Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η JoyCat είπε:

@ntinaki88 Χρόνια πολλά!! Σ'ευχαριστώ πολύ!! Κι εύχομαι να είστε καλά εσύ και το μικρούλα σου!! Καλά δεν θυμάμαι ότι είσαι έγκυος σ'ένα μικρούλι;

@Soulful Βάλ'τε και την καλή διατροφή μέσα στο πρόγραμμα, φρούτα, λαχανικά, ίσως βοηθήσει! Και τώρα υπομονή και επιμονή :)

Ναι βέβαια, αλλιώς δν έχει νόημα!

Δημοσίευση

@Soulful εφόσον βλέπεις ότι το ψάχνει κ προτείνει αλλαγές είσαι σε καλό δρόμο κ καλά χέρια! Τον συμπαθώ πολύ το γιατρό σου κ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια!

@JoyCat συνήθως ο πιο συχνός λόγος είναι τα μη υγιή έμβρυα κ δευτερεύοντως κάτι στη γυναίκα. Στην ηλικία μας δυστυχώς έχει περίπου 50% των εμβρυων να έχουν χρωμοσωμικη ανωμαλία... 

Δημοσίευση

@JoyCat ετσι ειναι...ολα καλα μεχρι την ωοληψια-γονιμοποιηση...η εμφυτευση ειναι αλλο κομματι. 

Εχοντας στο ιστορικο μου 5 εμβρυομεταφορες εκ των οποιων οι 3 αρνητικες εχω να σου πω οτι τα εψαξα παρα πολυ ολα αυτα περι εμφυτευσης. Η κορτιζονη λενε πως βοηθαει στην εμφυτευση οντως αλλα χωρις αυτο να ειναι δεδομενο οτι θα γινει. Τις δυο τελευταιες φορες βαλαμε ορο intalipids τη μερα της εμβρυομεταφορας, δε ξερω αν τελικα με βοηθησε αυτο η αν ηταν τυχαιο. Για επιτυχημενη εμφυτευση επισης θα πρεπει να συχγρονιστει το ενδομητριο με τα εμβρυα και να εχει ανοιξει το παραθυρο εμφυτευσης, γι' αυτο προτεινουν σε αποτυχιες το era test η δε ξερω αν υπαρχει καποια αλλη σχετικη εξεταση. 

Γενικα μεγαλο ρολο παιζει και αν το εμβρυο ειναι χρωμοσωμικα υγιες πχ ενα εμβρυο με μονοσωμια δε προκειται καν να εμφυτευτει. (Αυτα τα εμαθα οταν καναμε προεμφυτευτικο ελεγχο)

Αντιφλεγμωνοδη εμενα δε μου εδωσαν αλλα μια φιλη που ειναι στο ευγονια του Λαινα επαιρνε κσθε μερα ponstan βασει οδηγιας του γιατρου. 

Δημοσίευση

@ntinaki88 Θα πρέπει να είναι το πιο ωραίο στάδιο αυτό!! Να το νιώθεις ολόκληρο πλασματάκι να κινείται!! 💓💞  Σου εύχομαι να πάει πολύ πολύ καλά και να χαίρεσαι κάθε στάδιό του!!

@Tokyo Είναι τόσο μεγάλο αυτό το ποσοστό για μας;; Από την άλλη είναι και να σου τύχει.. Η κοπέλα που ήξερα αρκετά το παιδάκι της που έχει Down, το έκανε πριν τα 30 της. 

@peacock Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ξέρεις τι σκέφτομαι; Αν υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε που ξέρουμε ότι δεν κάνουν κακό, όπως αυτό με το intralipids, αλλά μόνο να βοηθήσουν μπορούν, γιατί να μην είμαστε θετικές; 

 

 

Δημοσίευση

Μιλα με τον γιατρο σου και αν συμφωνει τοτε γιατι οχι; 😉

Οσο μπορεις να εισαι ψυχραιμη, ξερω οτι δεν ειναι ευκολο πολλες φορες αλλα ειδικα το κομματι της εμβρυομεταφορας θελει υπομονη και ψυχραιμια. 

Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε να τα λεμε!  

Αχ...το προσεχω...😍 ευχομαι την πεμπτη να εχω καλη χοριακη. 

Δημοσίευση

@peacock μου σε ευχαριστούμε για την πληροφορία!! Θα περιμένουμε τα νέα σου αύριο ❤️

@JoyCat δυστυχώς κάπου τόσο είναι... Φυσικά αυτά δεν τα ξέρει κανείς. Τα νουμερα αυτά δεν είναι παρά στατιστικά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Γενικά πάντως ένα υγιές έμβρυο έχει πολύ καλές πιθανότητες 😍 φυσικά υπάρχουν κ άλλοι παράγοντες είναι όμως ίσως ο βασικότερος με την έννοια ότι αν δεν υπάρχει αυτή η συνθήκη δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάτι...

Αντε να δούμε πότε θα τελειώσουν όλα αυτά να προχωρήσουμε 

Δημοσίευση

@Tokyo Πραγματικά! Να τελειώσουν όλα αυτά, να είμαστε υγιείς και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε!! Εγώ θα πάω κανονικά στη δουλειά, αλλά θα παίρνω όλα τα μέτρα κι ας μην το κάνει κανένας άλλος!

@peacock Τώρα που ξέρεις ότι έχεις το μικρούλι μέσα σου, αυτό είναι η μεγαλύτερη ευλογία! Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά!! 🥰 Και να ακολουθήσουμε κι εμείς βεβαίως βεβαίως 😄

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

@peacock τα intralipds σου έχουν πει την ημέρα της εμβρυομεταφορας μόνο; Εγώ τα έκανα νωρίτερα, δεν είχα αποτελέσματα, ήταν αρνητική η χοριακη μου.

Και τις δυο φορες τα βαλαμε την ημερα της εμβρυομεταφορας.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλες....με μωράκια στην κοιλίτσα φέτος και μόνο χαρές.

Λοιπόν τα δικά μου... Πήγα πάλι χθές για χοριακή μπας και σταματήσει αυτό το θρίλερ που ζω αλλά δεν με θέλει...η χοριακή αυξήθηκε κιαλλο. Πήγε 285. Συμφωνήσαμε με τον γιατρό να μην το αφήσουμε να εξελιχθεί κιαλλο με τον φόβο πια εξωμήτριου γιατί μετά μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική χειρουργική και με τον φόβο μήπως γίνει χειρότερη ζημιά είναι προτιμότερο να το διακόψουμε τώρα που είναι νωρίς.  Με έστειλε στο Μητέρα και μου χορήγησαν μεθοτρεξατη τελικά. Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Σάββατο θα ξανακάνω χοριακή ελπίζοντας ότι θα πέσει η χοριακή.

Να πώ επίσης ότι στην μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του Μητέρα που πήγα δεν υπήρχε καμμία. Ρώτησα εκεί τις μαίες αν λειτουργούν και μου είπαν ότι θα κλείσουν για 2 εβδομάδες κι ότι τελειώνουν απλά με κάποιες κοπέλες που είναι ήδη στη διαδικασία ωοληψίας. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Το ξέρετε ότι μόλις ξανανοίξουν τα κέντρα δε θα προλαβαίνουμε να αλλάζουνε το πινακακι Ε;;;ήθελαν δεν ήθελαν μας συγχρονίσαν οι άτιμοι 😆

Αχ μακάρι να τελειώσει σύντομα όλο αυτό, με το καλό να ξεκινήσουμε και να αλλάζω το πινακάκι συνέχεια!! Μέχρι να πάμε όλες μας στο εγγυούλες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλες....με μωράκια στην κοιλίτσα φέτος και μόνο χαρές.

Λοιπόν τα δικά μου... Πήγα πάλι χθές για χοριακή μπας και σταματήσει αυτό το θρίλερ που ζω αλλά δεν με θέλει...η χοριακή αυξήθηκε κιαλλο. Πήγε 285. Συμφωνήσαμε με τον γιατρό να μην το αφήσουμε να εξελιχθεί κιαλλο με τον φόβο πια εξωμήτριου γιατί μετά μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική χειρουργική και με τον φόβο μήπως γίνει χειρότερη ζημιά είναι προτιμότερο να το διακόψουμε τώρα που είναι νωρίς.  Με έστειλε στο Μητέρα και μου χορήγησαν μεθοτρεξατη τελικά. Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Σάββατο θα ξανακάνω χοριακή ελπίζοντας ότι θα πέσει η χοριακή.

Να πώ επίσης ότι στην μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του Μητέρα που πήγα δεν υπήρχε καμμία. Ρώτησα εκεί τις μαίες αν λειτουργούν και μου είπαν ότι θα κλείσουν για 2 εβδομάδες κι ότι τελειώνουν απλά με κάποιες κοπέλες που είναι ήδη στη διαδικασία ωοληψίας. 

Εύχομαι τώρα πια να ξεμπερδέψεις κορίτσι μου χωρίς άλλη ταλαιπωρία και να ηρεμήσεις για να μπορέσεις να ξανά μπεις στον αγώνα δυναμικά!!!❤😗😗

Δημοσίευση

@peacock πολύ ωραία νέα κορίτσι μου!! Συγχαρητήρια!! Να είσαι αισιόδοξη κ θα δεις που αύριο θα έχει διπλασιαστεί η χοριακη σου, να μας ενημερώνεις!!

Εγώ κορίτσια,δουλεύω από το σπίτι κ έχω πήξει ακόμα χειρότερα μιας κ δεν υπάρχει ωράριο!! Όποτε αφού είμαστε σπίτι,νομίζουν ότι μπορείς να δουλέψεις κ άλλο κ άλλο!! 
Τεσπα καλά να είμαστε να τελειώσει όλο αυτό που συμβαίνει με τις λιγότερο δυνατόν απώλειες για την χώρα μας κ να μπούμε κ εμείς στη σειρά μας!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η peacock είπε:

@Taggeris μου εύχομαι σύντομα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο! Σου στελνω μεγάλη αγκαλιά!

Αγαπημένη μου ανυπομονώ να ακούσω ένα μεγάλο νούμερο αύριο από σένα για να πάρω λίγο κουράγιο.... Στο εύχομαι από την καρδιά μου! Με δίδυμα και πολλές αγκαλιές!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Αγαπημένη μου ανυπομονώ να ακούσω ένα μεγάλο νούμερο αύριο από σένα για να πάρω λίγο κουράγιο.... Στο εύχομαι από την καρδιά μου! Με δίδυμα και πολλές αγκαλιές!

Κορίτσι μου νομίζω μπήκες σε μια σειρά πια! Μακάρι τώρα να ξεμπερδέψεις!!! 

@ioannastr μια από τα ίδια, πιο πολύ δουλεύω τωρα! Ακόμα κ σήμερα έκανα ένα σωρό δουλειά ενώ χωρίς την καραντίνα θα ήταν απλά αργία 🙄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...