Μετάβαση σε περιεχόμενο

Magaiver

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  924
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

Βαθμός Δημοφιλίας

558 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Magaiver

 • Ιδιότητα
  Gold Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Αποκλείεται να σου έρθει περίοδος τόσο νωρίτερα μωρέ.. Η προγεστερονη οφείλεται για τα συμπτώματα αυτά. Μην ανησυχείς! Να σκέφτεσαι τα εμβρυακια τα κατάφεραν!!!?
 2. Ναι δυστυχώς κορίτσια το ποσοστό για εξωμητριο στην εξωσωματική δεν είναι μικρό... Ειδικά σε γυναίκες με ενδομητριωση σαν εμένα ο γιατρός μου είπε όταν μου συνέβη ότι μπορεί να φτάσει μέχρι 10%... Τραγικό! Μια στις 10 γυναίκες με ενδομητριωση να παθαίνει εξωμητριο...?
 3. Πολύ καλά! Υπερδιπλασιάστηκε σε 2 μέρες? Γιατί όμως σε πιάνει θλίψη (κατάθλιψη είναι πολύ βαρύ να το χρησιμοποιησω μια και πρόκειται για ψυχική νόσο)? Όλα πάνε πολύ καλά!!! Είσαι έγκυος!!!
 4. Εννοείται πως είναι πιθανό να εξελιχθεί καλά? Σας το εύχομαι!!!
 5. @Sofia35 πολύ καλή επιτυχία!!!? Να κλείσει όμορφα η χρονιά? Μόνο θετικές χοριακες για αυτούς τους τελευταίους μήνες το 2019 παρακαλώ!
 6. Οοοοοοο φοβερά νέα!!!! Μπράβο μπράβο μπράβοοοοοοοο! Όντως το δέκα το καλό ήταν τελικά! ? Να πηγαίνουν όλα έτσι καλά!!!
 7. Αυτό δεν είναι απόλυτο... Σε πολλές περιπτώσεις η απλή ivf είναι καλύτερη επιλογή από την μικρογονιμοποιηση. Μόνο σε πολύ κακό σπέρμα είναι επιβεβλημένη.
 8. @Karamela! Αφού έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο του εξωμητριου κορίτσι μου τα άλλα όλα δεν είναι επικινδυνα. Θα πέσει και η χοριακη, θα δεις.. Είχες 75 την Παρασκευή και ίσως μεγάλωσε λίγο ακόμα μέσα στο ΣΚ και τώρα πέφτει πάλι σιγά σιγά. Σου είπαν να ξανακάνεις την Παρασκευή ξανά χοριακη?
 9. Καλή επιτυχία!!! Το εμβρυακι θα πιαστει εάν εχει ζωούλα μέσα του! Κάνε ότι σου είπε ο γιατρός και όχι υπερβολές! Όλα αυτά στην αρχή τα κάνουμε κυρίως για έμας ώστε να μην νιώθουμε τύψεις ότι κάναμε κάτι λάθος και απέτυχε η προσπάθεια. Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να επηρεασουμε κάπως το αποτέλεσμα θετικά ή αρνητικά. Καλή υπομονή! Έχετε κάνει και άλλες προσπάθειες εξωσωματικής ή είναι η παρθενική σας?
 10. Ναι το έχω. Αλλά είσαι σίγουρη ότι θες να το δεις? Δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα.. Αύριο που θα πας εκεί να μιλήσετε από κοντά με τον γιατρό θα ξεκαθαρίσει όλο αυτό. Είσαι πολύ δυνατή που τα κατάφερες μέχρι σήμερα! Τόσο μικρή και τόσο δυνατή! Μπράβο μπράβο!
 11. Καλημέρα! Είναι κομμάτια από το ενδομητριο. Επειδή λόγω της προγεστερονης φουσκώνει πολύ το ενδομητριο και εάν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη να υποστηρίξει πέφτει. Είχα βγάλει και εγώ. Τα είχα στείλει στο γέννημα με φωτογραφία να τα δουν. Μήπως τα έβγαλες φωτογραφία και εσύ να τους τα δείξεις αύριο? Πάντως και εμένα μου είχαν πει δεν είναι τίποτα.
 12. Ναι μακάρι να μην τον περάσει ποτέ καμιά! Είναι πολύ δύσκολο. Το ξέρω από πρώτο χέρι με τον χειρότερο τρόπο το έζησα σε μια χώρα που δεν μιλάω καν την γλώσσα. Όμως αλήθεια στο λέω θα το ξεπεράσεις. Και σύντομα θα κοιτάς μπροστά τα τέλεια εμβρυακια σου που σε περιμένουν!? Υπομονή!
 13. Υπομονή Καραμέλα μου! Μείνε αγκαλίτσα με τον άντρα σου και ό,τι γίνει θα το αντιμετωπίσετε μαζί. Εύχομαι να τελειώσει την Τετάρτη αυτή η βασανιστική διαδικασία.
 14. Δεν σου είπε να κάνεις χοριακη? Παίρνεις ακόμη προγεστερονη? Σε ρωταω γιατί συνήθως η προγεστερονη εμποδιζει την περίοδο να κατέβει.
×
×
 • Προσθήκη...