Μετάβαση σε περιεχόμενο

symboulh??


Recommended Posts

Poios eipe oti einai glykia h anamonh mexri na sigourepseis thn egkumosynh??egw kathe fora kontevw na trellathw apo thn agwnia mou......

meta apo poso kairo nomizete oti tha prepei na ginonte oi analoges exetaseis gia na deis oti mporeis na syllaveis??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou alvin..loipon epeidi perasa kai egw apo paromoia fasi pisteuw oti prepei na kanete kapoies stoixeiwdeis exetaseis,opws enan uperhxo esy kai ena spermodiagramma o antras sou etsi wste an einai ola kala tha xalarwseis..an pali vreite kati tha to prolavete nwris kai tha exete olo to xrono mprosta sas na to diorthwsete.

etsi egine kai se emas eutyxws katalavame to provlimataki mas nwris kai de xasame to xrono mas perimenontas na perasei enas xronos gia na doume meta ti tha...ginei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alvin συνηθως οι γιατροί λένε οτι σε ένα χρόνο φυσιολογικών επαφων χωρις το επιθυμητό αποτέλεσμα πρεπει να γινονται καποιες εξετασεις για να βρεθει το αίτιο..Οι εξετασεις ειναι ορμονικές,τεστ παπ,σαλπιγγογραφία και σπερματοδιααγραμμα για τον άντρα σου έχω την εντυπωση..Κατα την γνωμη μου όμως ειναι στην κρίση σου πότε θα κανεις κάποιες εξεταεις για να διαπιστωσεις τι "φταιει",μπορει και τίποτα...γιατι λοιπόν να περιμένεις ένα χρονο...;;ισα ισα που αν κανεις εξετασεις πιο νωρις θα σου φυγει και το άγχος ειναι και ανασταλτικός παράγοντας για την σύλληψη!Σου ευχομαι τα καλήτερα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alvin γειά σου!

Πιστεύω πως σε κσμία περίπτωση δεν πρέπει να περιμένεις ένεν ολόκληρο χρόνο όπως προτείνουν οι γιατροί προτού κάνεις τις εξετάσεις που χρειάζεται. Ειδικά εφόσον είσαι άνθρωπος που αγχώνεται τόσο κάθε φορά.

Το να κάνεις αυτές τις εξετάσεις θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα ακόμα κι αν προκύψει κάποιο προβληματάκι, γιατί έτσι θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε το συντομότερο δυνατό! Το πιθανότερο βέβαια είναι πως όλα θα είναι ΟΚ και αυτό θα σου δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στις προσπάθειες σου.

Χρησιμοποιείς τεστ ωορρηξίας ή έχετε απλά ελεύθερες επαφές?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia sas euxaristw poly gia tis apanthseis sas!

kai nomizw oti tha sumfwnhsw mazi sas oso pio grhgora toso to kalutero!den yparxei logos na xanoume xrono!

AGAPH17 den exw xrhsimopoihsei test worhxias pros to paron mono eleutheres epafes...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alvin ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΕΣ.

ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΓΩ

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ

:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή alvin, όσο νωρίτερα κάνεις εξατάσεις, τόσο το καλύτερο. Προσωπικά το καθυστέρησα 2 χρόνια και το μετάνιωσα.. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, αν και μέσα μου πιστεύω πως κάθε τι που γίνεται οφείλεται σε κάποιο λόγο!

Οι εξετάσεις που αφορούν το σύζυγο είναι σε πρώτη φάση το σπερμοδιάγραμμα και η καλλιέργεια σπέρματος, αλλά και ορισμένες απλές εξετάσεις αίματος (ορμονικές και τεστοστερόνη).

Εσύ, όπως σωστά είπαν και οι υπόλοιπες φίλες του φόρουμ, ξεκινάς με τεστ παπ και υπέρηχο στα μέσα του κύκλου. Ωστόσο, αν θέλεις να κερδίσεις χρόνο, μπορείς στον ίδιο κύκλο να κάνεις αρκετές εξετάσεις : Ξεκινάς την 3η-4η ημέρα του κύκλου με ορμονικές εξετάσεις. Στα μέσα του κύκλου κάνεις τεστ-παπ και γυναικολογικό υπέρηχο. Τέλος, περίπου την 21η ημέρα του κύκλου σου, (θα σου ορίσει ο γιατρός την ακριβή ημερομηνία, ανάλογα με τη διάρκεια του κύκλου σου) θα κάνεις άλλη μία εξέταση αίματος, μέτρηση προγεστερόνης, ώστε να ελεγχθεί η ωορηξία σου. Εάν αυτά γίνουν σε ένα μήνα, είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Κέρδίζεις πολύ χρόνο, πίστεψέ με... Εγώ τα έκανα σταδιακά ενώ θα μπορούσαν να γίνουν όλα μαζί. Επόμενο στάδιο η σαλπιγγογραφία, ώστε να ελεγχθεί η διαβατότητα των σαλπίγγων. Αν όλα αυτά είναι εντάξει, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τον έρωτα με το σύζυγο, εξάλλου έρχεται το καλοκαίρι και ενδείκνυτε για χαλάρωση και ξενοιασιά!

Καλη συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alvin,

Πόσο καιρό κάνεις ελεύθερα?? Νομίζω πως έχεις αγχωθεί χωρίς να υπάρχει σοβαρή αιτία! Ένα φιλικό μου ζευγάρι είχε ξεκινήσει Σεπτέμβριο για παιδάκι κι έπιασε Μάιο! Κι όλα αυτά επειδή αγχώθηκανε κι οι δυό πολύ! Και τον Μάιο ξέρεις γιατί έπιασαν? Γιατί απλά θα βαφτίζανε ένα παιδάκι, δεν είχαν καν στο μυαλό τους την σύλληψη με τα τρεχάματα της βάφτισης, ήρθαν σ'επαφή μόνο 3 φορές και έπιασαν!! Δεν είχαν άγχος!!

Εγώ, στις προσπάθειες με τον άντρα μου, το ψιλοσκεφτόμουν αλλά ο άντρας μου άλλαζε κατευθείαν το θέμα για να μην το συζυτάω συνέχεια και με αγχώσει! Και καταφέραμε το επιθυμητό στους 3 μήνες! Και με μεγάλο κύκλο περιόδου, πολυκυστικές ωοθήκες και με ασάφεια ωορηξίας!!

Απλά μην αγχώνεσαι! Αν θες, κάνε τις πρώτες εξετάσεις να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και απολαύστε τις στιγμές που θα σας φέρουν ένα αγγελούδι... Καλή επιτυχία κι εύχομαι σύντομα να μας έχεις πολύ καλά νέα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...