Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γιάννα 36

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1107
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  7

Γιάννα 36 last won the day on 14 Αυγούστου 2019

Γιάννα 36 had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

787 Excellent

Σχετικά με Γιάννα 36

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1031 προβολές προφίλ
 1. Όχι ρε γμτ... Πόσο κρίμα. Θα σταθώ όμως στο θετικό, είχες εμφύτευση με τη μία, άρα θα πετύχει την επόμενη φορά!
 2. Συγχαρητήρια!!! Σούπερ το νούμερο! Με το καλό όλα ???
 3. Πολύχρονη τοξοτακι, πάντα γερή κι αυθεντική όπως είσαι ??
 4. @Mt3508 συγχαρητήρια!!! Σε θυμάμαι κι από προηγούμενα θέματα! Με το καλό η χοριακη σου και μία όμορφη εγκυμοσύνη! Κάπου κοντά στον χρόνο δεν προσπαθούσατε? Αν θυμάμαι καλά δεν είχατε καν μπει σε διαδικασία εξετάσεων. Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές ❤️
 5. Καλημέρα και με το καλό! Το περίμενες πώς και πώς κι αυτή σου η χαρά φαίνεται! Να την κρατήσεις σε όλη τη διαδικασία!
 6. @Mantarini να σας ζήσει η μπεμπούλα!!! Γερή να ναι και να έχει μια όμορφη ζωή! Καλή ανάρρωση σού εύχομαι! Με το καλό στο σπίτι σας ?❤️?
 7. Αχχχ πέρασαν 14 μέρες, Δευτέρα θα ξέρεις σίγουρα! Μακάρι να πετύχεις με την πρώτη!
 8. Με έναν πόνο κοριτσάκι μου! Να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι το νινακι που θα κρατάς σύντομα στην αγκαλιά σου! ❤️
 9. Ακόμα σβήσεις 2αρι μπροστά???? Χαχαχα δεν ασχολούμαι άλλο, είσαι για δέσιμο ?
 10. Αντε καλέ που απέμεινες, τα χίλια μύρια πέρασες, τώρα ξεκίνησες ... Είμαι κι εγώ η μεγαλοκοπελα μαζί σου, κι ας μην συμμετέχω ενεργά ??
 11. Συμφωνώ μαζί σου.. Απλά κι εγώ επιφυλάσσομαι για το τι είναι αλήθεια ή ψέμα πλέον εδώ μέσα.. Και απλά φοβάμαι για κάποια άπειρη κοπέλα που θα αναζητήσει εδώ συμβουλές.. Γιατί μπορεί να πάρει λάθος κατευθύνσεις. Προσωπικά το δικαίωμα του οποιοδήποτε να διαγράψει τον λογαριασμό του το σέβομαι. Δεν έχει καμία υποχρέωση σε κανέναν. Αν θες προσωπική επαφή την αποζητάς αλλιώς!
 12. Την αλήθεια λέω, σκέψου το κι εσύ που πέρασες τόσα κι έκανες κι υπομονή. Και γενικά κάπου οδηγεί όλο αυτό, δεν πάει στα χαμένα ?
 13. Όντως είσαι τυχερή αν έχεις κάποιον στο χώρο να σε κατευθύνει να σε στηρίξει. Τα πράγματα παίρνουν πάντα την τροπή που πρέπει, ακολούθησε τα κι απόλαυσε το ταξίδι. Γιατί θα σε κάνει μάνα ?
 14. Κορίτσι μου ο καθένας κρίνει με βάση τη δική του εμπειρία.. Εσείς ξεκινήστε με την καλύτερη διάθεση γιατί πάτε να φτιάξετε ένα ανθρωπάκι! ❤️
×
×
 • Προσθήκη...