Μετάβαση σε περιεχόμενο

kaounmar

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

4 Neutral

Σχετικά με kaounmar

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. kaounmar

  δίκερη μήτρα

  Κορίτσι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Κατατοπιστική η απάντησή σου και σε ευχαριστώ. Σχετικά με τη δίκερη έχω ακούσει και εγώ πολλά αλλά με τον τωρινό γιατρό που έχω καταλήξαμε ότι δεν φτιάχνεται γιατί είναι πλήρης εικόνα δίκερης μήτρας, αν πάμε να αφαιρέσουμε κάτι θα γίνει ζημιά. Το 2016 είχα κάνει υστεροσκόπηση και η τότε γιατρός μου τελικά δεν μπόρεσε να αφαιρέσει το διάφραγμα γιατί νόμιζε ότι θα ήταν λεπτό αλλά βρήκε άλλα δεδομένα. Στην περίπτωση μου μάλλον έφταιξε πολύ και το ινωμύωμα που είχα και ως την 12η εβδομάδα πήγε στα 7 εκ οπότε περιόρισε το χώρο. Τι να πω τώρα το αφαίρεσα και περιμένω Δεκέμβρη να αρχίσουμε κ νέου προσπάθεια.
 2. kaounmar

  δίκερη μήτρα

  Γεια σας, θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες σχετικά με τη δίκερη μήτρα. Μου έχει διαγνωστεί από παιδί σχεδόν(13 ετών με απλό υπέρηχο) και πρόσφατα είχα μια απώλεια κύησης τη 14η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε ότι σε συνδυασμό με το υνωμύωμα έγινε αυτό καθώς έχω και ένα υνωμύωμα που μεγάλωσε και ήταν σχεδόν 7 εκ. Άλλαξα γιατρό στο μεταξύ, αφαίρεσα το υνωμύωμα και τώρα αναμένω να περάσει ο καιρός για νέα προσπάθεια. Παλιότερα οι γιατροί έλεγαν ότι φτιάχνει η μήτρα μου αλλά ο τωρινός γιατρός λέει ότι είναι περίπτωση δίκερης που δεν χειρουργείται. Σε επόμενη κύηση θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή.
 3. Σας ευχαριστώ Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Απλά φοβάμαι πολύ μγπως λόγω δίκερης δεν τα καταφέρω. Ο νέος γιατρός είναι αισιόδοξος και λέέι ότι θα πάμε καλά! Το θέλαμε πολύ με τον άντρα μου το μωράκι γιατί προσπαθούμε πάνω από 2 έτη και με κάποια μικρή ασθενοσπερμία. Εκεί που ήμασταν έτοιμοι για εξωσωματική ήρθε μόνο του και μετά ξαφνικά πάει...
 4. Γεια σας, εύχομαι όλες σας να έχετε μια επιτυχή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά. Θα ήμουν και εγώ στις τυχερές αλλά 1/3/19 απέβαλα με ρήξη υμένων στη διάρκεια της 14ης εβδομάδας. Είχα κάνει 19/2 και την αυχενική διαφάνεια και δεν υπήρχε θέμα με το μωρό μόνο θορυβήθηκε η κοπέλα που την έκανε λόγω μικρού χώρου καθώς έχω δίκερη μήτρα και υπήρχε ένα υνωμύωμα που πριν την κύηση ήταν στα 5 εκ και ως την αυχενική πήγε σχεδόν 7. Άλλαξα γιατρό στο μεταξύ, έκανα αφαίρεση υνωμυώματος λαπαροσκοπικά και τώρα περιμένω να περάσει ο καιρός για νέα προσπάθεια.
×
×
 • Προσθήκη...