Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eirini rous

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  70
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

15 Good

Σχετικά με Eirini rous

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα κορίτσια!! Δεν μου εμφανίζει τα εισερχόμενα.. Γιατί;;
 2. Ευχαριστώ πολύ!!!το βλέπεις ε;;; εύχομαι να βγει αληθινό ❤️❤️
 3. Μακάρι!!! Σε ευχαριστώ πολύ, το εύχομαι.. Θέλω να βγει αληθινό
 4. Η ωορρηξία μου γινεται 6 μέρες μετά την περίοδο, εκτός από το ότι έκανα τεστ το επιβεβαίωσε και ο γιατρός μου. Δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες η ωορρηξία μου εξήγησε την 14 μέρα! Προσπαθούσα να βρω 5 μήνες το γιατί δεν γίνεται η γονιμοποίηση. Κάναμε όλες τις εξετάσεις και βγήκαν καλές έτσι πήγα ξαναπήγα και μου είπε ότι η ωορρηξία σου θα γονείς σύντομα, έκανα το τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό. Γι αυτο 10 μέρες πριν την περίοδο μου έκανα τεστ εγκυμοσύνης.
 5. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..! Ωορρηξια έκανα στις 26!το είδα με τεστ!
 6. Καλημέρα κορίτσια!!! Εδώ πάλι!!! Θα αδιαθετησω σε 10 μέρες αλλά επειδή έχω νωρίς ωορηξια έκανα κάθε πρωί τις τελευταίες 3 μέρες τεστ με πρωινά ουρά. 1η μέρα αχνοοο πολύ.. 2η αχνο πολυυυ σήμερα 3 αχνό προς κανονικό ξεκάθαρα.. Τι να πιστέψω;;;
 7. Ναι πήγα. Κάναμε καλλιέργεια σπέρματος βγήκε τέλειο, έκανα ορμονικές βγήκαν τέλειες.. Μάλιστα μου είπε είναι ένας πολύ καλός κύκλος αυτός. Μου είπε ο γιατρός ότι είναι νωρίς να απογοητευομαι αλλά ας κάνω τις εξετάσεις να μου φύγει ... Μου έγραψε και σαλπιγγογραφημα αλλά σκέφτομαι να μην το κάνω ακόμα..
 8. Την Πέμπτη έχω ραντεβού στο γιατρό, είμαι 31 και προσπαθούμε εδώ και 5 μήνες για παιδί αλλά δεν έρχεται. Μήπως μπορείς να μου πεις τι εξετάσεις θα μας βάλει να κάνουμε;
 9. Κοριτσια αρνητικά χοριακη 1.6 έκλεισα ραντεβού στο γιατρό για να υο ψάξουμε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Εύχομαι γρήγορα να γίνουμε μανούλες ❤️... Εγώ θα κάνω και ένα αύριο!! Εδώ το μικροβιολογικο είναι σήμερα κλειστό!
 10. Κορίτσια καλησπέρα.. 1η μέρα καθυστέρησης με αρνητική χοριακη.. Έκλεισα ραντεβού στον γιατρό για να το ψάξω. Του εξήγησα ότι 5 μήνες προσπαθούμε. Μήπως γνωρίζετε τι εξετάσεις θα μας βάλει να κάνουμε; απογοητευμένη σήμερα, κουράστηκα! Είναι η μόνη λύση..
 11. Συγχαρητήρια!!!!με το καλό!! Σε καθυστέρηση το έμαθες;;; επίσης είχες πόνους που μοιάζουν με περιόδου;
 12. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Εύχομαι γρήγορα να γίνουμε μανούλες ❤️... Εγώ θα κάνω και ένα αύριο!! Εδώ το μικροβιολογικο είναι σήμερα κλειστό!
 13. Κορίτσια καλημέρα!! Έκανα το clear self και μου εμφανίστηκε μια πολύ αχνη γραμμή! 2 μέρες έμειναν για να ξεκινήσει η καθυστέρηση!! 3 στα 2 αχνη γραμμή! Λέτε;;;;
 14. Αχνη, πρησμένο στήθος, λευκά υγρά.. Καθόλου πόνους περιόδου.. Μόνο πρήξιμο!!
×
×
 • Προσθήκη...