΙΣΗ ΣΥΖΗΓΟΣ, ΜΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΤΣΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΠΟΔΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[quote ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΠΟΔΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ????????????

]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...