Μετάβαση σε περιεχόμενο

sokola4

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  172
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

92 Excellent

Σχετικά με sokola4

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

537 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ σήμερα έκανα και την εμβρυομεταφορά. Τελικά 8 βλαστοκύστες 6 άριστες και 2 πιο χαμηλής ποιότητας. Μου έβαλαν 2 και απο σήμερα μετράω αντίστροφα για την χοριακή. Να ρωτήσω κάτι μου γράφουν στο χαρτί χοριακή να κάνω 26 του μηνός δεν είναι πολύ νωρίς;;
 2. Μακάρι κορίτσι μου!! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!
 3. Στον Κ. Τσιριγώτη στο Ακεσώ σε συνεργασία με τον Κ. Διαμαντόπουλο στην Κομοτηνη.
 4. Όχι εννοείται...Ήρθα σε γιατρό στην Αθήνα σε συνεργασία με τον καινούργιο μου γυναικολόγο στην Κομοτηνή.🤣🤣🤣🤣 Μπορεί κιόλας γιατί εγώ στην 2 προσπάθεια στο νοσοκομείο κόντεψα να βρεθώ στα κυπαρίσσια λόγο υπερδιέγερση.
 5. Και όμως συνέβαιναν και όσο τα σκέφτομαι θυμώνω. Σκέψου πως ότι εξετάσεις είχα κάνει εκεί κάθε φορά που δεν πετύχαινε κάτι τις ζητούσα εγώ και ήταν ότι απο μόνη μου έψαχνα στο internet.Όλα αυτά γινόντουσαν στο τμήμα εξωσωματικής στο ΠΝ.Αλεξανδρούπολης.
 6. Πρώτη φορά έκανα μακρύ τα προηγούμενα χρόνια μου κάνανε βραχύ και με ανταγωνιστές.. Τι αμη έχεις; Εχθές μου είπανε ότι και τα 12 ωάρια που έδωσα γονιμοποιήθηκαν.. Νεώτερα θα μάθω την Δευτέρα στην εμβρυομεταφορά.
 7. Οι γιατροί που με παρακολουθούσαν παλιότερα έκαναν μόνο έναν ορμονικό έλεγχο λίγο πριν την ωοληψία και έδιναν τις ίδιες δόσεις φαρμάκων σε όλες ανεξάρτητα αν ταίριαζαν η όχι στην κάθε μια μας πχ. Έδιναν 250 μονάδες gonal για 6 μέρες. Απο φάρμακα μου τα είχαν δοκιμάσει όλα απλά δεν μου τα έδιναν σωστά.Τώρα που άλλαξα γιατρό κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο μου έκαναν και ορμόνες και με αυτόν τον τρόπο κάθε μέρα και για 8 μέρες που έκανα gonal οι δόσεις ήταν διαφορετικές δηλαδή την μία μέρα μπορεί να έκανα 225 μονάδες και την άλλη μέρα 237.5 μονάδες. Και εγώ το εύχομαι αυτό! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
 8. Ακολούθησα μακρύ πρωτόκολλο με averkap στην αρχή και την 5 μέρα του κύκλου έκανα gonal σε δόσεις σύμφωνα με τον ορμονικό μου έλενχο.
 9. @Papadakis Ασε και εγώ ανυπομονώ και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρώτα ο θεός Δευτέρα θα πάω.
 10. @Σταυρι Πρώτη φορά βγάζω τόσα...Τόσα χρόνια δεν μου έδιναν την σωστή δόση φαρμάκων με αποτέλεσμα να μην παράγω ούτε πολλά ούτε και ποιοτικός καλά. Τώρα άλλαξα γιατρό και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη.
 11. Ευχαριστώ κοπέλα μου και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα!!
 12. Να σαι καλά! Δυστυχώς το σπέρμα μας δεν είναι και τόσο καλό και εγώ γύρω στις 6 βλαστοκύστες λέω. Στην πρώτη ωοληψία που λές με φάρμακα που δεν μου ταίριαζαν ήταν μια αποτυχία και όλα κυστικά. Μου είχα πει τότε και δεν θα το ξεχάσω πως "Δεν έχει μόνο ο άντρας σου πρόβλημα αλλά και εσυ" "Τα ωάρια σου είναι κακής ποιότητας και η άμη σου χαμηλή και γενικά τα φάρμακα δεν σε βοηθάνε καθόλου" Δυστυχώς άργησα να το καταλάβω και να αλλάξω γιατρούς.. Μετά απο 6 χρόνια κατάλαβα πως ούτε και μια πράξη μαθηματικών δεν μπορούσαν να κάνουν. Για την αμη μου είπαν ότι είναι χαμηλή ενώ για την ηλικία μου ήταν φυσιολογική. Είχαν μπερδέψει τις μονάδες μετρήσης.
 13. Ευχαριστώ! Ναι σε αυτό τον κύκλο την Δευτέρα.
 14. Καλημέρα κορίτσια! Εγώ εχθές πήγα για ωοληψία,πήγαν όλα πολύ καλά μου πήραν 12 ωάρια και πριν που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν όλα!!! Φυσικά το πόσα θα αντέξουν μέχρι Δευτέρα για να γίνουν και βλαστοκύστες θεωρώ και με τα μισά πάλι ικανοποιημένη θα είμαι. Ένα έχω να πώ περι φαρμάκων απο την εμπειρία μου εδώ και 6 χρόνια που προσπαθώ... Ο ορμονικός έλεγχος κάθε φορά που κάνουμε υπέρηχο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τις δόσεις των φαρμάκων που παίρνει η κάθε μια μας. Μην δέχεστε να σαν δίνουν στα τυφλά τις μονάδες των φαρμάκων επειδή δίνουν σε όλες τα ίδια. Έτσι την πάτησα εγώ στις προηγούμενες προσπάθειες...με είχαν βγάλει ανίκανη στο να παράγω ωάρια, και μου έδιναν femara για να έχω τουλάχιστον το ενα του μήνα. Όσο για τις μάρκες όλα κάνουν την ίδια δουλειά απλά παίζει ρόλο και ο γιατρός με πια εταιρία συνεργάζεται.
×
×
 • Προσθήκη...