Μετάβαση σε περιεχόμενο

kaounmar

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  33
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

15 Good

Σχετικά με kaounmar

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχει σταματήσει το αίμα! Εγώ σου είπα είχα και το ινωμύωμα που όπως φάνηκε σε συνδυασμό με τη δίκερη επηρέασε! Ο γιατρός σου σε προσέχει από όσο κατάλαβα, εμένα δεν έδωσε τόση σημασία!Ό,τι θες να μιλάμε, και πάλι εύχομαι τα καλύτερα!!!
 2. Γεια σου και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Έχω και εγώ δίκερη μήτρα και δεν έχω παιδάκι ακόμη. Έμεινα έγκυος πέρσι αλλά 14η εβδομάδα απέβαλα γιατί είχα και ένα ινωμύωμα που μεγάλωσε και ήταν στην ίδια κοιλότητα με το μωρό. Αίμα είχα σχεδόν από την 8η εβδομάδα αλλά η γιατρός που είχα τότε δεν ανησυχούσε και μόνο κάποια υπόθετα μου είχε δώσει. Επίσης δεν μου είχε πει να μείνω ξαπλωμένη πλήρως απλά να προσέχω όπως κάθε έγκυος και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εσένα ο γιατρός αντιμετωπίζει πιο ορθά την κατάσταση οπότε μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά! Μην επηρεαστείς από τη δική μου περίπτωση, ήταν και το ινωμύωμα στη μέση και γενικά η όλη αντιμετώπιση.
 3. Γεια σου, όλα θα πάνε καλά!!! Με το καλό τη Δευτέρα, και όσο μπορείς μην αγχώνεσαι!
 4. Γεια σας κορίτσια!!! Συγχαρητήρια να πω στις κοπέλες που τα κατάφεραν και καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν! Εγώ είμαι στην προσπάθεια ακόμη καθώς μετά από μία φυσική σύλληψη που τελικά δεν προχώρησε, πάμε για εξωσωματική. Υπάρχει θέμα με το σπέρμα αλλά να που μία φορά ήρθε. Επιτροπή θα περάσω στις 12/6 και δε σας κρύβω ότι έχω άγχος για τη συνέχεια και το αν τελικά θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ελπίζω στα καλύτερα αλλά ο τελευταίος χρόνος ήταν περίεργος και μου άφησε άγχος και φόβο για το μετά. Δεν γκρινιάζω ξέρω ότι κοπέλες περνούν χειρότερα αλλά κάποιες φορές με πιάνει μία απόγνωση.
 5. Σορρυ αγάπη, μπερδέυτηκα! Να είσαι καλά και εύχομαι τα καλύτερα!!!
 6. Κορίτσι γεια σου, διάβασα ότιέχεις δίκερη μήτρα. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Αν θες στείλε μου προσωπικό μην να τα πούμε.
 7. Σε ευχαριστώ θα ζητήσω τις απεικονήσεις γιατί μου έδωσαν μόνο γνωμάτευση και dvd
 8. Για υπέρηχο. Στη σαλπιγγογραφία έχω απεικονήσεις.
 9. Γεια σας κορίτσια! Θα ΄θελα αν μπορείτε μια βοήθεια, είναι να περάσω επιτροπή στις 12/6 και στον κολπικό υπέρηχο που έκανα μου έδωσαν dvd μαζί με τη γνωμάτευση και όχι ακτίνες. Ξέρετε αν θα πρέπει στην επιτροπή να καταθέσω και το dvd; Ή πρέπει να ζητήσω από τη βιοιατρική ακτίνες; Στη σαλπιγγογραφία που είχα κάνει το 2016 έχω κανονικά ακτίνες.
 10. Γεια σας και καλή Κυριακή να έχετε!!! Ήθελα να ρωτήσω στην επιτροπή πρέπει να καταθέσω τα γνήσια δικαιολογητικά ή μπορώ να κάνω επικυρωμένα φωτοαντίγραφα; Ευχαριστώ.
 11. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! Οπως και σε όλες τις κοπέλες! Εμένα δυστυχώς η μήτρα δεν χειρουργείται είναι χωρισμένη σε 2 κοιλότητες (2 κέρατα) είχα αίμα στην κύηση αλλά τη γιατρό δεν την ανησυχούσε. Τώρα άλλαξα γιατρό και μου είπε ότι ναι η μήτρα θέλει προσοχή λόγω μικρού χώρου αλλά το ινωμύωμα έπρεπε να είχε αφαιρεθεί. Το έχω αφαιρέσει πια και ελπίζω στα καλύτερα. Πάμε για εξωσωματική λόγω ασθενοσπερμίας όπου ο γιατρός λέέι ότι ήδη με μια φυσική σύλληψη έστω και μετά από 2 χρόνια, έχουμε πολλές ελπίδες να τα καταφέρουμε!!!
 12. κοίτα είχα ένα ινωμύωμα που μεγάλωσε αρκετά και ήταν κοντά στο ενδομήτριο μέσα στο τοίχωμα της μήτρας. Μου είχε πει η γιατρός ότι δε θα εμποδίσει αλλά μεγάλωσε πολύ, να φανταστείς πριν μείνω έγκυος ήταν 5 εκ και ως τη 12η εβδομάδα πήγε σχεδόν 7. Επίσης, έχω δίκερη μήτρα και το μωρό ήταν στη δεξιά κοιλότητα εκεί που ήταν κοντά και το ινωμύωμα. Όταν έκανα την αυχενική ήμουν θυμάμαι 12 εβδομάδων και η κοπέλα που έκανε την εξέταση ήταν ανήσυχη, η γιατρός μου μου είπε στη συνέχεια ότι δε χρειάζεται να μείνω ξάπλα καθόλου και ότι αν κάτι δεν πήγαινε καλά ίσως από τον 5ο μήνα και έπειτα. Ωστόσο, δεν πήγαν νωρίτερα καλά τα πράγματα. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα.
 13. Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν. Ήταν και πέρσι να περάσω επιτροπή αλλά όταν έκανα τη χοριακή ήταν θετική και δεν χρειάστηκε. Βέβαια ήμουν άτυχη γιατί η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε, το έχασα το μωρό 14η εβδομάδα. Μακάρι τώρα να είμαι πιο τυχερή.
 14. Γεια σου Αιγάλεω θα περάσω στη Σούτσου, Παρασκευή είναι 12/6.
 15. Κορίτσια γεια σας και καλότυχο να είναι το νέο θέμα!!! Πρόκειται και εγώ να περάσω επιτροπή στις 12/6. Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!
×
×
 • Προσθήκη...