Μετάβαση σε περιεχόμενο

KORITSIA SOS..!!!!


Recommended Posts

Geia sas koritsia ti kanete? egw eimai stenaxorimeni arketa...

loipon gia oses dn thimoymoyntai perimenw na adiathetisw apo tis 3/5 simera exoyme 16... loipon exw kanei dio test k ta dio arnitika proti fora exw toso poly kathisterisi exw kana dio meres to poly 3...

exw arketa ygra k poy k poy taxikardies k ligo to stithos.. dn basizomai se simptomata! omos

to test to 2 to ekana tin triti k lew tha perimenw mexri tin paraskeyi allios tha parw ton giatro moy....

alla pali tpt i akatonomasti.. giati???? na min erthi alla na deixei thetiko test bre paidi moy ..

kai pira to giatro moy til xtes k ti moy leei??

kane ena test akoma k an bgei pali arnitiko pies xapia gia na adiathetisis??

ti ? eleos xoris exetasei xoris xoriaki xoris tpt??? grrrr...

etsi loipon tha paw tin deytera gia xoriaki(poy telika eprepe na tin eixa kanei alla lew me 2 test arnitika siga min deixe tpt i xoriaki ) ... k meta an einai tha paw ston giatro na moy dosei xapia oxi meso tilefonoy ee? ti lete bre koritsakia??

signomi poy sas koyrasa

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tetoulina μου μη στεναχωριέσαι!Εμενα μου ειχε τυχεικαθυστερηση 14 μέρες πριν απο 3 χρόνια!!Ήθελα πολυ ενα μωρακι και επειδη δεν ειχα ποτε καθυστερηση ξεσηκωθηκα!!Εκανα τεστ λοιπον και βγηκε αρνητικο!!Απογοητευτηκα!!!Λεω καλα θα μου ρθει!!Τιποτα ομως!!Ετσι πηγα στον γιατρο μου και με ειδε!Στον υπερηχο φαινοτανε κατι και μου λεει ισως να ειναι εγκυμοσύνη αλλα ισως και το αιματακι που δεν κατεβαινει!Κανω στο ιατρειο ενα τεστ τιποτα παλι!!!Το κοιταζε καλα καλα ο γιατρος για κανα 10 λεπτο!Τελικα με εβαλε να κανω χοριακη για να σιγουρευτει και αναμεναμε τα αποτελεσματα!!!!!Αγωνιαααα απιστευτη εγω!!!Τελικα τζιφος!!!Αρνητική και η χοριακη!ΕΕεε τοτε πια αφου σιγουρευτηκαμε και φαινοτανε οτι δεν ειχα διαθεση να αδιαθετησω μου εδωσε duphaston. Τα πηρα και αδιαθετησα 3 μερες μετα παρακαλω με αφορητους πονους και πολυ αιμοραγια!Μετα απο αυτο παλι ρολοι ο κυκλος μου!ΜΟυ ειπε ο γιατρος οτι συμβαινει καμια φορα αυτη η αλλαγη στον κυκλο!!!!Κανε χοριακη πριν απο οτιδηποτε!!!Να εισαι σιγουρη!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Τετουλινα

εγω τον φεβρουαριο ειχα 3 βδομαδες καθυστερηση γιατι ηταν ο πρωτος μηνας που προσπαθησα για παιδι. απο το αγχος μου ερχοταν η περιοδος. και δωστου τεστ και περιμενα. και εκανα μια χοριακη και ηταν 0,0000000. καταλαβαινεις. μου εδωσε ο γιατρος χαπια απο το τηλ, τα πηρα και μετα απο 5 μερες αδιαθετησα. πηγε ενας μηνας ετσι.......παρολαυτα ειχα γονιμες μερες και τον επομενο μηνα εμεινα εγκυος με μονο μια επαφη ελευθερη. ειναι να σου τυχει. μην το καθυστερεις ομως αλλο. κανε χοριακη την Δευτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα τετουλινα!!!ποια μαρκα τεστ εκανες?γιατι εγω εκανα το self clear βγηκε θετικο και μετα για επαληθευση ειπα να κανω το predictor που βγηκε αρνητικο!!!!!και τελικα ειμαι εγκυος!!!!σου ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!να πας παντος να κανεις χοριακη οποσδηποτε!!!!

θα περιμενουμε νεα σου!!!:cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν κάνεις οτιδήποτε... ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΑ!! Είναι η πιο αξιόπιστη εξέταση! Εμένα οκ, μου βγήκε θετικό του φαρμακείου το clear blue που έκανα! Αλλά από κοπέλα σε κοπέλα διαφέρει! Πάντως σου εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου... γιατί ξέρω ότι το θες πολύ πολύ!!!! Με το καλό εύχομαι καλά αποτελέσματα στην χοριακή!! Και πες μας κι εμάς εδώ... Θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την Δευτέρα!! Φιλάκια και καλά αποτελέσματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου μια Β' χοριακη να κανεις, το ποιο πιθανο ο γιατρος να σου πει κανε μια χοριακη και ελα, ελπιζω να ειναι ολα καλα, ειναι πολλα αυτα που μπορουν να ταραξουν τον κυκλο σου, το ειχα παθει και γω καποτε και μετα πηρα ενα χαπι για να την ριθμισω και απο τοτε δε μου ξαναετυχε

ευχομαι η καθυστερηση να κρατησει 9 μηνες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακόμα καθυστέρηση τετουλίνα μου, ε; Πρέπει να σου έχουν σπάσει τα νεύρα! Κάνε τη χωριακή που σου λένε οι κοπέλες να δούμε. Μάλλον θα έπρεπε να την είχες κάνει τόσες μέρες, κρίμα να αγχώνεσαι τόσο καιρό. Εύχομαι να είναι εγκυμοσύνη και να κάνουν λάθος τα τεστ!

Και να μη είσαι όμως δεν χάθηκε ο κόσμος, ε; Θα είσαι τον άλλο μήνα. Μην το αφήνεις όμως και χάνεις καιρό άδικα. Είναι και ψυχοφθόρο να μην ξέρεις. Όλα καλά θα πάνε, θα δεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τετουλινα μου..αχχ να ξερες ποσο σε νιωθω...το εχω περασει πολλες φορες και κανεις δεν μου εδωσε μια επιστημονικη εξηγηση γι αυτο..το τερτιπι του κυκλου μου:dry:

Να φανταστεις στο σπιτι εχω παντα 4,5 τεστακια και ..τα κανω ακομα και τωρα που δεν προσπαθω για μωρο

Κανε τη χοριακη σου να σιγουρευτεις οτι δεν εισαι εγκυος..και μακαρι να ερθεις αντιμετωπη με την πιο ευχαριστη εκπληξη

Σου το ευχομαι απο την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σταθώ στην συμπεριφορά του γιατρού σου ... είναι δυνατόν χωρίς να σε δει από κοντά να σου λέει πάρε χάπια !!!!

Για εμένα κάνε την χοριακή σου (αυτή θα σου δείξει 100% τι παίζει) και στην συνέχεια πήγαινε στον γιατρό σου ... αν και εγώ στην θέση σου θα έψαχνα να βρω άλλον. Φάρμακα από το τηλέφωνο .... στην εποχή μας ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera !!!csig k emena ayto me parexenepse xoris na me dei xoris na moy pei kane mia xoriaki moy leei kane akoma ena test k an den eisai pare xapia??? eleos!!

dn moy eipe bre koritsia na kanw kan xopiaki moy eipe kane ena akoma testaki k meta an den eisai pies primolut!!! ton giatro ayton ton exw 10 xronia mipos na ebriska allo??

oso gia test ekana clear blue tin proti k tin deyteri self care....

pantos arxisa na xanw tin empistosyni m sto giatro ti na pw!!!

filakiaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΤΟΥΛΙΝΑ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΓΩ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ''ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ''.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!Ο,ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ;ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ 100% ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΕΑ ΣΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.....

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ....

ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συζήτησε στον γιατρό σου γιατί σε συμβούλεψε να πάρεις χάπια πριν καν σε δει! Κι αν υπάρχει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης τι θα γινόταν αν τον άκουγες;; Εσύ θα κρίνεις αν θα πας σε άλλον γιατρό ή θα παραμείνεις στον ίδιο! Εγώ στην θέση σου θα τον άλλαζα! Δεν παίζουμε με αυτά.. Να κάνεις την χοριακή αύριο κιόλας! Κι εύχομαι κορίτσι μου να είσαι έγκυος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΡΕΞΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΑΑΑΑΑ, ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TETOULINA MOU MOLIS EIDA TA POSTS SOU -BRAVO KORITSI MOU, KALA EKANES KAI DEN PHRES TA XAPIA! APORO PRAMATIKA ME TIS ODHGIES TOU GIATOU SOU...

THA PERIMENOUME NEA SOY AVRIO..MAKARI NA SOU EPIYLAKSEI H MERA XAROYMENA MANTATA! ALLA KAI AN OXI..DEN PROOUMASTE KAI PROSATHOUME PALI!

FILAKIA POLLA

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...