Μετάβαση σε περιεχόμενο

Magaiver

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  814
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

Βαθμός Δημοφιλίας

503 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Magaiver

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Magaiver

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  @Liveloula88 ίσως να πάρετε και άλλη γνώμη λιβελουλα μου. Πάντα μια δεύτερη γνώμη μπορεί να βοηθήσει. Εσυ ποιο γιατρό σκέφτεσαι? @Papadakis την Παρασκευή μου έχουν δώσει για χοριακη. Αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να κάνω.. γιατί η γιατρός μου είναι σε άδεια και εδώ στη Γερμανία δεν μπορείς να πας μόνος σου σε μικροβιολογικό έτσι. 🤒Λόγω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να σου δώσουν αποτέλεσμα στο τηλέφωνο ή μέσω μεηλ. Σήμερα το έμαθα το πρόβλημα οπότε ψάχνω πιθανές λύσεις...
 2. Magaiver

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  Μπράβο Ζετουλα! Και εμένα απίστευτο μου φαίνεται πως γέννας σύντομα! Καλοκαιρινό μωράκι θα κάνεις 😃 Αισθάνεσαι καλά? Είχες εύκολη εγκυμοσύνη εε?
 3. Magaiver

  Η πρώτη μου εξωσωματική..

  Καλή αρχή!!! Όλες φοβόμαστε και κυρίως την απογοήτευση του αρνητικου αποτελέσματος.. Να μας γράφεις τις σκέψεις σου και αυτό θα σε ξαλαφρώνει κάπως. Να έχεις θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά και σε πολύ λίγο θα μάθεις ότι είσαι εγκυουλα! Ποτε θα ξεκινήσεις? Αυτό το μήνα?
 4. Magaiver

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  @Liveloula88 δεν κατάλαβα... Σας είπε ο γιατρός σας για δανεικό σπέρμα? Πως βρήκατε αυτόν τον γιατρό? Είναι από τα γνωστά ονόματα? @sansa πωπω βρε Σάνσα μου τι μαρτύρια έχετε τραβήξει! Πότε λέτε να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορα?
 5. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Έχει σίγουρα στο φαρμακείο που είναι μέσα στο avenue το mall πάνω στην Κηφισίας. Εκεί έχουν πάντα όλα τα φάρμακα της εξωσωματικής. Πάρε τηλέφωνο!
 6. Magaiver

  Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

  @Liveloula88 @Geo2009 έχετε πολύ πλάκα κορίτσια!!!😃 Έτσι με ανεβασμένο κλίμα να είμαστε όλες!
 7. Magaiver

  Χαμηλή χοριακή... εγκυμοσύνη;

  Να πας οπωσδήποτε να την επαναλάβεις σε 2 μέρες. Εμένα ήταν 10 η πρώτη χοριακη (από εξωσωματική όμως που γνωρίζεις ακριβώς τις μέρες) και είχα εξωμητριο κύηση. Έχω ακούσει όμως πολλές περιπτώσεις που ξεκίνησαν από χαμηλές χοριακες και εξελίχθηκαν σε υγιη μωράκια! Στο ευχομαι ολόψυχα!
 8. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Η γκοναλ γίνεται για να μεγαλώνει τα ωάρια και το orgalutran για να τα σταματάει από την ωρίμανση ούτως ώστε να προλάβουν να μεγαλώσουν όλα τα ωάρια ομοιόμορφα μέχρι την στιγμή της ωοληψιας. Αυτό το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις λέγεται βραχυ με ανταγωνιστή. Παρακαλώ, να σας πάνε όλα καλά😊
 9. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Η orgalutran είναι ανταγωνιστής. Γίνεται συνήθως μετά την πέμπτη μέρα του κύκλου. Μου την εχει κάνει πιο παλιά ο άντρας μου στην πρώτη μας προσπάθεια αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πώς ήταν η ένεση. Νομίζω αυτή τσούζει λιγάκι και κοκκινίζει το σημείο.
 10. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Ωραία όταν τα πάρεις θα δεις ότι είναι πανεύκολο. Είναι το πιο απλό πράγμα αυτό. Κάποιες φορές σου λένε οι γιατροί να πας να στο κάνει κάποια μαία από το κέντρο ώστε να νιώσεις άνετα με την διαδικασία. Με το καλό να τα πάρεις για να ξεκινήσεις! Τον επόμενο μήνα θα κάνεις?
 11. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Ένα κατατοπιστικό βίντεο είναι αυτό Οι οδηγίες από τα φάρμακα είναι επίσης πολύ λεπτομερεις. Τα έχεις πάρει στα χέρια σου τα φάρμακα?
 12. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Δεν πονάνε. Είναι πολύ εύκολες στην χρήση γιατί απλά ρυθμίζεις την δόση και την κάνεις. Θα τις κάνεις εσύ στον εαυτό σου? Ή θα σου τις κάνει κάποιος άλλος? Έχει πάρα πολλά βιντεακια στο YouTube πολύ επεξήγηματικα. Παρενέργειες δεν υπάρχουν καθόλου. Τι δόση θα κάνεις ξέρεις?
 13. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  Εγώ ναι δύο φορές έχω πάρει γκοναλ. Έχεις κάποια απορία?
 14. Magaiver

  Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική

  τι ωραία νέα Marilia!!! Να πάνε όλα καταπληκτικά! Έχεις τεράστιο νούμερο χοριακης😃 πολύ καλό ξεκίνημα αυτό!!! Χαίρομαι πολύ για εσάς που θα πετάτε σήμερα!
 15. Magaiver

  Ζητειται Gonal 900 IU BT εντος εβδομάδας

  Έχω μια ανοιχτή γκοναλ που έχει μέσα κάπου 370 μονάδες. Εάν ενδιαφέρεσαι στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
×
×
 • Προσθήκη...