Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 06/05 ΕΩΣ 13/05 ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΣΤΙΣ 09/05. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ, ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 37. ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: (1) Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ; (2) ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 37 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ; (3) ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ; (4) ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ Ή ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΜΕΡΑΣ;

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε καλη μου μην εχεις τοσο αγχος με την θερμοκρασια.....Αν διαβασεις κ αλλου ..τα συμπτωματα απειρες φορες δεν ισχυουν!!Στηθος ,πονακια,υγρα,κτλ μπορουν να ξεγελασουν!!Εχω μεινει εγκυος 4 φορες με κοπο την τριτη κ πολυ κοοοοπο την τεταρτη...τα συμπτωματα της τελευταιας ...δεν υπηρχαν!! μονο η χοριακη ειναι αξιοπιστη!!

καλη σου επιτυχια κ μην αγχωννεσαι!!Αν διαβασεις..εδω μεσα γινονται ΤΑ απιστευτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου κοπέλα συμφωνώ με την happy mom, μην κοιτάς τόσο πολύ "τα συμπτώματα". Όντως μερικές φορές λόγω του επιθυμητού αποτελέσματος όλα τα συμπτώματα μας φαίνονται ύποπτα. Χαλάρωσε και μην τα προσέχεις όλα.

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω να σου πώ όλα αυτά για την θερμοκρασία. Έχω κάνει δυο παιδία χωρίς να υπολογίζω γόνιμες μέρες και τα υπόλοιπα. Έλεγα όποτε έρθει, αν και δεν άργησε σε εμένα.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία...και όχι άγχος...έτσι?;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε ειναι πολυ νωρις να μετρας θερμοκρασια, την θερμοκρασια σου θα την κοιταξεις τις μερες που περιμενεις να αδιαθετησεις δηλ μια μερα πριν και την ιδια μερα τοτε ειναι που πεφτει η θερμοκρασια μας λογο του οτι θα αδιαθετησουμε αν δεν σου πεσει και εχεις 37 και πανω,τοτε ειναι καλο σημαδι, εγω την μετρουσα ολες τις ωρες γιατι το βραδυ μου ανεβαινε και οχι το πρωι αλλα ειχα πολυ διαφορα το βραδυ ειχα φτασει και 37,6 αφου αναρωτιομουνα μηπως ειχα πυρετο και δεν το ειχα καταλαβει, τελικα ημουν εγκυος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΙΑΣ Κ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και απο μενα!!!Η αληθεια ειναι(οπως λενε και τα κοριτσια οτι τα συμπτωματα διαφερουν απο γυναι κα σε γυναικα!)Θα σου πω ομως την δικη μου εμπειρία.Ειχαμε επαφες πανω στις γονιμες μερες και μετα απο κανα 2-3 μερες ειχα τσιμπηματακια χαμηλα στη κοιλιτσα!Λεω απο μεσα μου βρε λες?Ετσι αρχισα απο περιεργεια να μετραω την θερμοκρασια μου απο το στομα με ψηφιακο θερμομετρο καθε πρωι πριν σηκωθω απο το κρεββατι!Ετσι απο περιεργεια.Ειχα συνεχεια 37-37,2!Λεω δεν μπορει συμπτωση!!Θες το ενστικτο θες ολα αυτα τα συμπτωματακια μαζι με πρηξιμο στο στηθος οχι ομως μετα την οωρρηξια στο καπακι οπως μου συνεβαινε παντα αλλα λιγο πριν την αναμενομενη περιοδο και επισης να σου πω ουτε ενα σπυρακι περιοδου παρακαλω λεω εεε δεν μπορει θα κανω τεστ!!!Εκανα τοσο νωρις που βγηκανε αρνητικα τα δυο και τελικα το τριτο εδειξε θετικο!!5 μερες νωριτερα(κυκλος 31 ημερων)!!!Ειχα κανει το self clear που δειχνει απ' την 5η μερα συλληψης!!Μπολις το ειδα χαζεψα!!Απο τοτε ειμαι αλλου γι' αλλου!!χαχαχαχα!!:silly: Αυτη ειναι η δικη μου ιστοριουλα με τα συμπτωματα!!Αναγουλες και ζαλαδες ξεκινησαν στην 8η εβδομαδα!Σε αλλες κοπελες ξεκινανε νωριτερα!Άλλα κοριτσια θα σου πουνε πιθανοτατα αλλα συμπτωματα!Εγω τοτε απλα στηριχτηκα στο γεγονος οτι ενιωθα πρωτογνωρα πραγματα γιατι εχω στανταρ κυκλο και γενικοτερα ορμονικη συμπεριφορα πολυ σταθερη απο πολυ μικρη!Αυτα!!Ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα!!Το Mammyland ειναι γουρλιδικο!!1Φιλια!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kai egw emeina egkyos

me symptwmata : ponous xamila

apo poly nwris.....!

Diaferoun ta symptwmata

-gia mena DEN exoun simasia-

alla efoson se endiaferei toso k i thermokrasia

vale swsto titlo sto post

gia na sou apantisoun koritsia pou kseroun........

Apo to "vre koritsia..." den nomizw na katalavainei kaneis

ti aporia exeis.....!

Sou euxomai to thetiko test...........!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ. ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΘΕΤΙΚΑ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτα που ρωτας γιατι δεν ξερω περι εγκυμοσυνης{αν και ευχομαι να τα μαθω συντομα} ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ENA BABY ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xenianek δεν νομίζω να εκνεύρισες καμια!

Να ρωτάς ότι σε απασχολεί...Γι'αυτό είναι το mammyland!

Απλα, καλύτερα θα ηταν να διορθώσεις τον τίτλο του ποστ για να απαντήσουν περισσότερες κοπέλες όπως λέει και η marimari!

Οταν είχα μείνει έγκυος είχα πονους περιόδου χαμηλά, το στήθος μου δεν μπορούσα να το ακουμπήσω και όσο για την θερμοκρασία, εκείνο το διάστημα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου ήμουν άρρωστη με 39 πυρετό οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω!!!

Αλλαξε τον τίτλο και θα δεις οτι θα βρεις λύση στην απορία σου!!!

Καλη επιτυχία σου εύχομαι!Να έχεις ήδη ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...