Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακή 16/6..παρεούλα εμείς που περιμένουμε νέα!


Recommended Posts

Κορίτσια μου,

Πάει λοιπόν κι η ωοληψία κι η εμβρυομεταφορά..όλα καλά! Από τη Παρασκευή κάθομαι στο σπιτάκι μου και..ρεμβάζω, όχι ότι έχει κάποιο νόημα αλλά τί να κάνουμε, έχω κι εγώ τις "προκαταλήψεις" μου. Αύριο λέω να πάω γραφείο - έχω τη πολυτέλεια να δουλεύω σε οικογενειακή επιχείρηση οπότε δεν λογοδοτώ για τις απουσίες μου - αλλά θα είμαι πολύ-πολύ ήσυχη. Εσείς που περιμένετε τα αποτελέσματά σας σχεδόν τις ίδιες μέρες μαζί μου, τί κάνετε ρε κορίτσια για να κρατήσετε τη "ψυχραιμία" σας? Να βγώ λίγο έξω αυτή την εβδομάδα? Φυσικά όχι αλκοόλ και ξενύχτια αλλά ένα φαγητάκι με φίλους? Τί λέτε? Εσείς πάτε δουλειά ή είστε ξάπλα? Περιμένω νέα σας και ιδέες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 203
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

κοριτσάκι μου σου εύχομαι να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα... το μόνο που έχω να σου πώ είναι -όσο γίνεται- να μην αγχώνεσαιιιι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andriani!!!:cheer: :cheer:

Καλα τι τελεια ιδεα που ειχες!!!!!B) B)

Εγω θα κανω χοριακη 18/6... και οπως ειπαμε μεχρι τοτε χερι χερι χαχαχα!!!:silly:

Εγω λεω να κατσω σπιτι μεχρι την Τετάρτη, δηλαδη 3 μερες και μετα οι οδηγιες λενε μειωμενη δραστηριοτητα.Οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι μπορω να οδηγω απλα να προσεχω γενικως.

Δουλεια κι εγω επειδη μπορω και κανω πραγματα και απο δω, δεν τραβαω ζορι.;)

Αυτο που θα αποφυγω ειναι το περπατημα, το πολυ ανεβα κατεβα τις σκαλες, οχι βαρη... ξερω γω ...τι αλλο λετε?

Εννοειται οτι θα παμε καμια βολτουλα γιατι αλλιως θα μας στριψει!

Πλακα ΜΕ κανεις???:laugh:

Αυτα......για αρχη...για πειτε και υπολοιπες βρε!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ.

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andriani εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι και το επιθυμητό!Φυσικά και να βγεις!Θα χαλαρώσεις,θα περάσεις καλά και δεν νομίζω να κάνει κακό στα σποράκια:silly:

Γλύκα εύχομαι και σε εσένα τα καλύτερα αποτελέσματα!

Περιμένουμε να μας ανακοινώσετε τα ευχάριστα:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια καλή τύχη!!! Με το καλό να περάσουν πολύ πολύ γρήγορα οι μέρες και να μάθετε τα καλύτερα νέα του κόσμου!!! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας , αν και κάτι μου λέει ότι θα είναι ευχάριστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν ξέρω να σας πω... Αλλά θα σας ευχηθώ με όλη μου την ψυχή κι όλη μου την καρδιά...

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

good-luck.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες μου, θετικές σκέψεις και χαλαρααααα (με παχύ το λου, ε Γλύκα;; :P )

Εύχομαι να'χετε καλά αποτελέσματα!!! :) :)

Η κολλητή μου πέρασε τις 2 βδομάδες της αναμονής κι αύριο το πρωί κάνει την χοριακή... αχ μακάρι να'χει θετικό αποτέλεσμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΗΡΕΜΑ...ΜΑΚΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσες μου καλή επιτυχία!!!!!!

Μέχρι να ακούσετε τα ευχάριστα αποτελέσματα θα έλεγα να χαλαρώσετε, να κάνετε τις βολτίτσες σας και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο!!!

Εύχομαι οι κοιλίτσες σας να έχουν νινάκια!!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου σας ευχομαι απ την καρδια μου τα καλύτερα αποτελεσματα. Σημερα εχει παει για χωριακή η νονά της μικρής μου που εχει κανει την δευτερη εξωσωματική και περιμενε και αυτη με την ιδια αγωνία να ερθει αυτη η μέρα. Τρεμω κι εγώ μαζί της και δεν βλεπω την ωρα να με παρει τηλεφωνο και να μου πει τα ευχαριστα θα ειναι τρελη η χαρα μου μαζι με την βαφτιση της μικρης μου την κυριακη να μαθει τωρα λιγες μερες πριν οτι ειναι εγκυος. Αντε κοριτσακια μου με το καλό να μας ανακοινώσετε τα ευχαριστα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kitti και beoutsaki σας ευχομαι χαρουμενα αποτελεσματα......ολα καλα θα πανε......α!!!!!!και να μην σηκωνει η νονα τη μικρη τωρα.......θελει προσοχη!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.:laugh: ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 14 ΜΕΡΕΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΜΩΩΩΩΩ! :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννελια

τρεμουμε και μεις μαζι σου, για συμπαρασταση :unsure:

Αντε μωρε να μας πεις και εσυ ευχαριστα νεα αυριο...:)

Τι καλα να αρχισουμε να αραδιαζουμε μωρακια σε 9 μηνες...:cheer: :cheer:

Μετραμε ολες μαζι αναποδα ετσι???:silly: :silly:

Φιλακιαααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρεςςςςςς!!!!! ευχομαι σε ολες καλα αποτελεσματα!!!!! εγω πιστευω οτι θα τα κταφερετε ;) εχω καλο προαισθημα για φετος το καλοκαιρι... :) να ξεκουραζεστε ε???? δειτε τις ταινιες που δεν προλαβατε το χειμωνα,χαλαρωστε στο μπαλκονακι σας με ομορφα κερακια καικουβεντουλα με τους αντρουληδες σας,πηγενετε βολτουλες ησυχες(οχι αλκοολ και ξεφρενα παρτυ!!!) ! ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΙΖΕΛΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια η Η ΝΟΝΑ ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟςΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Τι χαρα με πιασαν τα ζουμιά.

Δεν υπαρχει περιπτωση να την αφησω να παρει την Κυριακη στην βαπτιση την μιρκη αγκαλια με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ. Ναι πηγε σημερα για την χοριακη κ απ οτι μου ειπε με αρχη το 10 εδειξε 109 αν τα λεω καλά. Λετε να χει διδυμάκια χιχιχι. Αχ κοριτσακια μου σας ευχομαι ολοψυχα να εχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και λιγο λιγο να μας ανακοινωσετε ολες οτι ειστε εγκυουλες. Χαιρομαι αφανταστα οπως καταλαβαινετεεεεεεε. Τρελα αντε να παιρνετε σειρα κοριτσακια. Πολλες ευχες και θα πανε ολα καλα για ολες σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε κοριτσακια μου καλα αποτελεσματα να εχετε!!!!! Εγω παντως τις 4 πρωτες μερες ημουν ξαπλα κ μετα χαλαρααααα!!! Δεν πηγαινα στη δουλεια μεχρι τη χοριακη. :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. :) ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ 16 ΚΑΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!!!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΙΤΤΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΟΡΙΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΤΗΣ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Μπραβο κοριτσι μου!! Τα πρωτα νεα ειναι καθησυχαστικα!!😀👍 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!! Πιστευω οτι ολα θα ειναι καθαρα!!  Ειχαν ερθει περυσι κ μας εκαναν ενημερωση γ τις εξετασεις π χρειαζεται να κανουμε γ την προληψη του καρκινου μαστου κ μας ειπαν υπερηχο, μαστογραφια κ μαγνητικη. Η τομοσυνθεση δν ξερω τι ειναι... Κ η παρακεντηση καλο ειναι ν γινει προληπτικα γ ν ειναι σιγουροι 100%. Αφου θ κανεις παρακεντηση, αναρωτιεμαι τα υπολοιπα γτ γινονται;; δν εχουν σαφη εικονα απ το δειγμα; 🤔
    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
    • Απαπαπα!!! Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις λίγη δραμαμίνη;;;
    • τον άλλο μήνα μου είπε να πω να ξανά κάνω έλεγχο… τώρα δεν ξέρω ο γυναικολογος τι άποψη θα έχει αυτός  15/5 έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο να πάω να με δει  Όχι δεν υπάρχει μόνο αμαξι ή ΚΤΕΛ αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε αλλά και ΚΤΕΛ αλλαζω δυο λεωφορεία και κάνω 12 ώρες ακόμα χειρότερα δηλαδή  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...