Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άντρεα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  470
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

169 Excellent

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με Άντρεα

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Nαι το ξέρω κορίτσι μου.. είναι δύσκολο και για αυτόν όμως.. θα το προσπαθήσουμε όμως!
 2. H AMH σου κορίτσι μου σε τι μονάδα μέτρησης είναι; Δεν έχω κάνει ακόμη αλλά απ' ότι γνωρίζω στην σπερματέγχυση επιλέγουν το πιο δυνατό σπέρα το ενυσχίουν και μετά το τοποθετούν για αυτό υπάρχουν και αυξημένες πιθανότητες σύλληψης. Στην ουσία επιλέγεται το πιο κατάλληλο από το σπέρμα.
 3. Καλησπέρα κορίτσι μου. εγώ έχω καλή ΑΜΗ, χαμηλή όμως για την ηλικία μου, είμαι 29 ετών και εχω 2,7ng. Επίσης έχω κλειστή τη δεξιά σάλπιγγα. Ο άντρας μου οριακή κινητικότητα και ποσότητα, παίρνει βηταμίνες από τον Αύγουστο, δεν ξέρω αν αυξύθηκε όμως γιατί καπνίζει και πίνει αρκετό ποτο. Τον οκτώβρη κάναμε πρόκληση ωοριξίας με κλομιφαίνη, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Το ίδιο θα κάνουμε και τον Νοέμβρη και μετά Δεκέμβρη θα πάμε για σπερματέγχυση. Από Κύπρο είμαι κορίτσι μου.
 4. Άντρεα

  Duphaston και περίοδος

  Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια θα περιμένω μέχρι την Κυριακή, αν δεν έρθει θα επικοινωνήσω ξανα μαζί του
 5. Κορίτσι μου καλησπέρα και εμείς είμαστε σε παρόμοια φάση, θα κάνουμε τον δεκέμβρη όμως σπερματάγχυση. Μπορείς να μου δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες αν θες; Πόση ΑΜΗ είχες; και τι θεματάκι είχε ο αντρας σου; σε ευχαριστώ πολύ!
 6. Άντρεα

  Duphaston και περίοδος

  Το αργότερο δηλοδή κοπέλα μου; περιμένω ήδη 7 μέρες και κουράστηκα η αλήθεια. έφαγα 1 κουτι σερβιέτες αδικα μέχρι τώρα! Επίσης γνωρίζεις γιατί μπορέι να υπάρξει καθυστέρηση εφόσον δεν υπάρχει καμιά κύστη; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό μου.
 7. Κορίτσια μετά τα duphaston σε πόσες μέρες πρεπει να μας έρθει η περίοδος; ΠΕρίμενα περίοδο 20/10, μετά από μια βδομάδα πήγα γιατρό, δεν είχα καμία κύστη και μου είπε να πάρω τα duphaston για 5 μέρες, τρία κάθε μέρα. Πέρασαν 7 μέρες από τότε που σταμάτησα τα duphaston και ακόμη τίποτα.. κάποια με παρόμοια εμπειρία;
 8. Αυτό περιμένω κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
 9. Απλή καθυστέρηση κορίτσι μου. Αυτό που πιστεύουμε ότι η φάση μετα την ωοριξία είναι 14-16 μέρες δεν ισχύει μου είπε. Ακόμη και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα πχ κύστη μπορούμε να κάνουμε πιο μεγάλους κύκλους.
 10. Εδώ είμαι κορίτσι μου. Δεν ήμουν πολύ καλά και χάθηκα λίγο.. Ακόμη δεν αδιαθέτησα, είμαι 23 μέρες μέτα την ωοριξία, με αρνητική χοριακή και άφαντη περίοδο. Πήγα γιατρό για υπέρηχο, ήταν όλα φυσιολογικά χωρίς καμιά κύστη. Μου έδωσε κάποια χάπια για να αδιαθετήσω και περιμένω να μου κάνει τη χάρη και να κατεβεί!
 11. Άντρεα

  Κλομιφαίνη και καθυστέρηση

  Αρνητικό κοπέλες μου το τεστάκι, κάτι άλλο πρέπει να σημβαίνει. Προσπαθώ από το πρωί να μιλήσω με τον γιατρό και δεν τα έχω καταφέρει ακόμη..
 12. Άντρεα

  Κλομιφαίνη και καθυστέρηση

  Όχι κορίτσι μου δεν ήρθε.. εχω ηπιους πονους περιοδου μονο τίποτα αλλο.. θα κανω αυριο τεστ! Εννοείται θα σας ενημερώσω!
 13. Άντρεα

  10η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

  Σου εύχομαι κάθε επιτυχία κορίτσι μου!! Αν επιτρέπεται οι υπόλοιπες εμβρυομεταφορές γιατι δεν προχωρούσαν σε κύηση;
 14. Άντρεα

  Κλομιφαίνη και καθυστέρηση

  Ξέρω και γω βρε κορίτσι μου! από τον οργανισμό μου όλα τα περιμένω 😛
×
×
 • Προσθήκη...