Μετάβαση σε περιεχόμενο

kaounmar

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

5 Neutral

Σχετικά με kaounmar

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια αγωνία που έχω καθώς πριν 10 μήνες απέβαλα στη 14η εβδομάδα κύησης και ενώ ήδη προσπαθούσαμε 3 χρόνια. Είχα ένα υνωμύωμα που μεγάλωσε και σε συνδυασμό με τη δίκερη μήτρα έσπασαν αιφνίδια τα νερά και ήταν στην ουσία σαν να γέννησα. Ο άντρας μου έχει ασθενοσπερμία και μας έλεγαν ότι δε γίνεται φυσιολογικά, όμως λίγο πριν την εξωσωματική έμεινα έγκυος. Φαντάζεστε λοιπόν τον πόνο να χάνεις ένα μωρό από αλλα θέματα τελικά. Στην αυχενική ήταν όλα καλά μόνο που το υνωμύωμα ήταν πια σχεδόν 7 εκ. Η γιατρός που είχα τότε δεν έδωσε και πολύ σημασία μου είπε ότι αν είχα θέμα θα ήταν προς τον 5ο μήνα, να που όμως έγινε νωρίτερα. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω ένα φόβο ότι δε θα τα καταφέρουμε. Ο νέος γιατρός μου ειναι αισιόδοξος μετά και την αφαίρεση του υνωμυώματος.
 2. Γεια σας, θα ήθελα να μοιραστώ μετά από καιρό την αγωνία μου. Είχα μετά από 3 χρόνια προσπάθειας μια κύηση αλλά 1/3/19 απέβαλα στη 14η εβδομάδα. Έ
 3. Να σου ζήσει και να είναι γερό!!! Ναι σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Επειδή σε εμένα δεν πήγαν καλά δε σημαίνει ότι αυτό θα γίνει με άλλες κοπέλες! Η γιατρός που είχα δεν έκανε σωστές κινήσεις, ίσως δεν ήξερε παρόλο που είναι ειδική και σε θέματα υπογονιμότητας, τι να πω εμένα μου έδωσες θάρρος με τη μονόκερη οπότε εγώ με τη δίκερη ίσως την επόμενη φορά αν έρθει να είμαι πιο τυχερή!!!
 4. Γεια σου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ δυστυχώς ήμουν άτυχη γιατί το ινωμύωμα που είχα μεγάλωσε αρκετά, έφτασε σχεδόν τα 8 εκ όταν ήμουν 12 εβδομάδων και τελικά τη 14η απέβαλα. Εγώ έχω και δίκερη μήτρα οπότε ο γιατρός μου μου είπε ότι ο συνδυασμός των 2 δεν βοήθησε. Δεν θέλω να σε αγχώσω με τη δική μου εμπειρία. Εσένα ο γιατρός σου σου είπε να προσέχεις, εμένα η προηγούμενη γιατρός που είχα τότε δεν μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και ότι η αιμοραγία που είχα δεν ήταν και κάτι τραγικό.
 5. kaounmar

  δίκερη μήτρα

  Κορίτσι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Κατατοπιστική η απάντησή σου και σε ευχαριστώ. Σχετικά με τη δίκερη έχω ακούσει και εγώ πολλά αλλά με τον τωρινό γιατρό που έχω καταλήξαμε ότι δεν φτιάχνεται γιατί είναι πλήρης εικόνα δίκερης μήτρας, αν πάμε να αφαιρέσουμε κάτι θα γίνει ζημιά. Το 2016 είχα κάνει υστεροσκόπηση και η τότε γιατρός μου τελικά δεν μπόρεσε να αφαιρέσει το διάφραγμα γιατί νόμιζε ότι θα ήταν λεπτό αλλά βρήκε άλλα δεδομένα. Στην περίπτωση μου μάλλον έφταιξε πολύ και το ινωμύωμα που είχα και ως την 12η εβδομάδα πήγε στα 7 εκ οπότε περιόρισε το χώρο. Τι να πω τώρα το αφαίρεσα και περιμένω Δεκέμβρη να αρχίσουμε κ νέου προσπάθεια.
 6. kaounmar

  δίκερη μήτρα

  Γεια σας, θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες σχετικά με τη δίκερη μήτρα. Μου έχει διαγνωστεί από παιδί σχεδόν(13 ετών με απλό υπέρηχο) και πρόσφατα είχα μια απώλεια κύησης τη 14η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε ότι σε συνδυασμό με το υνωμύωμα έγινε αυτό καθώς έχω και ένα υνωμύωμα που μεγάλωσε και ήταν σχεδόν 7 εκ. Άλλαξα γιατρό στο μεταξύ, αφαίρεσα το υνωμύωμα και τώρα αναμένω να περάσει ο καιρός για νέα προσπάθεια. Παλιότερα οι γιατροί έλεγαν ότι φτιάχνει η μήτρα μου αλλά ο τωρινός γιατρός λέει ότι είναι περίπτωση δίκερης που δεν χειρουργείται. Σε επόμενη κύηση θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.
 7. Σας ευχαριστώ Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Απλά φοβάμαι πολύ μγπως λόγω δίκερης δεν τα καταφέρω. Ο νέος γιατρός είναι αισιόδοξος και λέέι ότι θα πάμε καλά! Το θέλαμε πολύ με τον άντρα μου το μωράκι γιατί προσπαθούμε πάνω από 2 έτη και με κάποια μικρή ασθενοσπερμία. Εκεί που ήμασταν έτοιμοι για εξωσωματική ήρθε μόνο του και μετά ξαφνικά πάει...
 8. Γεια σας, εύχομαι όλες σας να έχετε μια επιτυχή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά. Θα ήμουν και εγώ στις τυχερές αλλά 1/3/19 απέβαλα με ρήξη υμένων στη διάρκεια της 14ης εβδομάδας. Είχα κάνει 19/2 και την αυχενική διαφάνεια και δεν υπήρχε θέμα με το μωρό μόνο θορυβήθηκε η κοπέλα που την έκανε λόγω μικρού χώρου καθώς έχω δίκερη μήτρα και υπήρχε ένα υνωμύωμα που πριν την κύηση ήταν στα 5 εκ και ως την αυχενική πήγε σχεδόν 7. Άλλαξα γιατρό στο μεταξύ, έκανα αφαίρεση υνωμυώματος λαπαροσκοπικά και τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός για νέα προσπάθεια.
×
×
 • Προσθήκη...