Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρώτες αγορές


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ηθελα την βοήθεια σας. είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και δεν ξέρω πότε πρέπει να ξεκινήσω τα πρώτα ψώνια για το αγοράκι μου( ρούχα, έπιπλα κ.τ.λ. ).

όλοι λένε να περιμένω λίγο αλλά θεωρώ ότι δεν θα προλάβω. Εσείς τι λέτε; θα γεννήσω τέλος Ιουλίου και νομίζω ότι εως τον ιούνιο πρέπει να είμαι έτοιμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.να σου ζησει το αγορακι.εγω μεχρι τον 6 μηνα ειχα κανει πληρη ερευνα αγορας και στον 8 μηνα αρχισα να παραγγελνω τα παντα για το δωματιο.οταν μπηκα στον ενατο ηταν ολα ετοιμα.για μενα αργησα.θα θελα στον 8 μηνα να ναι ετοιμο.οταν σου λεω ετοιμο εννοω και τα πρωτα της ρουχα πλυμενα τακτοποιημενα πυζαμες εσωρουχα δικα μου μιαιτηριου ολες οι λεπτομερεις εννοω.οσο για το ρουχισμο ξαφνικα μολις γεννησεις ολοι σου φερνουν δωρα φορμακια κ.τ.λ μεχρι και πετσετες και σεντονακια εμενα μου φεραν.και μην κανεις το λαθος να μην γυριζεις αυτα που δεν σου αρεσουν.εγω εστελνα η τον αντρα μου η μια φιλη μου και επαιρνε για μεγαλυτερους μηνες η ιλικιες.να εχεις πριν γεννηση παρει και μπιμπερο (ποτε δεν ξερεις και ας θηλασεις) αποστειρωτη παιδικες κρεμες αφρολουτρα πανες παιδικα απορυπαντικα κ.τ.λ.να εχεις βρει παιδιατρο γιατι στη μια εβδομαδα μετα τη γεννηση πρεπει να ερθει σπιτι σου.αν δεν εχεις βοηθεια απο κανενας φροντισε στη καταψυξη να βαλεις μαγειρεμενα φαγητα γιατι στην αρχη δεν θα εχεις κουραγιο για τιποτα.ξερω σε ζαλισα αλλα μιας και ειμαι ανθρωπος της λεπτομερειας εγραψα οτι μπορω για να σε βοηθησω.καλη λευτερια με εναν πονο και να χαιρεσε το μπουμπουκακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα γεια σου κ καλως ηρθες στην παρέα του ΜΑΜΥ!!!!

Καταρχάς με το καλο να ρθει το μωράκι σου, κ γω περιμένω αγοράκι κ διανύω τον 8ο μήνα...

Εγω θα σου πρότεινα ν αρχισεις απο τον άλλο μήνα να ψωνίζεις τα ρουχαλάκια του κ να κοιτάς για τα έπιπλα.Μέχρι τον 7ο ειναι καλό να ΤΑ παγγείλλεις γιατι πολλες φορές αργουν να έρθουν.Με το να ξεκινησεις τα ψώνια σε λιγο καιρό, πρώτον σου φεύγει το άγχος γιατί ειναι παρα πολλά αυτά που θα χρειαστείς,δεύτερον ψωνίζεις με την ησυχία σου χωρίς να βιάζεσαι κ έτσι κάνεις σωστότερες επιλογές.Και τρίτον, δεν θα τα χεις για το τέλος που συνήθως βαραίνεις κ μπορεί να μην εχεις κ τοση ορεξη..

Επίσης, θα σου πρότεινα να κάνεις μια λίστα με οτι θα χρειαστείς να ψωνίσεις, η οποια να περιλαμβάνει απο τα παραμικρά μεχρι τα σημντικότερα αντικείμενα...θα σε διευκολυνει πολυ!!!

Σου ευχομαι καλα ψώνια κ τα ξαναλεμε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας και barbie με ένα πόνο, όλα καλά να πάνε.

Έχω αγχωθεί λίγο αλλά σιγά σιγά θα τα φτιάξω πιστεύω. όσον αφορά τα πρώτα ρούχα είναι καλύτερα να μην πάρω πολλά μην τυχόν μου φέρουν;

αν θα βάψω από τώρα το παιδικό θα είναι νωρίς; :( . Δυστυχώς δεν έχω κάποια φίλη να γνωρίζει από αυτά και επειδή είμαι και λίγο της οργάνωσης, δεν μπορώ την τελευταία στιγμή, τα έχω σκεφτεί όλα από τώρα. τώρα είμαι στην φάση να βρω κούνια. Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε είμαι όλη αυτιά.

ευχαριστώ και πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενα μου καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου!:)

Νομιζω οτι σε αυτο το θεμα η καθε μια κανει οπως αισθανεται,αλλη ξεκινα το δωματιο πολυ νωρις κι αλλη οταν πλησιαζει,οι πιο πολλες που ξερω αρχιζουν περιπου 6-7 μηνων,αλλα ειπαμε οπως νοιωθει η καθε μια.Αν θελεις απο τωρα να ξεκινησεις καντο!!!Για τα ρουχαλακια θα σε συμβουλευα να αγορασεις τα απαραιτητα,γιατι σιγουρα θα γεμισεις δωρα,και στην πορεια αναλογα με τις αναγκες του μωρου,αγοραζεις οτι χρειαζεστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...