Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αννια27

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1450
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  15

Αννια27 last won the day on 24 Ιουνίου

Αννια27 had the most liked content!

3 Ακόλουθοι

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Αννια27's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

1.2k

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Κορίτσι μου γλυκό και λατρεμενοοοο συγχαρητήρια τι τέλεια χοριακηηη είναι αυτή !!!!!!! Σου εύχομαι ολόψυχα ❤️ μια υγιή τελειωμένη εγκυμοσύνη!!!!!
 2. Είδες κορίτσι μου όλα πάνε καλά και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν!! Εσύ να πηγαίνεις βήμα βήμα τη φορά και τα ευχάριστα θα έρθουν 😉
 3. Μπράβο ρε κορίτσι μου μπράβο συγχαρητήρια!! Είναι τέλεια η χοριακη σου ,να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη ❤️💓
 4. Αχχχ κορίτσι μου τουλάχιστον ήρθε η περίοδος που θυμάμαι πόσο ανχος το είχες!! Άντε από εδώ και πέρα να πάνε όλα τέλεια και σε πολύ λίγο να μας ανακοινώσεις μόνο ευχάριστα 😉 ❤️!!! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω ,ο σύζυγος θέλει να πάμε από τον γιατρό που είχα και να κάνει συζήτηση εγώ πάλι δεν θέλω να ξαναπάω, θέλω να πάω απευθείας σε άλλον!! Αλλά δεν έχω προλάβει να ψάξω ούτε αυτό!!
 5. Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε;;;; Χάθηκα για λίγο γιατί είχα τρεξίματα με το σύζυγό!!! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμα αλλά ελπίζω να διαβάσω τέλεια νεακια να είστε ολεςςς υπέροχα και ανυπομονώ μόνο για τα καλύτερα!!!
 6. Κορίτσι μου να έχεις μια υγιή χαρούμενη και ήρεμη τελειομηνη εγκυμοσύνη 💓❤️💓
 7. Κοριτσάρες μουυυ καλή επιτυχίααα όλα να πάνε τελειαααα ❤️💓🥰
 8. Αχ βρε κορίτσακι μου με συγκίνησες, πόσο πονάμε όλες εδώ μέσα !!!! Θα σου πω να προσπαθείς να είσαι δυνατή και ήρεμη όσο μπορείς χωρίς πίεση!! Γιατί και η πίεση καλό δεν κάνει!!! Πάρε το χρόνο σου ,να χαρείς το καλοκαίρι σου και όλα θα τα καταφέρουμε ❤️❤️❤️!!!!
 9. Η αλήθεια είναι ότι σου λένε τα κορίτσια ότι οι γιατροί φαίνονται στην αποτυχια αλλά εσύ δεν χρειάζεται να ανχωνεσαι θα πάνε όλα καλά και εάν κάτι δεν σου αρέσει πάντα μπορούμε να ψάξουμε και αλλού γνώμες απορίες οτιδήποτε!!!
 10. Καλέ ναι θα πάμε στο χωριό μου ,δεν είμαστε για αλλού αλλά παραλία να υπάρχει και δεν θέλω τίποτε άλλο 😉
 11. Και εγώ κορίτσι μου δεν το ξανακάνω αυτό το λάθος!!!
 12. Χαχαχαχα εγώ όπως και η Sandy δεν τους πολύ άκουσα και πρηστικα!! Κορίτσι μου πάντως ήθελα να σου πω και εάν θες κρατά την συμβουλή μου , επειδή είπες ότι ο γιατρός σου δεν είναι πολύ ομιλητικός και ακριβώς έτσι ήταν ο δικός μου,σου λέω να μην του αφήσεις περιθώρια εάν έχεις απορίες δεν θα φεύγεις από εκεί μέχρι να στις λύσει!!! Εγώ έλεγα έχει γνώσεις απλά ακουτων !! Και τώρα μωτζωνομαι !!
×
×
 • Προσθήκη...