Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια αχνή γραμμή-μια αχνή ελπίδα


Recommended Posts

Κορίτσια έκανα πριν καμια ώρα το self clear και βγήκε μια αχνή γραμμούλα!Και τα 'χω παίξει λίγο.Μέχρι να κάνω Β-χοριακή (δεν έχω ξανακάνει)τη Δευτέρα θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.Φοβάμαι κιόλας, γιατί για κακή μου τύχη έχω αρρωστήσει εδώ και μια βδομάδα με το λαιμό μου και ενώ ήλπιζα να καλυτερεύσω, επειδή δεν γινόταν τίποτα, άρχισα προχτές αντιβίωση, σιρόπι για το λαιμό, παστίλιες και αερόλυμα για εισπνοή(το οποίο ενδέχεται να δημιουργεί τερατογεννέσεις! λέει μέσα).Ολα αυτά, εν τω μεταξύ, λένε στις οδηγίες ότι καλύτερα να μην λαμβάνονται το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.Υπέροχα!:( Τα 'κόψα από δω και στο εξής όλα, ούτε strepsils καραμέλες δε θα παίρνω.Αν τελικά έγινε σύλληψη, θα έγινε μάλλον το προηγούμενο Σάββατο, (37η μέρα περιόδου!!!) ίσως γιαυτό να είναι και αχνή η γραμμή.Ο αντρας μου λέει να μην ενθουσιάζομαι μέχρι να σιγουρευτούμε.Δεν έχω και τίποτα από τα γνωστά συμπτώματα, μόνο που σήμερα με πονούσε η κοιλιά μου σαν πόνοι περιόδου, τόσο έντονα που με ξυπνούσε από τον ύπνο και το πρωί σηκώθηκα κι έλεγα ''να δεις δε θα προλάβω, θα λερώθηκα'' αλλά τίποτα.Εβαλα και σερβιέτα και τίποτα!Αυτό με έκανε και έκανα το τεστ. Το στήθος μου είναι πρησμένο όπως όλες τις φορές που περίμενα περίοδο.Ουτε ναυτίες μέχρι στιγμής.Έχω αγωνία...:unsure: Κι έχω και απίστευτο βήχα που με κάνει και δεν κοιμάμαι τα βράδια. Λέτε να είναι επικίνδυνος ο βήχας για να μην κρατηθεί;Ελπίζω να έχω καλά νέα τη Δευτέρα κι αν είναι καλά να μην έχω κάνει κακό στο εμβράκι με την αντιβίωση :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Dominigue αγαπη μου μακαρι αυτη η κοκκινη γραμη να γινει κατακκοκινη κ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσηνη:) κανε υπομονη μεχρι δετευρα κ αμεσως μια χοριακη να σου φυγει η αμφιβολια,οσο για τα πονακια που εχεις τα συμπτωματα εγκυμοσηνης ειναι σχεδον ιδια με τις περιοδου εγω εκανα χοριακη κ ειχα ροζ-καφε αιμα κ ομως ημουν εγκυος.καλη επιτυχια κ να μας ενημερωσεις για τα ευχαριστα;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μακαρι κοπελα μου να πανε ολα καλα.

ευχομαι ολοψυχα ναχεις κ συ σπορακι μεσα στην κοιλιτσα σου!

νασι καλα κ περιμενουμε νεα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique μου αχ τι χαρα μακαρι κοπελα μου να μας πεις τα ευχαριστα αν και με αχνη γραμμουλα σε εχω σιγουρη!!!!!!Δεν νομιζω να κανεις κακο αφου τα εκοψες ολα...

Πινε ζεστα για να μαλακωνεις το λαιμο σου και να μην σε ταλαιπωρει ο βηχας.

Αφου ηρθε σιγουρα θα μεινει μην φοβασαι τιποτα!!!!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique πέρασα κ εγώ αυτή την ίωση με τον βήχα και είχα να κοιμηθώ 10 μέρες. Να πίνεις τσάι όταν σε πιάνει και ΗALLS με λεμόνι, εμένα με βοήθησαν πολύ. Όσο για τα φάρμακα, απ΄ότι ακούω από τον άντρα μου που είναι γιατρός, οι αντενδείξεις που γράφουν πολλές φορές μπορεί να αφορούν παααααααααααααρα πολύ μικρό ποσοστό ασθενών της τάξης π.χ του 0,1%. Αφού εσύ τα σταμάτησες η πιθανότητα μειώνεται πολύ. Χαλάρωσε, κάνε τη χοριακή τη Δευτέρα και μακάρι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμείς. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique συχαρητήρια! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Συνήθως όταν το τεστ εγκυμοσύνης βγει θετικό, ακόμα και αν η γραμμή είναι αχνή, είσαι έγκυος!:)

Καλά έκανες και έκοψες τα φάρμακα. Για το λαιμό να πίνεις ζεστό χαμομήλι με μέλι.

Είναι νωρίς ακόμα να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης. Τα πονάκια περιόδου είναι απόλυτα φυσιολογικά.

Περιμένουμε νέα σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω.. αλλα ειμαι σιγουρη πως εισαι εγκυος!!!!!!!

Ολα να σου πανε καλα και να το επιβαιβεωσεις και με τη χοριακη σου!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique ta idia eixa pathei kai gw!!!!Eixa axnh grammoula sto self clear kai hmoun eggyos!!!Etsi kai gw paraskevi!!mexri na srthei Deytera eixa frikarei!!!?(me thn kalh ennoia!!)Mpes sto post pou eixa kanei<<Koritsia SOS!>> na deis thn istoria mou!!!Tha se kanei na hremhseis mexri thn Deytera oso ginetai vevaia!!Mhn anyshxeis gia ta farmaka ta ekopses poly nwris!!!!Filakia!!Perimenoume nea!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique Συγχαρητήρια!!! Τη Δευτέρα πρωί πρώι χοριακή και μετά κατευθείαν στον αντρούλη σου να το γιορτάσετε!!! εεεε και μη ξεχάσεις και εμάς ε;

Θα περιμένουμε όλες με αγωνία τα ευχάριστα νέα σου!!!

Κορίτσια είμαι σίγουρη ότι αυτό το μήνα θα ακούμε όλο για νέες εγκυμοσύνες!!!

φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhspera.. ego sto proto test poy eixa kanei h gramh oxi mono axnh den htan alla mia mikrh yponoia yphrxe oti isos na einai axnh..to koitazame mia ora me ton andra moy k ti mia legame kati fainetai k thn allh legame den eimai.. opote esena esto k axnh na einai tote sigoyra eisai.. ayto moy eipe k h mikpobiologos poy eixa paei gia thn xoriaki..prosexe omos.. h axnh gramh fanhke mesa sta 5/10 lepta poy leei to test???giati an thn eides meta apo poly ora den einai sigoyro..gia bale k thermometro na deis an exeis dekata...einai symantiko symptoma..kalh epityxia k kala nea

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΓΟΥΡΙ !!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 26/2....!!!

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΧΝΗ ...... ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ!!!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν βγει εστω και λιγο κοκκινο ειναι θετικο απλα πρεπει να χαλαρωσεις και να ξερεις οτι οταμ μια εγκυος γυναικα αρρωστησει ο γιατρος θα της δωσει φαρμακα και ισως και αντιβιωση . μην φοβασαι και ολα καλα θα πανε . Οσο για το λαιμο σου να κιτας να μηνβηχεις με πολλη ενταση και εγω ειχα αρρωστησει και ημου 4 μηνων και μου ειχε δωσει κανονικα αντιβιωση .Περιμενουμε νεα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bravo koritsaki mou!!!

Kai egw me axni granmoula sto Self Clear

ksekinisa (me to zori fainotan!)

kai twra MIA xara eggyos eimai!!!!!!!!!

Vasiki proypothesi : i grammoula

na vgike sta 5' ...... oxi argotera!

Perimenoume nea sou...

Ps: i xoriaki mou, meta to self clear

itan MONO 23.........

((8 meres PRIN tin "periodo"!))

Min se anysixisei i xamili timi...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) κι εμένα αχνή ήταν η γραμμή όταν έκανα το τέστ..το κοίταζα στο φως

και το ξανακοίταζα!!! Και τώρα ο νινίνος της αχνής γραμμής είναι 15 μηνών!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου!

Και μένα ήταν αχνή η γραμμή στην πρώτη μου κόρη. Ξαναέκανα μετά από 2 μέρες και κοκκίνησε πρώτα η γραμμή της εγκυμοσύνης και μετά η γραμμή του τεστ!

Η ένδειξη είναι έγκυρη μόνο μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει το τεστ. Επίσης πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 10 μέρες από τη σύλληψη.

Κάποια στιγμή έκανα ένα τεστ και βγήκε θετικό και μετά από λίγα λεπτά έγινε αρνητικό. Και εγώ ο μπούφος νόμιζα ότι είμαι έγκυος. Έκανα πάλι τεστ και βγήκε αρνητικό και απογοητεύτηκα. 2 μήνες μετά δοκίμασα τα τεστ που είναι 50% έγκυρα μετά τη δεκατη μέρα της σύλληψης και έγινε με τη μία θετικό. Ξαναέκανα και πάλι θετικό. Ε,εκεί το πήρα απόφαση ότι είμαι έγκυος.

Καλά αποτελέσματα! Όσο για την αντιβίωση, να κοιτάξεις αν ενδείκνυται στην εγκυμοσύνη. Δεν είναι όλες οι αντιβιώσεις συμβατές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΣΟ ΑΧΝΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ... 2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 2 ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ... (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕ) ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΕΦΑΓΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΕΣ ΕΚΑΝΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ ΕΕ???:) ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ!!! ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.:P :silly: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ. ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΨΙΛΙΑΖΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΙΩΣΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΗΧΑ!!!! ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ Ο ΞΕΡΟΒΗΧΑΣ) ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΑ! ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΝΤΕΠΟΝ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΗΧΑΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΕΒΗΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ.... ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΖΕΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΑΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ !!! ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αντε ρε κοπελια να ανοιξεις τον δρομο γιατι πολυ ξεραιλα ειχε πεσει τελευταια....:angry::P :laugh: Περιμενουμε τα νεα της χοριακης!!!!

aterias.... Οταν λες δεκατα....ποσο εννοεις??? Θεωρουμε δεκατα το 36,7-36,9? Η πανω απο 37 θεωρουνται δεκατα????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dominique γεια σου. Σου ευχομαι να εισαι οντως εγκυος και σε λιγους μηνες να αποκτησεις κι'εσυ το μωρακι σου... οσο για τον βηχα εμενα ο γιατρος μου μου ειχε πει οταν βηχω να κραταω την κοιλια μου για να μην ταρακουνιεται πολυ. Πιες ζεστα και παρε lysopaine καλυτερα αντι για halls που ειναι και φαρμακευτικες. Και μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα...:)

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρτζη μου με φυσιολογικη θερμοκρασια 36,5 τα δεκατα ειναι 37.5....38 και πανω ειναι πυρετος και ανησυχητικο...

Συμφωνα με οσα γνωριζω.:)

επισης η θερμοκρασια ανεβαινει οταν γινει ωορηξια γυρω στο 37,4-5και πεφτει λιγακι οχι πολυ γυρω στο 37 36,9 μεχρι να ερθει η περιοδος...αν συνεχισεινα ειναι ανεβασμενη ειναι καλο σημαδι αν πεσει θα εχει ερθει και περιοδος.αυτα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια η αχνή γραμμή έγινε πιο έντονη, χτες που το ξαναέκανα, σχεδόν όσο έντονη είναι και η γραμμή εγκυρότητας. Σήμερα πήγα για Β-χοριακή, το απογευμα τα αποτελέσματα, αύριο θα σας πω σίγουρα! Σας ευχαριστώ όλες σας για τις πολύτιμες συμβουλές σας.Ninina,annaki,aristina,Giota d, marouli32(με καθησύχασες λίγο με τα φάρμακα),kiki08(μάλλον είμαστε συνονόματες Κυριακή με λένε),apis(ελπίζω η διαίσθηση σου να είναι αληθινή,ούτε η ίδια δεν μπορώ να το πιστέψω), julie(διαισθάνομαι κι εγώ ότι το 2009 είναι γουρλίδικο),asterias(έτυχε κι έπεσε η ίωση κι έχω από την προηγούμενη Πέμπτη έτσι κι αλλιώς 37-37,4 και δεν ξέρω άν είναι από την ίωση ή την εγκυμοσύνη), maraki_1978 (διάβασα το post σου και κατάλαβα γιατί με καταλαβαίνεις:P),miou30, lilastamou(έκανα το τεστ μια βδομάδα μετά την πιθανή ημερομηνία σύλληψης)Βάνια(ευχαριστώ πολύ, θα προσέχω την ένταση του βήχα αν και δύσκολο ρε γαμώτο όταν πνίγεσαι), marimari(σε θυμάμαι όταν έμεινες πριν λίγο καιρό έγκυος και χάρηκα πολύ τότε, καλή λευτεριά!),giotoula,AthinaK, gastroula, sweety, scarlet30,sweetmammy(σε ευχαριστώ για τη συμβουλή να κρατάω την κοιλιά μου, το ίδιο είπε και η μαμά μου!) κορίτσια σας ευχαριστώ!!!Το εμβρυάκι βγήκε Αγιοβαλεντίνικο!Τότε έγινε η ζημιά!:P Το προηγούμενο Σάββατο! Κι ούτε που το περίμενα γιατί ήμουν 37η περιόδου!!!Γι'αυτό λέτε όλες οι ''παλιές'' ότι από κει που δεν το περιμένεις σου έρχεται!Κορίτσια κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ!Αφού έμεινα εγώ που είμαι η σούπερ αγχωμένη, όλες θα μείνετε όσες δεν έχετε μείνει!Να ξέρετε ότι σας νιώθω!Βγάλτε το από το μυαλό σας, πείτε ΄΄ε θα ρθει μες στο 2009, έχουμε καιρό ακόμα'' και θα δείτε...Σας φιλώ όλες μία-μία και θα σας πω αύριο για β-χοριακή αποτέλεσμα.(Νιώθω ακόμα τα πονάκια σαν περόδου κι έχω αρχίσει να ζαλίζομαι λίγο:S )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Α καταλαβα... ναι οτι νομιζουν οι γιατροι.. αυτοι ξερουν!!  Προφανως θελουν να μην υπατχει η παραμικρη πιθανοτητα κ καλα κανουν!! Τα αποτελεσματα της παρακεντησης ποτε θ βγουν;
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Από ότι μου είπαν είναι σαν μαστογραφία αλλά πιο εξειδικευμένη... Κ εγώ δεν το έχω ξανακουσει... Κ εγώ αναρωτήθηκα αφού έκανα την παρακέντηση γιατί πρέπει κ τα άλλα κ την ρώτησα την γιατρό που μου την έκανε κ μου είπε ότι δεν είναι πάντα 100% σίγουρο το αποτέλεσμα... Κ όχι τίποτε άλλο με πόνεσε πολύ κ δεν θα είναι σίγουρα τα αποτελέσματα? 
    • Μπραβο κοριτσι μου!! Τα πρωτα νεα ειναι καθησυχαστικα!!😀👍 Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!! Πιστευω οτι ολα θα ειναι καθαρα!!  Ειχαν ερθει περυσι κ μας εκαναν ενημερωση γ τις εξετασεις π χρειαζεται να κανουμε γ την προληψη του καρκινου μαστου κ μας ειπαν υπερηχο, μαστογραφια κ μαγνητικη. Η τομοσυνθεση δν ξερω τι ειναι... Κ η παρακεντηση καλο ειναι ν γινει προληπτικα γ ν ειναι σιγουροι 100%. Αφου θ κανεις παρακεντηση, αναρωτιεμαι τα υπολοιπα γτ γινονται;; δν εχουν σαφη εικονα απ το δειγμα; 🤔
    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...