Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ


Κ..Π..

Recommended Posts

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣΠΕΡΜΙΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΕ ΛΕΕΙ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣΩ?ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα δε φταις εσύ. Ο άντρας σου πρέπει να κάνει θεραπεία αν θέλετε παιδί. Εσύ δε θα κουραστείς όταν μείνεις έγκυος; Δεν κουράζεσαι κάθε μήνα που σου έρχεται η περίοδος; Όλα εμείς θα τα τραβάμε κι αυτοί τίποτα; Το μόνο που μπορώ να σου πω, είναι να κάνει ο άντρας σου τη θεραπεία του, να ξεαγχωθείς, κι όλα θα πάνε καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι ελπιζω να σας πανε ολα καλα...να καθισετε να συζητησετε σαν ωριμοι ανθρωποι και αυτο που κανει να του εξηγησεις οτι σε στενοχωρει και σε πληγωνει...δωστου να καταλαβει ποσο πολυ θελεις ενα παιδακι...ελπιζω να του περασει...φιλια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aστα σε καταλαβαινω κ εγω ειχα μια απλη κολπιτιδα του ειπα κανε θεραπεια μαζι μου ειπε οκ κ τελικα δεν εκανε τιποτα με αποτελεσμα να δημιουργηθει μεγαλο προβλημα κ να τρεχουμε τωρα με συγκολλησεις.Δεν καταλαβαινουν τη σοβαροτητα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αστα ο δικος μου δεν δεχεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ την αποχη!!!!

λεει:"εγω ξερω οτι για να κενεις παιδι κανεις σεξ,δεν το σταματας!!!

ρε ανθρωπε,αδυνατιζει το σπερμα με 2 και 3 φορες ημερησιως!!!εστω μερα παρα μερα,τι θα παθεις???

ανενδοτος!!

μου σπαει τα νευρα...δηλαδη εγω πρεπει να τα τραβαω ολα,εχω και το ψυχολογικο καθε μηνα,και αυτος δεν μπορει να κρατηθει ο κυριος!!!!

δεν το νοιαζει παιδι μου,αυτο ειναι και οταν του το λεω θυμωνει!!!και οταν μου ερχεται η ρημαδα,με κοιταει σαν δαρμενο κουταβι(ενω εγω ειμαι σαν βατραχος εκεινη την ωρα απο τα πρησμενα ματια..:laugh: !!!!)

τελος παντων,το θεμα ειναι να το θελετε το ιδιο..αν δεν το θελει οσο εσυ,θα συνεχισει ετσι..εχετε μιλησει ποτε για αυτο????καλυτερα να κανετε μια εκ βαθεων συζητησουλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, καλά, αφήστε και αυτούς που δεν το παραδέχονται ότι έχουν κάποιο πρόβλημα και τα ρίχνουν όλα στη γυναίκα τους. Η ξαδέλφη μου γι' αυτό δεν έκανε παιδιά, επειδή ο άντρας της δεν το παραδεχόταν ότι έχει πρόβλημα.

Alkost πλάκα έχεις!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενταξει αυτο ξεφευγει,κανουν και διαγνωση..."που ξερεις ρε φιλε τι γινεται εκει μεσα και εισαι και σιγουρος οτι δεν εχεις προβλημα?????η μηπως αυτοι που εχουν προβλημα το γραφει στο κουτελο???"

ευτυχως ο δικος μου δεν το εχει αυτο..πιστευει οτι ειναι απο το αγχος μου..

πλακα εχω ε????

τι να κανω η καψερη,αν δεν κανω και πλακα,θα σκασω απο τη στεναχωρια μου...

α,μιας και μαζευτηκαμε οι "προσπαθουσες",μια φιλη της μαμας μου εκανε 3 χρονια να πιασει παιδι και εννοειτα πως η μανα μου "τυχαια" μας φωναξε και τις δυο για καφε να μιλησουμε και να με ηρεμησει...

μου ειπε οτι μετα απο 3 χρονια,πηρε μια ζωνη της Αγιας Κυριακης,και εμεινε αμεσως!!!επισης,η αδερφη της με μια σαλπιγγα,την πηρε τη ζωνη και εμεινε μετα απο 3 μηνες!!!!

επισης αργησε να κανει και 2ο παιδι και παλι πηρε τη ζωνη και ξανα εμεινε!!!!και μου λεει"σε οσες ξερω οτι προσπαθουν τις λεω να πανε να την παρουν...αν το πιστεψεις πραγματικα θα σε βοηθησει!!"

θα την παρω,ειναι κοντα στην περιοχη μου η εκκλησια αυτη και θα παω να την παρω κι εγω!!!τι λετε???????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θα σου ελεγα να την παρεις αν ζουσα προς Αθηνα θα το εκανα κ εγω.Αλλωστε κυριως στο χερι του Θεουλη δεν ειναι;Εχω ακουσει κ για ζωνη Παναγιας απο Α.Ορος η Αγ.Ειρηνης..αν πιστεψεις βοηθαει.Οσο για το αλλο ..ζουμε στο 2009 κ ακομη κολλανε να πανε στο doctor λες κ θα μειωθει ο ανδρισμος τους.Παλια γινονταν αυτα γιαυτο εμεναν ατεκνα ζευγαρια τωρα με τοση προοδο..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alcost τι ζωνη ειναι αυτη?συγνωμη αλλα δεν το χω ξανακουσει!!!!!!!!!!:blush: εγω μενω κορινθο πως θα μπορουσα να την προμηθευτω???σορι αν σου φαινεται αστειο αλλα με ενδιαφερει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ.Π. πιστευω πως ειναι καλα να κανεις μια συζητηση ωριμη και ειλικρινεστατη με τον αντρα σου,...μονο ετσι θα βγαλετε ακρη...

ALKOST πιστευω να πας να παρεις τη ζωνη, γιατι να μην πας δηλαδη? σιγα τον κοπο που θα κανεις... να πας!!!

γενικα πιστευω σ'ολα αυτα... περι μοναστηρια, θαυματα, αγιους με ζωνες, ζευγαρια που προσπαθουσαν για ολοοοοοοοοκληρα χρονια και με το που πηγαν σε καποιο μοναστηρι.... εγκυουλα η συζυγος!!!

εχω ακουσει για την Αγια Μαρινα πααααρα μα πααααααααααααααρα πολλα για εγκυους και για την Αγια Ειρηνη....μεχρι και γραμμα να τους στειλεις... και σου στελλουν τη ζωνη... και λαδακι...

κοριτσια, οσες μπορειτε πηγαινετε! πιστευω τοοοοοοσο πολυ σ'αυτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια πολύ καλή μου φίλη φόρεσε τη ζώνη της Παναγίας και ενώ σε ένα μήνα θα ξεκινούσε θεραπεία για εξωσωματική έμεινε έγκυος φυσιολογικά!

Τρελλάθηκε η κοπέλα!

Εχω κι εγώ τη ζώνη της Παναγίας!Προσεύχομαι να με βοηθήσει κι εμένα σε λίγες μέρες που ξεκινάμε πάλι προσπάθειες!!!

Κορίτσια, τι καλύτερο απο την πίστη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για σας και χαρα σας τσουπρες,εμαθα οτι αυτη η ζωνη ειναι καταπληκτικη..μου ειπε κι αλλες ιστοριες αυτη η κοπελα...η συγκεκριμενη ειναι μια κορδελα στην ουσια,διαβασμενη,τη φορας για 40 μερες συνεχως,εκτος απο το μπανιο,και μετα την επιστρεφεις η την κρατας στο καντηλακι να τη δωσεις και αλλου..

ειναι ενα μοναστηρι στο λουτρο ημαθιας που λεγεται αγια κυριακη...

υπαρχουν κι αλλου οπως ειπαν και τα κοριτσια,αλλα αυτο ειναι καοντα σε μενα γιαυτο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επισης αν με βοηθησει και θελει καποια κοπελα να την παρει μπορω να τη στειλω με μεγαλη μου χαρα..

βασω εσυ απο που την πηρες τη ζωνη της παναγιας????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost έγραψε:

στειλτον,οπωσδηποτε!!!!! και καλη μας επιτυχια σε ολες!!!!!:):):):)[/quote

ΑLKOST MOY ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΑΜΑ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...