Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δήμητρα Κ.

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  49
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Δήμητρα Κ.'s Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • One Month Later Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

6

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ναι αυτό μου είπαν δεν γίνεται με το ιστορικό μου να μείνω έγκυος χωρίς πρώτα να κάνω την κοιλιακή περίδεση γιατί δεν θα αντέξει. Μακάρι, απλά τώρα εκτός από πρόβλημα στη σύλληψη έχουμε πρόβλημα και στη διατήρηση της εγκυμοσύνης. Ελπίζω να είμαι τυχερή και να πιάσει κάποιο από τα έμβρυα που έχω στην κατάψυξη και να μην χρειαστώ πάλι και φάρμακα εξωσωματικής.
 2. Και τώρα σε 5 μήνες μόλις γίνει η ανάπλαση του τραχήλου πρέπει να κάνω πάλι χειρουργείο για κοιλιακή περίδεση πριν κάνω εμβρυομεταφορά γιατί αλλιώς δεν θα αντέξει πάλι ο τράχηλος.
 3. Είχα πολύ λίγες συσπάσεις έπαιρνα αγωγή δεν φταίνε οι συσπάσεις, ένιωθα τις τελευταίες δύο μέρες το μωρό να κλωτσάει πολύ χαμηλά, είχαμε εκείνες τις ημέρες και το ραντεβού για την Β επιπέδου που είχαμε αργήσει και το είδε κατευθείαν, έμεινα 3 ώρες στο ιατρείο μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο από Αθήνα γιατί υπήρχε κίνδυνος να γεννήσω στο δρόμο γιατί μένουμε δύο ώρες από την Αθήνα, δεν γέννησα φυσιολογικά γιατί στο πρώτο μου έκαναν 3 ώρες χειρουργείο προσπαθούσαν να βρουν κάτι να ράψουν αλλά είχε λιώσει τελείως ο τράχηλος. Σε ευχαριστώ πολύ η αλήθεια είναι ότι είμαι ακόμη σε σοκ.
 4. Καλησπέρα, εγώ δυστυχώς τα έχασα τα δίδυμα πριν από δύο εβδομάδες είχα τόσο μεγάλη ανεπάρκεια τραχήλου που δεν έσπασε η περίδεση έφυγε όλος ο τράχηλος μαζί με την περίδεση δεμένη το ένα είχε σχεδόν βγει έκανα χειρουργείο μήπως σώσουν το δεύτερο αλλά την επόμενη μέρα το πήραν με καισαρική γιατί είχε χάσει το αμνιακό υγρό.
 5. Ευτυχώς έχω και κάτι καλό!!! Πόσες φορές την ημέρα την νιώθεις; Εγώ μια δυο φορές το πολύ τις νιώθω και όχι να κλωτσάνε ένα φτερούγισμα νιώθω.
 6. Στο ένα μωράκι είναι πρόσθιος αριστερά υψηλός και στο άλλο οπίσθιος δεξιά υψηλός. Παίζει κάποιο ρόλο;
 7. Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και εγώ! Μου λένε στο τηλέφωνο γνωστές μου για τους εμετούς και εγώ λέω μακάρι να είχα μείνει σε αυτούς και να μην είχα πάθει όλα τα υπόλοιπα και μετά λέω και εγώ ο καθένας τις δυσκολίες τις βιώνει διαφορετικά. Περιμένω την ημέρα που κλείσω τις 28 εβδομάδες μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα και δεν περνάνε οι μέρες.
 8. Εγώ πηγαίνω κάθε μία ώρα και νόμιζα ότι είναι πολύ! Ναι θα κάνω, κάνω κάθε μήνα η προηγούμενη ήταν εντάξει. Είσαι μέσα στο μυαλό μου αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ!!! Και πολλές φορές λέω γιατί μετά από τόση ταλαιπωρία τουλάχιστον να μην έχω μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, αλλά δεν έχει νόημα να κάνουμε τέτοιες σκέψεις, πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και να έχουμε πίστη. Είσαι πολύ δυνατή να ξέρεις!
 9. Λογικό να είναι να έχουμε άγχος γιατί είναι μια πρόκληση που κρατάει πολλούς μήνες!!!! Ελπίζω και εγώ όταν περάσουν τα μαξιλαράκια ασφαλείας να μειωθεί και το άγχος!!! Ναι έχω συχνοουρία έχεις και εσύ;
 10. Τα πονάκια τα νιώθω κάθε μία με δύο ώρες, το πτέρωμα είναι πιο συχνό μπορεί να είμαι και όλη μέρα έτσι, νιώθω ένα βάρος χαμηλά στην κοιλιά μου πολλές φορές όταν σηκώνομαι για τουαλέτα. Τα ίδια νιώθεις;Είσαι μόνη σου χωρίς συνοδό μέσα; Είσαι ήρωας πραγματικά!!!! Σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες αυτό γιατί και εγώ έχω υπερβολικό άγχος και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!
 11. Σε ευχαριστώ!!!Δεν νομίζω να είναι από τα μικρά γιατί νιώθω και να πετρώνει η κοιλιά μου και έχω και πόνο που κρατείται λίγα δευτερόλεπτα κάτω χαμηλά στο κέντρο. Τον τράχηλο τον βλέπει μόνο κολπικά, είναι και πιο αξιόπιστο. Βλέπω τηλεόραση, χαζεύω στο ίντερνετ και προσπαθώ να μην πάθω καμία κρίση πανικού. Εσύ τι κάνεις στην κλινική πώς αντέχεις;
 12. Καλημέρα και πάλι!!! Κάπου διάβασα ότι τα ενδοφλέβια τοκολυτικά φάρμακα δίνονται μετά τις 24 εβδομάδες ισχύει;
 13. Ναι υπομονή και προσευχή!!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου πάνε όλα υπέροχα!!!
 14. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Και εμένα η μέση μου έχει διαλυθεί, είχα και εγώ δυσκοιλιότητα. Σε βοηθάνε τα φρούτα και τα λαχανικά; Εμένα με βοηθάνε αρκετά. Υπομονή να τα καταφέρουμε!!!!
 15. Ναι ισχύει αυτό που λες !!! Και εγώ έτσι πρόλαβα να κάνω περίδεση γιατί στις πρώτες ενοχλήσεις πήγα κατευθείαν να δω τι γίνεται, αν αργούσα δύο μέρες δεν θα γινόταν. Στο πλάι είμαι συνέχεια και εγώ. Αντέχεις με τη μέση σου; Υπάρχει περίπτωση να σπάσουν τα νερά ενώ έχω την περίδεση;
×
×
 • Προσθήκη...