Μετάβαση σε περιεχόμενο

βαρεθηκα πια!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο και αποφασισα και εγω να σας πω το πονο μου.προσπαθουμε με το καλο μου να κανουμε μωρακι εδω και 3 1/2 χρονια ματαια.χασαμε και χρονο γιατι ακουσαμε την γυναικολογο που ελεγε να μην βιαζομαστε,νωρις ειναι για να ανησυχουμε και ετσι ανακαλυψαμε πριν κανα χρονο περιπου οτι εχω ενδομητριωση καθως και ενα πολυποδακι στον τραχηλο που απο οτι μας ειπαν εμποδιζει την συλληψη γιατι αρπαζει σαν βεντουζα τα κακομοιρα τα σπερματοζωαρια!!!τον απριλη 2008 εκανα λαπαροσκοπιση επεμβατικη οπου αφαιρεσαν τις συμφησεις που ειχε δημιουργησει η καταραμενη η ενδομητριωση, τον πολυποδα καθως και μια μικρη κυστη.ακολουθησε θεραπεια 6 μηνων με ενεσεις οπου δεν ειχα περιοδο και ειχα και ολα τα καλα της εμμηνοπαυσης και αφου περασαν οι 6 μηνες περιμενα και αλλους 2 1/2 για να ξαναρθει η περιοδος.ηρθε τελικα τον Γεναρη,ηρθε και τον Φεβρουαριο.αυτο τον μηνα πηρα και κατι τεστ ωορηξιας τα οποια εδειξαν οτι εγινε το προηγουμενο σαββατο.απο την επομενη μερα εχω πονο στο στο στηθος που συνεχιζει μεχρι σημερα που ειναι η 16 μερα του κυκλου.σκεφτομαι να περιμενω αλλο ενα κυκλο και μετα να παω στον γιατρο μου που ειναι ειδικος στην υπογονιμοτητα και να κανουμε κατι, σπερματεγχυση, εξωσωματικη κατι επιτελους.κουραστηκα να περιμενω.συγγνωμη για το κατεβατο.επρεπε καπου να τα πω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ... ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ. Η ΟΥΡΑ ΕΜΕΙΝΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κουκλα μου και καλως μας ηρθες,να ξερεις οτι κι εγω και πολλες αλλες κοπελες εδω μεσα ζουν ακριβως τον ιδιο πονο με σενα και εχουμε φτασει πολλες φορες στο σημειο να πουμε φτανει,βαρεθηκα,γιατι και πολλα αλλα,κι εγω καπου τοσο προσπαθω και πολλες φορες νιωθω οτι θα σκασω αλλα δε νομιζω αυτο να μας βγαλει πουθενα οσο κλισε κι αν ακουγεται κανε οτι πρεπει πρωτα για να σιγουρευτεις οτι πλεον εισαι καλα μετα παρε μια βαθια ανασα,ηρεμησε και πλεον χωρις το αγχος της υγειας βαλε μπρος για το μωρακι σου,ευχομαι να σου πανε ολα πολυ καλα και πολυ συντομα να το αποκτησεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΟΥ...ΧΙΧΙΧΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν χαλαρώσεις και σταματήσεις να το σκέφτεσαι θα έρθει μόνο του.... Μην ξεκινάς τόσο στρεσογόνες διαδικασίες ακόμα, ηρεμησε και αστο λίγι στην τύχη του! Καλή τύχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρο γεια σου!Καλωσηρθες στην παρεουλα μας...τελικα μου φαινεται ειναι καλο να κανεις εξετασεις οταν νομιζει εσυ γιατι παντα ολοι λενε περιμενε....καλυτερα να εχεις γνωση για να το αντιμετωπιζεις αμεσα...δεν ξερω εγω ετσι σκεφτομαι...οι εξετασεις δεν ειναι αγχος αλλα σε κανουν να νιωθεις ασφαλεια οτι ολα πανε καλα και συνεχιζουμε!

Περιμενες καιρο κοπελα μου μεγαλη ταλαιπωρια....ψυχικη κυριως...ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω και περα και να ερθει συντομα το νινι οπως και να ναι στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!Και οπως ειπε και η φιλη gastroula τωρα που ειναι ενταξει ηρεμησε και προσπαθησε λιγακι ακομα!!!

Φιλακια πολλα και μην ζητας συγνωμη καλα εκανες!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΩΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SITE. ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 1/2 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ... ΠΡΩΤΑ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΗΣΕΙΣ ΣΤΙς ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΩΡΑΚΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ.... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΛΙΠΩΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!! 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΧΑ ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΑΠΟΒΑΛΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά πόσο καιρό πήρε στη γυναικολόγο σου να δει ότι είχες πολύποδα κι ενδομητρίωση;!!Συμφωνώ με τα κορίτσια που σου λένε άσε λίγους μήνες free κάνε όποτε γουστάρεις κι αν γουστάρεις κάνε και τα τεστ ωορρηξίας και μην αγχωθείς αν δε μείνεις με τη μία αφότου σου βγει θετικό και προσπαθήσεις.Θέλει το χρόνο του...μια φίλη εδώ μέσα είπε ότι της πήρε 3 μήνες με αυτά για να μείνει.Μωρό μου μην απογοητεύεσαι!Το 2009 είναι πολύ γουρλίδικη χρονιά!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ συμφωνώ με τη Dominique! Νομίζω πως θα έχουμε πολλές εγγυμοσύνες μέσα στο 2009! Μακάρι το 2010 να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Να αποβάλλεις το άγχος, να χαλαρώσεις και να προσευχηθείς στην Παναγιά να σου δείξει το δρόμο! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μωρο καλοσηρθες στη παρεα μας.μην απελπιζεσε ολα θα γινουν.θετικη ενεργεια να εχεις.θα δεις οτι συντομα θα μας ανακοινωνεις τα νεα και θα πετας απο την χαρα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΟ..

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ.

ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ..ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΚΥΟΣ..

ΖΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 24..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 28.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!

ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΕΧΑΣΕΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...