Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επαναφορά Συντονιστών


admin

Recommended Posts

Σε λίγο θα ολοκληρώσουμε την μεταφορά των Συντονιστών των συζητήσεων από το παλιό φόρουμ στο καινούριο.

Επειδή το νέο Φόρουμ δίνει περισσότερες δυνατότητες στους Συντονιστές (πχ διαχωρισμός θεμάτων όταν δημοσιεύεται μία άσχετη απάντηση, προειδοποιήσεις σε μέλη που δεν ακολουθούν τους κανόνες σωστής λειτουργίας του φόρουμ κλπ), σε αυτό το θέμα μπορούν οι Συντονιστές να συζητούν/ρωτάνε για τις διάφορες λειτουργίες.

Αυτή τη στιγμή οι Συντονιστές στο φόρουμ έχουν ως εξής (θα ανανεωθεί σε λίγο η λίστα):

Cesilia

Στις Δημ. Συζητήσεις:

Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού

Ποιές είμαστε στους ίδιους μήνες εγκυμοσύνης!

Γονείς με παιδιά στην ίδια ηλικία με τα δικά μας

Μανούλες Ιουλίου 2010

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2010

Μανούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2010

Μανούλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2010

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2011

Διδυμομανούλες

Τριδυμομανούλες

firfirikos

Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού

Γονείς με παιδιά στην ίδια ηλικία με τα δικά μας

γωγακι

Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό

Απώλεια και Υποστήριξη

Βάνια

Γονείς με παιδιά που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα/ικανότητες

katerina kafira

Υϊοθεσία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!!! Ωραια..

ας ελπισουμε οτι καποιες απο τις δυνατοτητες δεν θα χρειαστει να τις χρισημοποιησουμε...πχ ελπιζω εγω προσωπικα να μη χρειαστει να κανω προειδοποιηση σε καποιο μελοσ...

Θα προτιμουσα αμα ειναι να σφαζονται να σφαζονται με το γαντι...χιχιιχι..

Οκ χωρις πλακα..δεν θα ηθελα να χρειαστει να το κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντάξει οι Συντονιστές έχουν επανέλθει στις αντίστοιχες Κατηγορίες. Παρακαλώ δείτε την λίστα επάνω και αν έχει γίνει κάποιο λαθάκι να το διορθώσω.

Ευχαριστώ :thumbup:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακη η Λιστα ειναι ΟΚ.

Αλλα καταρχας διπλα στο προφιλ δεν γραφει ακομα οτι ειμαστε συντονιστες και δεν μπορουμε να κανουμε διορθωσεις.

Πχ εντοπησα ενα θεμα σε λαθος ενωτητα και θελω να το μετακινισω..αλλα δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα όλες οι ενέργειες των συντονιστών γίνονται από τον Πίνακα Ελέγχου Συντονιστών (πάνω αριστερά).

Κάνοντας κλικ εκεί, πηγαίνεις στην ενότητα που θέλεις, εντοπίζεις το τοπικ, το τικάρεις και από κάτω επιλέγεις την επιθυμητή ενέργεια (Μετακίνηση, Συγχώνευση κλπ). Είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος που λειτουργεί όμως οι δυνατότητες και ο έλεγχος που έχεις είναι πολύ μεγαλύτερος!

Είπαμε είναι "καινούρια" για εμάς εδώ η εφαρμογή, όμως σαν πρόγραμμα υπάρχει πάνω από μία δεκαετία και πραγματικά μπορεί να κάνει τα πάντα , ενώ το παλιό φόρουμ δεν μπορούσε. Θα το διαπιστώσετε αυτό στην πορεία, όταν θα προσθέσουμε επιπλέον λειτουργίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακη καλημερα

δεν ξερω γι ατα προφιλ των αλλων συνονιστων αλαλ εμενα εξακολουθει νε μη με δειχνει σαν συντονιστη και εχω πινακα ελεγχου μελους οχι συντονισων, και απο εκει δνε μπορω να κανω τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!! εμενα ο πινακας ελεγχου συντονιστων υπαρχει...βεβαια δεν τα πολυκαταλαβαινω,αλλα θελω να πω το εξης...ενω εχω κανει συνδεση δεν φαινομαι πουθενα online.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΚ..φαινετε τωρα σε ολα τα θεματα που ειμαι συντονιστης.

Θα το δουλεψω λιγο να δω πως δουλευει και αν εχω καποια απορια θα σε ενημεροσω...

θα δοκιμασω για αρχη να μετακινησω το θεματακι που σου ελεγα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα Λενα! ενω εχω ηδη κλειδωσει ενα θεμα ο πινακας ελεγχου γραφει μελους κ οχι συντονιστη!

ελπιζω κ εγω να μην χρειαστει να πω κατι σε καποια κοπελα για το θεμα συμπεριφορας.. :oops: ειδωμεν...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Εγώ δεν είχα τον πόνο και τα καφέ που λες αλλά αισθανόμουν ένα βάρος και είχα συχνοουρία! Μακάρι να είναι κορίτσι μου συμπτώματα και να δεις ένα μεγάλο νούμερο χοριακής!!!
    • @marinamanoulitsa 😯😯😯😯😯 ναι μωρή τρελα!!!! Back2back με πιστη και επιμονή!!!! Έτσι θ ναι κ με σένα @Θέτις Κ. μου!!!! Απορώ γτ δν έκανες χοριακη!!!!  Εγώ χθες το βραδύ στον ύπνο μου ένιωσα δυο σφάχτες δυνατούς πολύ πολύ χαμηλα στη κοιλιά , κέντρο! Σήμερα το πρωί ειδα καφέ στο σκούπισμα και έχω ακόμα στο σκούπισμα καφέ! Τη κοιλιά τη νιώθω σαν μουδιασμένη σαν πιασμένη ν πω, και βαριά! Δν έχω κατι άλλο από συμπτώματα! Δν ξέρω καν αν αυτά μπορούν ν θεωρηθούν συμπτώματα ! Είμαι 10η 11η μέρα ΜΤΩ ! Είδωμεν 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🙏🙏🙏🙏
    • Άντε καλέ που θα το βγάλεις έξω το σκύλο!!! Να βγουν αυτοί!
    • Κορίτσια σας παρακολουθώ αλλά δεν γράφω πλέον…μπήκα απλά να πω κι εγώ τη δικη μου εμπειρία π είμαι διαφορετική από των άλλων κοριτσιών.Εγω έχω είδε ουσίες θήκες κ δεν έπιανε το μωρό με τπτ..πως να μπορέσει άλλωστε;οι μαίες στο μαιευτήριο ήταν υπέρ των ψευδοθηλων η δικη μου κατά…χρησιμοποίησα θήλαστρο π με εσωσε…έβγαζα γάλα,ηξερα πόσο πίνει και παραδόξως επειδή με είχαν πιάσει κ τα ψυχολογικά μ τους πρώτους μήνες δεν μ άρεσε καθόλου η άμεση επαφή με το στήθος.Συνεπως συνέχισα έτσι..έκανα μεικτή διατροφή..κ τώρα σταμάτησα..έχω λίγο γάλα κατάψυξη θα πιει μέχρι και 8 μηνών..Προσωπική μου γνώμη είναι ότι υπάρχει μια κάποια ταλαιπωρία με τον αποκλειστικό θηλασμο στον ύπνο στο πρόγραμμα κλπ..εμένα έτρωγε από νεογέννητη κάθε 3,5-4 ώρες και από 34 ημερών κοιμαται όλη νύχτα..η μαία κ έλεγε αμ τρώει καλά κοιμαται και καλά..εμένα ετυχε να με βολέψει πολύ το θήλαστρο κ αν το είχα χειριστεί διαφορετικά τους πρώτους μήνες θα είχα περισσότερο γάλα αλλά δεν την πάλευα γενικότερα.Η καθεμία κάνει αυτό που της ταιριάζει να ξερεις,,,εμένα με ξένιζε πολύ η ερώτηση π μ έκαναν πάντα γτ ήταν το πρώτο πράγμα που ρωτουσαν:θηλάζεις;λες κ αν δεν θηλάζω τι έγινε δλδ;..κάνε ότι σε ευχαριστεί και σε βολεύει…τα φιλιά μου… @Elli13 δεν κατάλαβα εννοείς από 6 μηνών να της δίνω μόνη της το κουτάλι;μπράβο,σε όποιον το πετυχαίνει αλλά εννοείται εγώ τουλάχιστον την ταΐζω..μ φαίνεται αδύνατον να πιάσει το κουτάλι από 6 μηνών..μάλλον θα γίνεται αλλά εγώ δεν.τωρα θέλει να πιάσει το κουτάλι που  είμαστε 7,5 κ επειδή έχουμε τη βάπτιση την άλλη εβδομάδα δεν θελω να της κάνω κάποια αλλαγή..μετά από εκεί θα αρχισω  κομμάτια…
    • Τις βλέπω τις βλέπω!! Μα πόσο νωρίς έδειξε το τεστ απίστευτο. Να κάνεις και άλλα τις επόμενες μέρες και αναμένουμε τα νεότερα ευχάριστα!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...