Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ BREVI


Recommended Posts

Ο μικρούλης μου είναι 5 μηνών και σε ένα μήνα που αρχίσει τις κρεμούλες! Έψαξα και βγήκα έναν ατμομάγειρα με mixer μαζί της brevi. Στην Ελλάδα τον έχει ένα κατάστημα στη Νέα Ιωνία και δεν είναι πολύ ακριβός. Γενικά από όλους που είδα αυτός μου άρεσε πολύ. Θα τον έχω σε 2 εβδομάδες γιατί θα μου το κάνουν δώρο και έτσι αναμένω...

Γενικά πάντως στο εξωτερικό οι γονείς κάνουν στον ατμό τα κρέατα και λαχανικά και δεν τα βράζουν για να κρατάνε τις βιταμίνες τους. Τώρα δεν είμαι ειδική αλλά και εγώ έτσι έχω ακούσει ότι πρέπει να μαγειρεύονται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μινα καλημερα.Ειναι παρα πολυ καλο ο ατμομαγειρα αυτος.Ειναι ιταλικος και μαλιστα αρκετα γνςστη μαρκα στην ιταλια.Εγω εχω και το θερμαντηρα μπιμπερου απο αυτην την μαρκα και πηρα και το 2σε1 που ειναι ατμομαγειρας και μπλεντερ μαζι.Αρκετα οικονομικος και εντελως πρακτικος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mina edw einai h selida me ta prointa rikse mia matia.Exei kai to videaki toy.

http://bimbomarket.it/en/product.asp?Id ... 7&cf_id=18

emeis exoyme alloys 3 mhnes gia na to xrisimopoihsoyme.Kalh arxh na exete kai ena gero kai dynato paidaki na ginei :-).Filia polla

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ, Δ/ΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛ. ΕΧΕΤΕ; ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΞΕΡΕΤΕ;

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

AUTON EXW BALEI KAI EGW STO MATI ALLA DEN KSERW TI NA KANW NA TON PARW H OXI ...POSO XRISIMOS EINAI ....BOITHIA EIMAI NEA MAMA KAI DEN KSERW !!!!

θα συμφωνησω με την AFRODITH βοηθεια και εγω δεν ξερω..:dry:

ειχα παει στο Λητω και ειχα δει καποιους ατμομαγειρες (αλλης μαρκας)αλλα μου φανηκαν πολυ μικροι δηλ.ποση ποσοτητα χωρανε?

ετσι οπως τους ειδα(επειδη εμενα η μικρη μου τρωει και αρκετη ποσοτητα για την ηλικια της)δεν νομιζω οτι θα χωρανε πολλα πραγματακια..ξερει καμμια να μας βοηθησει..???

γιατι ειναι κριμα να δωσεις τοσα λευτα και να το χρησιμοποιησεις λιγους μηνες..:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα.Μεχρι στιγμης εχω τον θερμαντηρα μπιμπερου.Μου ελυσε τα χερια πραγματικα :) .Τωρα για τον ατμομαγειρα που εχω οφειλω να πω οτι σαν ποσοτητα χωραει πολυ φαγητο για τα μωρα μας.Εγω τα πηρα μεσα απο το ιταλικο σαιτ και μαζι με ενα παρκοκρεβατο ταξιδιου (το εστειλα στο εξοχικο το παρκοκρεββατο) μου ηρ8αν σε 7 εργασιμες μερες με paypal.Τροφουλες βεβαια αργουμε ακομη να φαμε αλλα τον αυγουστο που ξεκιναμε ηθελα να τον εχω ετοιμο.Απο οτι διαβαζα στο χαρτι που εχει μεσα βαζεις τα λαχανικα κομμενα μεσα στο σκευος αφου πρωτα κατω απο το διαφανο σκευος βαλεις μισο ποτηρι νερο και το σκεπαζεις για 15 λεπτακια.Αυτο τα κανει στον ατμο.Μετα τα βαζεισ στο μπλεντερακι που εχει και ετοιμο το φαγητο του παιδιου.Επιση μπορεισ να βαλεις και κρεατακι αλλα αφου το εχεις βρασει καλα και ξαφρισει σε μια κατσαρολα (για τα διαφορα που ακουμε για τα κρεατα δλδ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το μαγαζί στη Νέα Ιωνία λέγεται το Νινάκι. Τους πήρα τηλ και έχει 80€. Σήμερα ο μπέμπης μου ξεκίνησε κρέμα βανίλια (πολύ πλάκα) και σε 2 εβδομάδες θα του δώσω κρέας άρα θα τον πάρω σχετικά γρήγορα και θα σας πω εντυπώσεις...Α, το τηλ για το μαγαζί δεν το έχω εύκαιρο αλλά μολις το ξαναβρώ θα σας το πω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ Δ/ΣΗ & ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΙΝΑΚΙ".

ΕΙΝΑΙ Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 287 ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ - 210 2710812 & 6939988869.

ΘΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw to epsaksa apo edw to epsaksa apo ekei ...telika tha parw enan aplo atmomageira apo ena magazi kai moulti exw etsi kialios ....xamena leuta an to skeuteis kalitera ....enas atmomagiras arxizei apo 20e enas aplos ante mexri 80e o souper ntizainatos kai akribhs markas .....xamena leuta sto bomo ths mhtrothtas to blepw egw .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Λοιπόν μου ήρθε ο ατμομάγειρας και είναι τέλειος!! Μαλακώνει πολύ το κρέας και τις πατάτες στον ατμό και κρατάει το ζουμί που το ρίχνω μέσα μετά. Έχει και ένα μικρό blender και γενικά βολεύει πάρα πολύ! Επίσης ζεσταίνει και αποψύχει. Έίναι και πολύ καλή λύση για τις διακοπές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Από ότι μου είπαν είναι σαν μαστογραφία αλλά πιο εξειδικευμένη... Κ εγώ δεν το έχω ξανακουσει... Κ εγώ αναρωτήθηκα αφού έκανα την παρακέντηση γιατί πρέπει κ τα άλλα κ την ρώτησα την γιατρό που μου την έκανε κ μου είπε ότι δεν είναι πάντα 100% σίγουρο το αποτέλεσμα... Κ όχι τίποτε άλλο με πόνεσε πολύ κ δεν θα είναι σίγουρα τα αποτελέσματα? 
    • Μπραβο κοριτσι μου!! Τα πρωτα νεα ειναι καθησυχαστικα!!😀👍 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!! Πιστευω οτι ολα θα ειναι καθαρα!!  Ειχαν ερθει περυσι κ μας εκαναν ενημερωση γ τις εξετασεις π χρειαζεται να κανουμε γ την προληψη του καρκινου μαστου κ μας ειπαν υπερηχο, μαστογραφια κ μαγνητικη. Η τομοσυνθεση δν ξερω τι ειναι... Κ η παρακεντηση καλο ειναι ν γινει προληπτικα γ ν ειναι σιγουροι 100%. Αφου θ κανεις παρακεντηση, αναρωτιεμαι τα υπολοιπα γτ γινονται;; δν εχουν σαφη εικονα απ το δειγμα; 🤔
    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
    • Απαπαπα!!! Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις λίγη δραμαμίνη;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...