Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ


koukou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koukou prota apo ola kali epitixia.

ormonikes,kaliergia spermatos,thromvofilias,salpigografia.isteroskopisi,kariotipo.afta ekana ego.me mikrogonimopiisi plironoume 2900.

tin diadikasia tha sou tin pi o giatro sou,kathe periptosi ine diaforetiki.apo to kentro mou zitoun ipoxreotika.aids.sifili.ipatitida.omada ematos.xlamidia.

min panikovalese ine poli simantiko na kseris poso kala ise prin ksekinisis.fisika tha kanis oti sou pi o giatro sou.mporis omos na anaferis aftes tis eksetasis gia na sou pi ti gnomitou.

kai pali kali epitixia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

κάθε κέντρο εξωσωματικής έχει τη δική του πολιτκή και οι εξετάσεις που σου δίνουν να κάνεις διαφέρουν από το ένα στο άλλο. Υπάρχουν εξετάσεις που γίνονται υποχρεωτικά και με το νόμο και άλλες που συνήθως σε βάζουν να τις κάνεις μετά από την πρώτη αποτυχία ή μετά από αποβολή ή παλλίνδρομη. Πολλές φορές οι εξετάσεις εξαρτώνται και από την ηλικία.

Εν τάχει σου λέω ότι η διαδικασία είναι πρώτα η διέγερση των ωοθηκών με ειδικά φάρμακα (υποδόριες ενέσεις) ώστε να παράγεις περισσότερα του ενός ωαρίων, έπειτα η ωοληψία και τέλος η εμβριομεταφορά. Αν οι γιατροι επιλέξουν να σου κάνουν το μακρύ πρωτόκολλο θα προηγηθεί η φάση της καταστολής πριν την φάση της διέγερσης. Λογικά όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα τώρα. Ρίξε και μια ματιά στο site όπου επεξηγεί όλες τις φάσεις αναλυτικά:

http://www.eugonia.com.gr/content.php?cat=8⊂=0

Το κόστος είναι διαφορετικό από κέντρο σε κέντρο. Περίπου υπολόγισε μαζί με τα φάρμακα να έχεις στην άκρη περίπου 4500 με 5000 €.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...