Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια τα καταφερα!!!!????????? 553,50 δεν μπορώ να το πιστέψω!!!Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!Πόσο λυπημένη ημουν πέρισυ!!!ποσο ευτυχισμένη τώρα!!!Όλες θα τα καταφέρουμε θα το δείτε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Κορίτσια τα καταφερα!!!!????????? 553,50 δεν μπορώ να το πιστέψω!!!Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές!!!Πόσο λυπημένη ημουν πέρισυ!!!ποσο ευτυχισμένη τώρα!!!Όλες θα τα καταφέρουμε θα το δείτε!!!

Συγχαρητήρια κούκλα ! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να έχεις μία τελεια εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Η δεύτερη προσπάθεια.... Με πήραν μόλις απ το κέντρο.. Μου είπαν να σταματήσω τα φαρμακα, να κάνω την Τετάρτη πάλι ν δούμε αν μηδενισε και Παρασκευή να πάω να με δει ο γιατρός!!! 

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω πολύ και δεν το λεω έτσι, αυτό με εκανε να μαζέψω τα κομμάτια μου πέρισυ κ να το παλεψω πάλι. Όλα λένε οτι γίνονται για κάποιο λόγο, το οτι δεν ξέρεις το λόγο δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Για να μην ήρθε το μωράκι σου τώρα κ εμένα πέρισυ κ πολλών κοριτσιών σημαίνει οτι κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το έμβρυο άρα θα έρθει οταν είναι η ώρα του ενα υγιέστατο εμβρυακι!είναι πολύ δύσκολη στιγμή το ξερω το εχω ζήσει, όπως κ πολλές εδώ κοπέλες!παρε το χρόνο σου και θα γίνει το θαύμα θα δεις!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι... Όλα να πάνε κατ ευχήν! ? ? ? Με το καλό... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια γλυκιά μου να έχεις μια τέλεια κύηση!!Θυμάσαι που σου είπα να συνεχίσεις την προλουτέξ χαχαχαχ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Αμάν κορίτσι μου! Τί χοριακαρα είναι αυτή; 

Χαίρομαι πολύ για σένα! 

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Καλό διπλασιασμό!!!

Πωπωπω δίδυμα μυρίζουν!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Μπράβοοοοοοοοο!!!!! Τι ωραία μέρα είναι αυτή!!! Να έχεις μία τελειομανή εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια! Ήσασταν η δύναμή μου όλον αυτόν τον καιρό! Μέχρι χτες ήμουν πολύ συγκρατημένη, σχεδόν απαισιόδοξη, αλλά με τα μηνύματά σας με ανεβάσατε τόσο πολύ, που ξύπνησα και σκεφτομουν μόνο το νούμερο που θα ακούσω!!! ???❤️❤️❤️❤️❤️????????????

Συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι κάθε καλό και σύντομα να έχεις το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Θα σου πω κάτι που το πιστεύω πολύ και δεν το λεω έτσι, αυτό με εκανε να μαζέψω τα κομμάτια μου πέρισυ κ να το παλεψω πάλι. Όλα λένε οτι γίνονται για κάποιο λόγο, το οτι δεν ξέρεις το λόγο δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει. Για να μην ήρθε το μωράκι σου τώρα κ εμένα πέρισυ κ πολλών κοριτσιών σημαίνει οτι κάποιο πρόβλημα υπήρξε με το έμβρυο άρα θα έρθει οταν είναι η ώρα του ενα υγιέστατο εμβρυακι!είναι πολύ δύσκολη στιγμή το ξερω το εχω ζήσει, όπως κ πολλές εδώ κοπέλες!παρε το χρόνο σου και θα γίνει το θαύμα θα δεις!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.... Την προηγούμενη φορά ήταν σχεδόν μηδενική... Τώρα έστω κι αυτό το λίγο... Κατι ήταν.... Εννοείται θα συνεχίσω!!!! Ν απολαύσεις και να χάρεις τις όμορφες μέρες που έρχονται!!!! ? ? ? ? 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Αμάν κορίτσι μου! Τί χοριακαρα είναι αυτή; 

Χαίρομαι πολύ για σένα! 

Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Καλό διπλασιασμό!!!

Πωπωπω δίδυμα μυρίζουν!!!! 

Λες???οτι ειναι το καλύτερο!!!υγεία Θέλω μόνο!!!Αλήθεια!!!Ευχαριστώ κοπέλα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου.... Την προηγούμενη φορά ήταν σχεδόν μηδενική... Τώρα έστω κι αυτό το λίγο... Κατι ήταν.... Εννοείται θα συνεχίσω!!!! Ν απολαύσεις και να χάρεις τις όμορφες μέρες που έρχονται!!!! ? ? ? ? 

Κ εμένα την προηγούμενη φορά ηταν 10 η χοριακη κ δεν προχώρησε κ τώρα είδες!σε ευχαριστώ πολύ! Εδω θα είμαστε να δίνουμε κουράγιο!

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Zefi87 είπε:

Η δεύτερη προσπάθεια.... Με πήραν μόλις απ το κέντρο.. Μου είπαν να σταματήσω τα φαρμακα, να κάνω την Τετάρτη πάλι ν δούμε αν μηδενισε και Παρασκευή να πάω να με δει ο γιατρός!!! 

Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάνω κοριτσάκι μου...τα έχω περάσει 3 φορές και σε καταλαβαίνω...τον Σεπτέμβριο πάω για την 4η...Πρέπει να το παλέψουμε!!! Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Συγχαρητήρια!!!!Να έχεις καλή εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Τι υπεροχο τριψηφιο νουμερο!!!!! Να εχεις μια ομροφη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι σε 9 μηνες στην αγκαλια σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ροζ είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ ολες σας!!!ειλικρινά??????❤❤❤

Μπράβο ροζ!!! Πολύ καλή χοριακη!! Πράγματι μυρίζουν δίδυμακια!!! 

Όπως κ να έχει να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bou30 είπε:

Μπράβο ροζ!!! Πολύ καλή χοριακη!! Πράγματι μυρίζουν δίδυμακια!!! 

Όπως κ να έχει να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!! ???

Μακάρι! Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...