Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tillandsia

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  29
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

36 Excellent

Σχετικά με Tillandsia

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ευχαριστώ κορίτσι μου..2 βάλαμε,τα άλλα 2κρυοσυντηρηση..έχω κ φωτογραφίες 😍 όταν με πήραν στο κρεβάτι για ξεκούραση τους μηλησα,έδωσα εντολές για να κρατηθούν δυνατά 😂μαζί πάμε τι ωραία 😍 σου εύχομαι καλή επιτυχία όλα θα πάνε καλά..
 2. Κορίτσια έγινε η έμβρυομεταφορά:) με το καλό 14 Ιουλίου έχω χορική... ξεκουράζομαι τώρα.. σκέφτομαι μόνο κ μόνο θετικά;))
 3. Ναι κορίτσι μου ελπίζω κ μετά όλα να πάνε καλά..εσύ αύριο έχεις έμβρυομεταφορά;
 4. Κορίτσια με πήραν τηλ κ τα 4 γονιμοποιηθηκαν κ είναι πολύ καλές..έκλαιγα από χαρά...με περιμένουν Παρασκευή 😍 δεν ξέρω όμως τι θα γίνει μ'αυτα τα κλάματα 😂
 5. Σας ευχαριστώ κορίτσια πάντα μου δώσατε δύναμη.. εύχομαι από καρδια όλοι μαζί να πάρουμε καλά αποτελέσματα...
 6. 4 καλά ωάρια μαζεύτηκαν απο'μενα,έτσι είπε γιατρός..για να δούμε αύριο πόσα θα προχωρήσουν..Amh ήταν πολύ χαμηλή 0,35..αν προχωρησουν Παρασκευή πρωί εμ..όταν ξύπνησα ήμουν καλά.. μόλις βγήκα απ'το κέντρο έπεσε η πίεση μου κ ήμουν κάτω.. ευτυχώς δεν ήμουν μόνη..τώρα είμαι καλύτερα..καλά αποτελέσματα να έχω..
 7. Τέλεια.. σ'ευχαριστώ κορίτσι μου.. καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο..μαζί πάμε;)
 8. @Taggeris καλες γονιμοποίησεις κορίτσι μου.. πόνεσες καθόλου; εγώ πρωί 7:30 θα κάνω κ απόγευμα πρέπει να είμαι στη δουλειά ελπιζω να συνέλθω μέχρι τότε.. @dimsea αύριο το πρωί έχω ωορρηξία ελπίζω όλα να πάνε καλά..
 9. Έκανα το τεστ εγώ κ συζηγος χθες το πρωί..σήμερα θα πάρουμε το αποτέλεσμα..μέχρι τώρα διάβασα σήμερα 23 κρούσματα κ δεν υπάρχει κρούσμα στην Κομοτηνή οπότε είμαστε αρνητικές αλλά για σιγουριά περιμένω τηλ από μικροβιολόγο..όλα καλά ήταν χθες στον υπέρηχο 9 αυγουλάκια 14mm..με το καλό τρίτη το πρωί 7:30 η ώρα θα είμαι στην κλινική...
 10. Έχεις απολύτως δίκιο...ξέρεις για να μην ταλαιπωρηθω πήγα σε ιδιωτικό κ ούτε περίμενα την επιτροπή...γιατί δεν μου είπαν στην αρχή νευρίασα πάρα πολύ..σήμερα είχα τρέλα άγχος..μηλησα με υγιονομικο θα κάνω το τεστ μόνο την Παρασκευή στο ιδιωτικό κ αν είναι όλα οκ Δευτέρα με το καλό ωορρηξία.. ελπίζω να μην με περιμένει άλλο surprise..
 11. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ θα μιλήσω τώρα..
 12. Μαζικά γίνονται εδω στην Κομοτηνή αλλά δεν θέλει το κέντρο.. θέλει απ' το ιδιωτικό να κάνω..δηλαδη λεφτά λεφτά λεφτά... νευριάζω στην αρχή γιατί δεν μου είπαν αυτό..
 13. Με βρήκαν χαζή κ παίζουν τωρα.. νομίζουν ότι έχω πολλά λεφτά επειδή πλήρωσα τα φάρμακα...ναι κορίτσια η εξήγηση που μου είπαν είναι εξής:"συνολικά 3 τεστ θέλουμε από γυναίκα κ 1 τεστ από σύζυγό όταν θα δώσει σπέρμα.." όπως καταλάβατε στην Κομοτηνή μόνο ένας κάνει τεστ κοστίζει 120 ευρώ τη φορά (θα κοστίζει σύνολο 480 ευρώ μόνο τεστ).. Πέμπτη κ Παρασκευή θα κάνω τεστ..μου είπαν είναι υποχρεωμένοι για να βάλουν στο αρχείο..σκατα...δεν μπορώ να πάω κάπου αλλού επειδή δουλεύω..δηλαδή είμαι σε τοση δυσκολη φάση δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος...
 14. 120€ για κάθε τεστ θα δώσω εγώ 3 φορές κ συζηγος 1 φορά αν είναι δυνατόν..
×
×
 • Προσθήκη...