Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άντρεα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  475
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

171 Excellent

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με Άντρεα

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Καλα αποτελέσματα να έχεις!
 2. Σ ευχαριστώ πολύ! Τι είναι οι ανταγωνιστέ κορίτσι μου; Οπόταν στον ίδιο μήνα μπορούν να παρθούν τα ωάρια και να γίνει και η μεταφορά; ή αν όχι τον ίδιο τον επόμενο μήνα; Νόμιζα ήταν πιο χρονοβορα διαδικασία η αλήθεια..
 3. Κορίτσια καλησπέρα! Δεν γράφω αλλα σας διαβάζω συχνά και χαιρομαι σε κάθε θετικό τεστάκι. Έχω κάποιες απορίες και ελπίζω κάποιο κορίτσι με εμπειρία στις εξωσωματικές να με βοηθήσει! Εν συντομία: Είμαι 28 ετών, προσπαθουμε εδώ και 3,5 πλέον χρόνια, το καλοκαίρι εντοπίσαμε τα θέματα μας. 1 σάλπιγγα κλειστή και μικρό θέμα κινητικότητας του σπέρματος (όπου και άρχισε βιταμήνες). Από Σεπτέμβρη κάναμε 3 κύκλους με πρόκλιση ωοριξίας (κλομιφαίνη) και τον Δεκέμβρη σπερματέγχυση χωρίς αποτέλεσμα. Τον Μάη θα κάνω λαπαροσκόπιση για να γίνει εσωτερικός έλεγχος και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενδομητρίωσης και κάποια άλλα σεναρια. 2 μήνες μετα την λαπαροσκόπιση θα προχωρήσουμε με εξωσωματική. Η απορία μου είναι η εξής: από τη μέρα που θα αρχίσουμε τη διαδικασία εξωσωματικής, σε πόσο διάστημα θα μπορεί να γίνει η εμβρυομεταφορά; Τι βήματα περιλαμβάνει η διαδικασία εξωσωματικής στην αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγαλο ποστ! Κορίτσι μου @Tokyo μπορείς να με βοηθήσεις;
 4. Σ ευχαριστώ πολύ. Καλή επιτυχία στην εξωσωματική κορίτσι μου!
 5. Κοπέλες καλησπέρα. Όσες κάνατε σπερματέγχυση και βαλατε χοριακή γοναδοτροπίνη ενεση παρουσιάσατε συμπτώματα όπως πρισμενο στήθος και ζαλάδες? Επίσης στις πόσες μέρες είναι καλό να γίνει το τεστ για να μην βγει ψευδως θετικό?
 6. Nαι το ξέρω κορίτσι μου.. είναι δύσκολο και για αυτόν όμως.. θα το προσπαθήσουμε όμως!
 7. H AMH σου κορίτσι μου σε τι μονάδα μέτρησης είναι; Δεν έχω κάνει ακόμη αλλά απ' ότι γνωρίζω στην σπερματέγχυση επιλέγουν το πιο δυνατό σπέρα το ενυσχίουν και μετά το τοποθετούν για αυτό υπάρχουν και αυξημένες πιθανότητες σύλληψης. Στην ουσία επιλέγεται το πιο κατάλληλο από το σπέρμα.
 8. Καλησπέρα κορίτσι μου. εγώ έχω καλή ΑΜΗ, χαμηλή όμως για την ηλικία μου, είμαι 29 ετών και εχω 2,7ng. Επίσης έχω κλειστή τη δεξιά σάλπιγγα. Ο άντρας μου οριακή κινητικότητα και ποσότητα, παίρνει βηταμίνες από τον Αύγουστο, δεν ξέρω αν αυξύθηκε όμως γιατί καπνίζει και πίνει αρκετό ποτο. Τον οκτώβρη κάναμε πρόκληση ωοριξίας με κλομιφαίνη, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Το ίδιο θα κάνουμε και τον Νοέμβρη και μετά Δεκέμβρη θα πάμε για σπερματέγχυση. Από Κύπρο είμαι κορίτσι μου.
 9. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια θα περιμένω μέχρι την Κυριακή, αν δεν έρθει θα επικοινωνήσω ξανα μαζί του
 10. Κορίτσι μου καλησπέρα και εμείς είμαστε σε παρόμοια φάση, θα κάνουμε τον δεκέμβρη όμως σπερματάγχυση. Μπορείς να μου δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες αν θες; Πόση ΑΜΗ είχες; και τι θεματάκι είχε ο αντρας σου; σε ευχαριστώ πολύ!
 11. Το αργότερο δηλοδή κοπέλα μου; περιμένω ήδη 7 μέρες και κουράστηκα η αλήθεια. έφαγα 1 κουτι σερβιέτες αδικα μέχρι τώρα! Επίσης γνωρίζεις γιατί μπορέι να υπάρξει καθυστέρηση εφόσον δεν υπάρχει καμιά κύστη; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό μου.
 12. Κορίτσια μετά τα duphaston σε πόσες μέρες πρεπει να μας έρθει η περίοδος; ΠΕρίμενα περίοδο 20/10, μετά από μια βδομάδα πήγα γιατρό, δεν είχα καμία κύστη και μου είπε να πάρω τα duphaston για 5 μέρες, τρία κάθε μέρα. Πέρασαν 7 μέρες από τότε που σταμάτησα τα duphaston και ακόμη τίποτα.. κάποια με παρόμοια εμπειρία;
 13. Αυτό περιμένω κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!
 14. Απλή καθυστέρηση κορίτσι μου. Αυτό που πιστεύουμε ότι η φάση μετα την ωοριξία είναι 14-16 μέρες δεν ισχύει μου είπε. Ακόμη και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα πχ κύστη μπορούμε να κάνουμε πιο μεγάλους κύκλους.
×
×
 • Προσθήκη...