Μετάβαση σε περιεχόμενο

ειναι η ιδεα μου?


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! μολις εγινα μελος κι εχω μια απορια.ελπιζω να με βοηθησετε!!

Ειχα περιοδο 29/4 και πηγα στο γιατρο για να μου πει ακριβως ποιες ειναι οι γονιμες μερες μου.Ειπε απο την 16 μιας κι εχω κυκλο 29-30 ημερων.Κάναμε προσπαθειες απο την 15 εως την 19 ημερα και τωρα περιμενουμε...

Εχω πόνο χαμηλά,πονοκέφαλο και πόνο στη μέση μετα την 3 μερα επαφης.Η ωορηξία πόσες μέρες γινεται?

Δεν είχα παρατηρήσει ποτε στην ωορηξια μου τετοιους πόνους,πολλές φορές δεν καταλάβαινα και πότε είχα!

Υπάρχει περίπτωση να είμαι εγκυος και να έχω συμπτώματα απο τώρα?

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Αννου και καλωσορισες στην μανουλοπαρεα!λοιπον για τις αποριες που εχεις,η ωορρηξια γινεται στην μεση του κυκλου αν εχεις σταθερο κυκλο.Συνηθως τα πρωτα συμπτωματα εγκυμοσυνης τα καταλαβαινεις 7 μερες μετα την συλληψη.αν εχουνπερασει 7-10 μερες απο την πιθανη συλληψη καλο ειναι να κανεις ενα τεστακι για να σου φυγει η απορια!!κι εγω στην ιδια φαση ειμαι μετραω τις μέρες και κανω υπολογισμους μηπως ερθει επιτελους το πολυποθητο νινακι!περιμενουμε τα νεα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalos irthes annou!!!

k oti epithimis na to apoktiseis na gineis grigora egkioyla!!

min dinete basi se simptomata... ostoso mporeis na kaneis ena test self care h xoriaki (apo oti exw akoysei apo ta koritsia!) prin 5 meres apo tin pithani kathisterisi!!! gia na eisai sigoyri oxi pio noris!!

soy eyxomai ta kalytera tha ta leme filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστω πολυ! ελπιζω να αντεξω μεχρι τελος της αλλης βδομαδας...αλλα μου φαινεται οτι απ'το αγχος μου και μονο δεν θα ειμαι.ειναι πρωτη φορα που προσπαθησαμε με συγκεκριμενες ημερομηνιες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννού μου, καλώς ήρθες! Δεν πρέπει να έχεις άγχος καλή μου! Μπορεί να ανατρέψει τα πάντα! Εγώ έχω κύκλο 30 με 40 μέρες. Πολυκυστικές ωοθήκες. Μια φορά τυχαία είχα πάει για τσεκ απ στον γιατρό και βρήκαμε ωορηξία την 17 η μέρα! Ούτε και εγώ ξέρω κάθε πότε κάνω! Έκανα ελεύθερα τότε που την βρήκα και ήμουνα και σίγουρη ότι θα έπιανα!! Αλλά δεν έπιασα! Έπιασα μετά από 2 μήνες, τότε που δεν το σκεφτόμουνα καθόλου! Έκανα όποια μέρα ήθελα ελεύθερα κι έμεινα έγκυος! Έτσι απλά! Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές και θα έρθει και το παιδάκι! Μην σου γίνει αυτοσκοπός γιατί το έχασες το παιχνίδι!!

Όσο για το τεστάκι... Καλό για μένα θα ήταν να περιμένεις να κάνεις μια χοριακή με την πρώτη μέρα καθυστέρησης! Σπάνια δείχνει πριν την καθυστέρηση κι είναι κρίμα να μπεις στην διαδικάσια να τρυπιέσαι και να αγχώνεσαι χωρίς λόγο! Θέλει λίγο υπομονή!! Εγώ έπρεπε να περιμένω 10 μέρες μετά την ημέρα της υποτιθέμενης περιόδου για να το θεωρήσω καθυστέρηση.. Κι έκανα τεστ την 41η μέρα από την τελευταία! Ήμουν ήδη 7 εβδομάδων τότε!

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να έχεις σποράκι.. Αλλά μην αγχώνεσαι .. Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε και στο σποράκι.. αν είναι στην κοιλίτσα σου.. που το εύχομαι.. να είναι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ. ΕΙΜΑΙ Η ΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 26 ΕΤΩΝ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 25/04 ΜΕ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑΘΕΡΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ 23/05. ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou annou mou kai kalos orises sthn parea mas!

tha symfonhso me ta koritsia oti tha prepei dystyxos na kaneis liges meres ypomonh(to ksero kalh mou oti den perane me tipota)...oles oses propstahoume eimaste sthn idia fash me sena, kai kai mhna arostenoume me ayth thn anamonh...efxomai vevea se sena autos o mhnas na einai kai o tyxeros!!!!!!!!

filakia

p.s.tetoulia mou se exasa...ti egine me thn kathisterisi sou?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτη η αναμονή είναι οτι χειρότερο! θα ειναι μια ατελειωτη εβδομαδα..

Λες να υπάρχει περίπτωση αυτά να είναι αρχικά συμπτώματα εγκυμοσύνης? Ή μήπως κάνω ακόμα ωορηξιά? Σου εύχομαι απ'την καρδιά μου να τα καταφέρεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ Η ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΤΟΥΛΙΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ......... ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΡΑ ΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera annou!an anypomoneis toso, pou to katalavainw apolyta, kane ena aksiopisto test 7-10 meres meta th syllhpsi.eidika an to kaneis to proi i ormonh anixneuetai sta oura.se mia vdomada tha to kanw ki egw kai katalavaineis tin agwnia mou!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ε να μπω και γω στο κλαμπ. Ωορρυξία 12 του μηνός. Επαφή 10-12-13-15 Δεν εχω σταθερό κύκλο, μπορεί να κάνει και τρεις μήνες άρα περιμένω γύρω στις 26/05. Αντε όλες μαζί. Για να δούμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλη επιτυχια σε ολες και γρηγορα οσες προσπαθουμε να γινουμε μανουλες.εγω ειμαι τωρα στις γονιμες,για να δουμε αυτον το μηνα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...