Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα ναι σημερα ειναι η μέρα μου και θελλω να τη μοιραστω μαζί σας αρκετές με γνωρίζεται αλλες οχι μεσα απο το φόρουμ ελπιζω να στε καλα και με ευχάριστα νεα! 9:30 εχω την έμβρυομεταφορα με δυο έμβρυα τρίτης μερας απο κρυοσυντηρηση με 9διαιρεσεις ειναι η τελευταία μου προσπαθεια και εύχομαι με θετικό αποτελεσμα. Σας αγαπώ φιλιά και οτι καλυτερο σας ευχομαι????

• Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η karen είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα ναι σημερα ειναι η μέρα μου και θελλω να τη μοιραστω μαζί σας αρκετές με γνωρίζεται αλλες οχι μεσα απο το φόρουμ ελπιζω να στε καλα και με ευχάριστα νεα! 9:30 εχω την έμβρυομεταφορα με δυο έμβρυα τρίτης μερας απο κρυοσυντηρηση με 9διαιρεσεις ειναι η τελευταία μου προσπαθεια και εύχομαι με θετικό αποτελεσμα. Σας αγαπώ φιλιά και οτι καλυτερο σας ευχομαι????

Karen μου σου ευχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!όλα να πάνε κατ ευχήν!

Δημοσίευση

@karen μου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να μοιραστεις μαζι μας και χαρουμενα νεα εγκυμοσυνης! Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια! ????

Εχεις προσπαθησει τοσο πολυ...σου αξιζει! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η karen είπε:

Με το καλό Κάρεν.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η karen είπε:

Καλη επιτυχια και ολα να πανε κατ'ευχην!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η karen είπε:

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία κορίτσι μου!! Αν επιτρέπεται οι υπόλοιπες εμβρυομεταφορές γιατι δεν προχωρούσαν σε κύηση;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η karen είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Εύχομαι να είναι η τελευταία μεταφορά και σε 9 μήνες να κρατάς τουλάχιστον ένα μωράκι στην αγκαλιά σου!!! ?????❤️❤️❤️❤️❤️??????????

Δημοσίευση

@karen εχω θετικο προαισθημα για σενα! Η 10η φορα θα ειναι η τυχερη σου και θα εισαι εδω να διηγεισαι τη μεγάλη σου περιπέτεια με το πιο ευτυχές τελος και να δίνεις κουραγιο σε οσες μανουλες προσπαθούν τοσο πολυ για να παρουν στην αγκαλια τους ενα μωρο.

Σου στελνουμε ολη μας τη θετικη ενεργεια!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η karen είπε:

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! το 10 το καλό θα λες σε λίγες μέρες! ο τυχερός σου αριθμός θα γίνει...

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η karen είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε τέλεια αυτή τη φορά!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου για τις ευχες σας! Εσεις τι κανετε τα νεα σας εγω ξαπλα προγεστερόνη  οιστρογόνα φιλικό οξυ  κλπ.Ξεχασα τα Τατσ οιστρογόνων εμενα μου δούλεψαν αρκετα καλα και εμαθα οτι υπαρχουν και άλλες ομορφες τλπου μπαίνουν κατευθείαν μήτρα αλλά πρέπει να εχεις ακολούθησε χ θεραπεία πριν και μονο με παραγγελία απο εξωτερικό. 

Δημοσίευση
στις On 23/10/2019 at 12:59 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Σου εύχομαι κάθε επιτυχία κορίτσι μου!! Αν επιτρέπεται οι υπόλοιπες εμβρυομεταφορές γιατι δεν προχωρούσαν σε κύηση;

Λόγω οτι μου μόλυνε τη μήτρα η Ύδρο σάλπιγγα που δεν είχε βρει κανενας και δεν τα άφηνε να περοατησουν

Δημοσίευση

@karen μου δεν ξέρω την ιστορία σου αλλά κ μόνο από τον τίτλο σε θαυμάζω απερίγραπτα !!!!!είμαι σχετικά καινούργια στο φόρουμ και δεν μπορώ να πιστέψω πόση δύναμη έχουμε μέσα μας εμείς οι γυναίκες !!!το θαύμα σου έρχεται είναι στο δρόμο και θα είναι πολύ τυχερό που θα έχει μια τόσο δυνατή μαμά !!!σου εύχομαι ότι καλύτερο!!! Θα χαρώ να μάθω νέα σου!! Σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια !!! Η Παναγία μαζί σου !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...