Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καροτσακι,κρεββατακι-χρωματα?.....Μπερδευτηκα!!!!!


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Εχω περασει αρκετες ωρες ψαχνοντας στην ενοτητα αυτη γιατι θελω να τα ετοιμασω ολα χωρις αγχος πριν πιασουν οι ζεστες του καλοκαιριου!

Εχω ομως καποιες αποριες-σκεψεις για να κανω μια αρχη!!!

Λοιπον,περιμενω κοριτσακι και ειναι το πρωτο μου παιδι!Αν ολα πανε καλα στη ζωη μας,θελουμε κι αλλα παιδακια οπως ειναι φυσικο!!!!!

Για την κορουλα μου θα τα ηθελα οοοολα ΡΟΖ!!!Στρας και περλες και φρουφρου και αρωματα! :woohoo:

Τι θα κανω ομως αν επειτα ακολουθησει κανενας παιδαρος???? Και ενταξει!Ναι μεν θα ειναι Ευρωπαιος οποτε ισως το φοραει το ροζ πουκαμισακι(θα με σκοτωσει ο αντρας μου!!! :blink: ),αλλα να κοιμαται σε ροζ ή ασπρο στρασατο κρεβατακι και να κανει βολτα σε ροζ καροτσακι...Δε λεει!!!!!!

Θα μου πειτε...Τι σκεφτομαι απο τωρα?Και ας ερθει πρωτα η ζουζουνα μου και μετα βλεπουμε? Αλλα... Καποιες αγορες δεν γινεται να τις κανουμε ξανα και ξανα οποτε πρεπει να προβλεψουμε απο τωρα...Νομιζω??

Να τα κανω ολα ουδετερα και απλως παιδικα ή να βγαλω το μερακι μου και να βαψω ολο το σπιτι ροζ με φουξ βουλες!!?????!!!!! :laugh:

Να παρω το κρεβατακι στο χρωμα του ξυλου ή να ενδωσω σε ενα ασπρο με σβαροφσκι που με εχει ξετρελανει???

Να παρω το λαχανι καροτσακι ή το ροζ που με τραβαει???

Τι κανατε εσεις?Ριξτε καμια ιδεα!

Να σημειωσω πως αντιπαθω το πορτοκαλι :blink::blush: που ειναι καπως ουδετερο χρωμα.Και ουτε για το κοκκινο τρελαινομαι!Υπαρχει λυση για την κατασταση μου??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: m'ekanes k gelasa anastacia mou!!

Egw an imoun sti thesi sou tha ta epairna ola roz!!!

Tha epairna ena pio oudetero xrwma karotsaki k relax giati skeftomai

oti i kounia an theleis vafetai k oi toixoi episis:P

Ase pou uparxoun twra k eidika autokolita k ufasmata gia na allakseis an thes kapoia stigmi tin kounia!!

Pare oti sou gializei sto mati k apolause to oso mporeis!!!

Me to kalo i mpoumpou sou!!

Filakia!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia

γεια!!!

εγω περιμένω αγορακι αλλά δεν θέλω να πέσω σε εκείνο το άθλιο γαλάζιο!!!

σκεφτομουν το λαδί σε συνδυασμό με μπέζ που είναι ουδέτερα-- και ταιριάζουν σε ένα επόμενο κοριτσάκι--- και κάποιες αποχρώσεις του κίτρινου για το δωματιο και τα επιπλάκια του και γενικά για τα αξεσουαρ του δωματιου.. η επόμενη μου ςπιλογή θα έιναι τα ολόλευκα επιπλα!!!έχεις απόλυτο δίκιο με το πορτοκαλί , δε μου αρέσει και μένα καθόλου!!!

για το καροτσάκι- πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου- εγώ θα πάω ανεπιφυλακτα σε μπλε σκουρο , που με τρελαίνει και το θεωρω φοβερα "αριστοκρατικό" χρώμα , και ταιριάζει και στα κοριτσάκια!!

επίσης πρόσφατα είδα ένα φοβερό καρότσι σε ένα υπέροχο πράσινο χρωμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia μου καλησπέρα!!!Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!Εμείς μόλις προχθές μάθα με οτι περιμένουμε αγοράκι και εχω αρχισει και γω (παρολο που ειναι νωρις)να κοιταζω για κουνιτσα καροτσακια και διαφορα τετοια μωρουδιστικα!!!Φανταζομαι το δωματιακι του!!!χιχιχιχιχι!!!Πεφτει το ματι μου στα γαλαζια που εχουν τον Μικυ επανω αλλα τελικα σκεφτομαι οτι αν κανουμε κοριτσακι με το καλο μετα θα εχουμε ενα προβληματακι!:P Ετσι κοιταζω πιο πολυ λαχανι αλλα ξερεις το διακριτικο!!Ειδα κατι καροτσακια της maclaren σε αυτο το χρωμα μουρλια!!!:P Επίσης μου αρεσει πολυ αυτη η κουνια!!!Νομίζω οτι μπορεις να παίξεις περισσοτερο με τα αξεσουαρ!!Κουρτινες,παιχνιδακια και ενα σωρο αλλα!!Φιλάκια Πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera koritsia mou...

Anastasia mou egw pisteuw pws i Yvonnitsa tha se voitheisi polla...

Egw stin prwti mou egkumwsini ta eixa parei ola apo ksulo skouro...

Etsi kanei gia agoraki kai gia koritsaki...

Eto twra xreiastikame orismena pragmatakia tou kwnstantinou gia to dwmateiaki tis eleanas mas pou einai sto dromo suntoma konta mas...

Kai ta 2 dwmwteia twn paidiwn mou einai teleia kai polixrwma...

Sas euxwme ola ta kalitera agapes mou...

Kai kali eleftheria na exetai...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: Μπερδευτηκες ε!!!:P Αναστασακι μου γλυκο εγω παντα συμβουλευω τις μαμαδες να κανουν αυτο που θελουνε,αυτο που λαχταραει η ψυχουλα τους δηλαδη,αλλωστε η διακοσμηση γινεται για να μας γεμισει χαρα,αυτος ειναι ο σκοπος της!:woohoo: Θα σου ελεγα να το κανεις το δωματιο οπως το ονειρευεσαι για την κορουλα σου και να το χαρεις!!!!μην προβληματιζεσαι απο τωρα για το φυλο του δευτερου παιδιου που μπορει να ειναι και κοριτσακι παλι,αλλα και μπεμπακος να σου ερθει με το καλο,οταν ερθει εκεινη η ωρα θα το ανανεωσεις το δωματιο,θα αλλαξεις χρωμα,ειναι κατι ευκολο και καθολου δαπανηρο να γινει!Η θα βαψεις καποιους τοιχους σε φυστικι η τυρκουαζ με αχνοκιτρινο που κανει πολυ ωραια αντιθεση με το ροζ και συνδυαζεται αψογα!Υπαρχουν παμπολλες λυσεις μην ανησυχεις!!!!Η γνωμη μου ειναι να φτιαξεις ενα γλυκυτατο κοριτσιστικο δωματιο για την μπεμπουλα σου να το χαρειτε τωρα και για αργοτερα να μην προβληματιζεσαι!!!! Για τα επιπλακια της εαν το βαψεις τελικα σε ροζ αποχρωση,παρε λευκα η ιβουαρ,ταιριαζουν απολυτα!οσο για τα σβαροφσκι τα εχω δει και σε κρεββατακια αγοριων και ειναι πολυ ομορφα!!!!Η προικα του κρεββατιου τοτε ειναι σε γαλαζιες η πρασινες αποχρωσεις για τους μικρους πριγκιπες!!!...Αυτα προς το παρον,αν θυμηθω κατι αλλο θα επανελθω να το συζητησουμε!!!!φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anastacia mou kalhspera!!

sthn idia fash eimai kai ego perimeno koritsaki kai anarotiemai to fullo tou deuterou paidiou (prota o 8eos!) thn prohgoumenh vdomada parageila ta pragmatakia ths mikrhs mou ti ekana ego loipon...

thn kounia thn phra leukh pou einai oudetero xroma xoris kamia parastash h zografia epano 8a valo diafores parastaseis ston toixo exo skeftei. to karotsi to phra laxani pou einai polu tis modas kai teriazei kai gia koritsaki kai gia agoraki etsi kai allios einai kati akrivo kai den 8a ksanaparo allo gia to deutero . tous toixous 8a tous vapso roz kai fouksia kai thn prika ths kounia thn phra roz me swarovski. etsi an kano to deutero agoraki 8a allakso mono prika kai 8a vapso allo xroma to domateio kounia kai karotsi kanoune kai gia ta duo...

ara sunopsizo kai leo oti kalutera ta epipla se ksulo oudetero xoris zografia h an 8es zografia kati oudetero kai to karotsi se xroma oudetero kai ola ta alla pou einai kai pio oikonomika allakse tous ta fota sto roz!!!

me to kalo h korh sou!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anastasia egw manoula den eimai akomh alla mou arese gia korotsaki ena xroma san hlektrik- petrol polu teleio kai entono kai de to desmeueis/// alla mia fili mou phre leukh kounia kai thn entuse me teleia fou3 toulia pou kenthse xantres para polu paramuthenio egine to dwmatio.......auth h anamonh nomizw einai teleia eidika otan ftiaxneis to domatiaki tou mwroulaki sou.........apolause thn xwris axgos!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΡΟΖ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ.ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Η ΛΑΧΑΝΙ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ.ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΖ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες με καθησυχασατε καπως!!!Ειχα αρχισει να...πελαγωνω!!!

Ευχαριστω κ για τις ευχες σας και με το καλο και τα δικα σας μωρακια οσες περιμενετε!

Το σπιτι μας ενω ειναι αρκετα μεγαλο,λογω λαθος διαρυθμισης,δυο επιπεδων και επιδαπεδιας θερμανσης δεν σηκωνε μεγαλες αλλαγες στους χωρους τουλαχιστον :angry:

Το ενα δωματιο ειναι γεματο με τις ντουλαπες μας και το γραφειο.Το 2ο κρεββατοκαμαρα κ το 3ο παιδικο.Οποτε καποια στιγμη πιθανον να φιλοξενησει 2 παιδακια!Αυτο ειναι που με ζοριζει!

Ενταξει να παρω ουδετερα τα καροτσια-καθισματακια-ριλαξ.Αλλα ειναι κ οι τοιχοι(που θελω να τους ζωγραφισουμε),κουρτινες,χαλια κλπ.Και οσο και να πεις πως αλλαζουνε...Ξερω γω???Καθε 2-3 χρονια δεν τα αλλαζουμε ολα αυτα :huh: ...

Μου δινετε ωραιες ιδεες παντως κ ευχαριστω!

Ααα και κατι αλλο.Δεν βρηκα κατι στην "αναζητηση".Γνωριζετε τα καροτσακια neonatto???Ειναι ιταλικη εταιρεια κατηγοριας pegperego(Σε παρομοια καροτσια εχουν 60 ευρω διαφορα).Ειναι σχεδον ιδια μονο που τα πρωτα εχουν 2 αξεσουαρ παραπανω και ενα καταπληκτικο χρωματακι.Καρπουζι και λαχανι μαζι!!!Τοσο χαρουμενο και βολικο κ για τα 2 φυλλα!!!Αλλα εχει καμια αυτη την φιρμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου anastacia! μωρε παρ'τα ποζ να ευχαριστηθεις και οταν ερθει ο γιος θα τη βρεις τη λυση:P :P :P

υ.γ. το καροτσι αν το παρεις ακριβο ε...παρτο σε αλλο χρωμα,δε συμφερει!

και μην παρεις maclaren XLR,το χω παρει και βριζω οποτε το χρησιμοποιω :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου συναδελφε!!!!!!!!!!

Ετοιμαζεις το δωματιο???

Τελεια!

Θα σου πω τι εκανα εγω!

Κρεβατακι,συρταριερα τα πηρα λευκα με κιτρινο που ειναι ουδετερα χρωματα!Το καροτσι ειναι λαχανι και το παρκοκρεβατο πορτοκαλι (που δε σου αρεσει)με γαλαζιο.

Οοοολα τα αλλα τα πηρα ΡΟΖ.Ρουχα,προικες ολα ροζ!

Το δωματιο το εβαψα ροζ,κολλησα λευκη ταπετσαρια και φουξ μπορντουρα.

Πηρα ροζ χαλι, ροζ κουρτινα και κρεμασα χρωματιστο πολυελαιο!

Παρε ουδετερα τα επιπλα και βαψε το δωματιο ροζ!

Οταν με το καλο ερθει το 2ο παιδακι σου και ειναι αγορακι αλλαζεις ενα χρωμα τους τοιχους και εισαι οκ!

Κανε την τρελλα σου τωρα για να το ευχαριστηθεις!

Καλες αγορες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!!!επειδη και εμενα ειναι κοριτσακι και ειναι το πρωτο

ωρες ωρες θα ηθελα να τα παρω ολα ροζ:P

Αλλα για καροτσι εχω δει καποια πολυ ομορφα σε μπεζ και κοκκινο χρωμα η σε κοκκινο και μαυρο και για το ριλαξ οταν καποια στιγμη το παρουμε θα ειναι κοκκινο με μπεζ η κοκκινο με γαλαζιο εχω δει μερικα

Το δωματιακι της εχω βαψει ροζ

Οσο για κουνια φροντισε να ειναι χωρις καποια ζωγραφια πανω

Εξαλλου υπαρχουν αυτοκολλητες πριγγιπισες νεραιδες αρκουδακια και αλλα σχεδια που μπορεις να τα προμηθευτεις και μετα τα ξεκολας οταν τα βαρεθεις

Τωρα ομως στην αρχη θα ειναι διπλα μας επειδη σκοπευω να θηλασω θα παρω πρωτα την καλαθουνα και θα κοιταξω κατι σε μπεζ αλλα επειδη δεν ειχα δει κατι συγκεκριμενο που να μου αρεσει μαλλον θα την παρω σε ροζ:silly:

το πορτοκαλι λαχανι ουτε εμενα μου αρεσει :blink: !!!

B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λετε κοριτσια? Μαλλον κατι τετοιο θα κανω... Θελω να γινουν ολα ομορφα και να ειμαι "πληρως εξοπλισμενη" πριν ερθει η ψυχουλα μου!Μετα δεν ξερω αν θα μπορω ή αν θελω να την αφησω για να παω να ψαξω κατι!

Δλδ ενα ασπρο κρεβατακι με σβαροφσκι που σχηματιζουν ενα αρκουδακι κ αστερακια κ καρδουλες δεν κολλαει σε αγορακι αν οι προικα τοτε θα ειναι πχ γαλαζια??

Υβοννη εχεις στο μυαλο σου αυτο το κρεβατακι που λεω?

Επισης αν ζωγραφισουμε στους τοιχους,μετα απο ποσα χρονια θα πρεπει να ξαναβαψουμε το δωματιο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν λίγες μέρες τελείωσα κι εγώ το δωμάτιο της μπέμπας μου. Άργησα λίγο, αλλά άξιζε τον κόπο νομίζω... Στους τοίχους έκανα διχρωμία σε αποχρώσεις του λιλά (πιο ανοιχτό από πάνω και λίγο πιο σκούρο από κάτω) και κόλλησα παντού κάτι αυτοκόλλητα με νεράιδες που πήρα από το cosy corner. Είναι υπέροχες οι νεραιδούλες...

Τα έπιπλα είχα αποφασίσει να τα πάρω ουδέτερα κι εγώ για το δεύτερο παιδάκι, αλλά είδα μία κουνιά που την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, οπότε δεν το ξανασκέφτηκα... Σε λιλά και λευκό η κούνια και η αλλαξιέρα και λευκό μπαουλάκι. Δε με νοιάζει καθόλου για το δεύτερο τώρα, γιατί αξίζει να το φτιάξουμε όπως το ονειρευόμαστε για τα μπεμπάκια μας!!!

Το καρότσι είναι ούτως ή άλλως ουδέτερο, καθώς δεν είχαμε και πολλές επιλογές από την peg perego...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia έγραψε:

Να σημειωσω πως αντιπαθω το πορτοκαλι :blink::blush: που ειναι καπως ουδετερο χρωμα.Και ουτε για το κοκκινο τρελαινομαι!Υπαρχει λυση για την κατασταση μου??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ioannouli θελατε αποκλειστικα να παρετε pegperego?Τα θεωρεις δλδ τα καλυτερα????Ειμαι αναμεσα στο pegperego το λαχανι με την καλαθουνα+καθισματακι(ριλαξ) και σε ενα της neonatto που ειναι ιδιο αλλα εχει ενα καρπουζολαχανι!Εσυ θα ελεγες να επιλεξω το πρωτο?

Sagria το κρεβατακι αυτο το ειδα με 830 σε ενα μαγαζι και σε ενα αλλο 760!!!Ειναι καλυτερη η τιμη αν και παραμενει τσουχτερη! Το αμεσως φθηνοτερο που μ'αρεσε ειχε 640...Οποτε αν αποφασισω να το φαω το κ*λ*πιασιμο λεω να παρω το στρασατο που ξετρελαθηκα!Τι να πω?Μαλλον ειναι "πεταμενα λεφτα" τα τοοοοσα λεφτα....Αλλα σκεφτομαι να τα πεταξω!!!!!!!

Συμπεθερα τι να πρωτοσχολιασω στην απαντηση σου? :woohoo:

Για την κατασταση σου δεν νομιζω να υπαρχει λυση....ειναι αργα για γιατρους και δεν κανει να παρεις και χαπια!!! :laugh:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω!!!!

ξερεις πως θα ταιριαζει το απρομαυρο κασκωλ απο πανω??

Σωστηηηηηηηη!:P

ΥΓ.ο δωματιο της ..δαναης ολο περτικαλι αφιερωμενο στη συμπεθερ μ που το λατρευει!!!!!!!!!!!

Αναστασια θα την λενεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Κι εσυ τραγουδα οσο θες!!!!χαχαχαχχαχαχαχχααα

Σπρωξτε με λιγο ακομα βρε κοριτσια να παω να παρω το στρασσατο να ηρεμησωωωωω!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις ειχαμε βαψει το ενα παιδικο μπλε της θαλασσας με γαλαζιο ανοιχτο και το αλλο λαχανι με κιτρινακι απαλο πριν καν μεινω εγγυος!

τωρα το μπλε το εχουμε κανει γραφειο και το λαχανι το δωματιο της μικρη! το εκανα κοριτσιαστικο προσθετοντας λουλουδακια! την κουνια την πηραμε σε ουδετερο χρωμα για ειμαστε φαν του πιο απλου!

το καροτσι ειναι μπλε σκουρο(δεν λερωνει) με κιτρινα καρο ! η μικρη σε γενικες γραμμες φοραει ροζ-πορτοκαλι- κοκκινο(το μισει ο μπαμπας μας αλλα το φοραμε)-λευκο!

καμια φορα φοραει και κανα γαλαζιο πο εχει ξεμεινει απο τα ανηψια μου κια για να μην την περνανε για αγορακι φοραμε κορδελιτσα!!

αυτο ειναι το δωματιο μας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kopela mou ashzhthth to strasato paro einai 8eiko to exo dei sou leo mono sthn timh kolosa ego ...

gia to karotsi pou les kai emena mou arese to neonato ala phra to peg perego pliko switch pou mporeis sthn arxh na to guriseis na koitaei thn mama tou eno to neonato den to kanei an 8umamai kala kai htane kai o logos pou to aporipsa.

ekei pou phga kai ta ekleisa ta pragmatakia ola mou eipe h polhtria oti an phgaina prin 3-4 xronia 8a mou elege ashzhthth na paro karotsi chicco auth thn stigmh mou leei korifea einai ta peg perego kai amesos meta erxonte ta neonato kai ta iglesina.......

autaaa einai ola osa exo ma8ei!! kai pali me enan pono euxomai (...aaaaxxxx ti pono omos???) :))))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Pebi ειναι πολυυυ ωραιο το δωματιακι της κορουλας σου!!Και αν διακρινω καλα ειναι μεσα στο κρεβατακι της????Και ενω ειναι παιδικο φαινεται κοριτσιστικο!!!

Sagria ουτε το pegperego αυτο με την καλαθουνα κ το ριλαξ-καθισματακι γυρναει μπρος πισω...Αλλα οπως κ στο neonatto(που πρωτη φορα ειχα ακουσει τη φιρμα αυτη) αν εχω την καλαθουνα τους 5-6 μηνες θα κοιταει εμενα το μωρακι μου.Μετα θα βαλω το κανονικο κ θα κοιταει τον κοσμο!Ετσι δεν ειναι?Αν ναι τοτε με καλυπτει το να το βλεπω για τους πρωτους μηνες μονο!

Και κατι αλλο βρε κοριτσια...Ενα ενα μου ερχονται!!!!

Θα φτιαξω οπως ειπα μια μεγαλη 5φυλλη ντουλαπα στο δωματιο για να μεινει κ για αργοτερα που θα χρειαζεται εξτρα χωρους(ή κ για το 2ο παιδακι αν τα βαλω μαζι).Αν καταληξω στα ασπρα επιπλακια,ειναι απαραιτητο να κανω κ την ντουλαπα ασπρη????Αν την κανω στο φυσικο του ξυλου ή και λιγο πιο ανοιχτοχρωμη(δε θυμαμαι πως λενε το χρωμα)...?Τι λετε θα χτυπαει ασχημα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exeis dikio gia to karotsi auto pou perneis esu exei kai ka8hsmataki autokinhtou kai port bebe ta opoia mpenoune kai koitaei thn mamam. ego den 8a ta paro auta 8a paro mono to karotsi einai akrivos idio me to diko sou apla exei thn dunatothta na gurizei.

oson afora thn ntoulapa afou thn ftiaxneis tora giati den thn kaneis kai auth leukh pou paei me ola?? alla kai to anoixto xroma tou ksulou na thn kaneis kalh 8a einai pisteuo.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia autes tis kounies me ta strasakia panw se poio magazi tis eidate? exei kamia na anevasei kamia foto? mia 3aderfh mou einai s auth th diadikasia kai eipa na mathw.......ax ti teleio na kaneis to dwmatiaki tou moroulini sou!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anastasia ego de iksera to filo tou morou k ta ekan ola oudetera,,,

portokali k prasino...me aresoun k ta xromata ayta k boleytika...

opos lene k ta koritsia oi toixoi allazoun..

alla ta basika parta se oudetera xromata...

ax ti kali fasi otan etoimazeis to domatiaki tou morou...

:silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EGW FILENADA POY 8A KANW AGORAKI KAI PRWTA O 8EOS 8ELW 2-3 PAIDAKIA TA RAIRNW OYDETERA ASPRA LAXANI MOY ARESEI KIOLLAS PORTOKALI KITRINA E ENTAXY PAIRNV KAI MERIKA GALAZIA.ARGOTERA TO KORITSAKI DE PEIRAZEI NA BALEI MPLE TO AGORAKI OMWS DE MOY ARESEI TO ROZ.EAN H DEYTERH 8ANAI MPOYMPOY 8A BOLEYTEI ME TOY ADERFOYLI E 8A THS PAROYME KAI KANA ROZAKI MHN EINAI ADIKIMENO TO KAHMENOYLI.PANTWS STA BASIKA PRAGMATA OYDETERA XRWMATA GIA NA GLITWSEIS POLLA STO 2

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...