Μετάβαση σε περιεχόμενο

JoyCat

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  60
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

51 Excellent

Σχετικά με JoyCat

 • Ιδιότητα
  Advanced Member
 • Γενέθλια 15 Μαίου

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

87 προβολές προφίλ
 1. @Ευάγγελοςτ θα βλέπει και ταινία τόση ώρα Το καλό είναι ότι περνάνε καλά οι φίλες μας!! Κι ας είναι λίγο τρελές..ή μάλλον θεότρελες 😁🥰
 2. @st3llina @Ευάγγελοςτ @I want a babyb Κορίτσια ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα εφεξής!! Πάντως σ'εμάς αυτή η συμβουλή μας χαλάρωσε πολύ!! Και έχουμε πολύ καλή διάθεση συνολικά! Πάντως είναι πραγματικά πολύ ειδικός ο φίλος που με συμβούλευσε, γι'αυτό τον εμπιστεύομαι τόσο, πιο πολύ κι από ουρολόγο. Είναι αυτός που επεξεργάζεται το σπέρμα σε όλες τις διαδικασίες, σπερματεγχύσεις, εξωσωματικές κλπ. Οπότε κάθε μέρα μ'αυτά ασχολείται, κάτι θα ξέρει Εύχομαι πολλή πολλή τύχη σε όλες μας!!!!!
 3. Καλημέρα σας!! Εγώ είχα την περίοδό μου τελικά 1/2 😕 Πάμε τώρα για κάποιες προσπάθειες με παρακολούθηση κύκλου από το γυναικολόγο. Θα περιμένω να πετύχουμε ωορρηξία και θα σας πω νεότερα για την επόμενη ημερομηνία περιόδου!! Θα μοιραστώ μαζί σας μια συμβουλή που άκουσα από φίλο ειδικό σε θέματα υπογονιμότητας κι έρχεται σε αντίθεση με ό,τι άκουγα μέχρι τώρα. Τις μέρες κοντά και ειδικά αυτές της ωορρηξίας, καθημερινή επαφή! Μπορεί να μειώνεται η ποσότητα, η συγκέντρωση και δεν ξέρω κι εγώ και τι άλλο. Αλλά το σπέρμα δεν έχει καμία φθορά, είναι φρέσκο και πολύ κινητικό!! Και τελικά ένα αρκεί. Οπότε για μένα καταρρίφθηκε ο μύθος του "μέρα παρά μέρα". Ελπίζω αυτό το tip να κάνει τη διαφορά στην προσπάθειά μας!
 4. @ViKcy Εύχομαι το καλύτερο για το πολύτιμο αυτό ωαριάκι!! Αλλά ό,τι και να γίνει, προσπάθησε να βρεις μέσα σου τη δύναμη, γιατί σου αξίζει να γίνεις μανούλα!! Μην το ξεχνάς αυτό!! Μας λένε χίλια δυο, για γεράματα, ηλικίες, πιθανότητες. Κανένας δεν λέει όμως το πιο σημαντικό. Τα ζευγάρια που προχωράνε σε τέτοιες μεθόδους με τις δυσκολίες δυναμώνουν και γίνονται και καλύτεροι γονείς. Βλέπεις πολλά ζευγάρια, ευτυχώς όχι όλα, που συλλαμβάνουν εύκολα με φυσικό τρόπο και τελικά έχουν τεράστια δυσκολία να κρατήσουν το γάμο τους. Πιστεύω ότι όλα στο τέλος βγαίνουν σε καλό! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας!!
 5. Καλημέρα κορίτσια!! Μήπως πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τα πρωτόκολλα κι εμείς; για να καταλάβουμε ποιο μας ταιριάζει. Αν δηλαδή το βραχύ πρωτόκολλο δεν έχει αποτελέσματα, ίσως γίνεται με μακρύ ή ακόμα καλύτερα με τροποποιημένο φυσικό κύκλο. Τα τελευταία σκέφτομαι κι εγώ. Δεν ξέρω, είναι ακριβό το τελευταίο, αλλά δεν επιβαρύνεις τον οργανισμό πολύ με ορμόνες και ίσως τελικά ανταποκριθεί πολύ καλύτερα, γιατί είναι ό,τι πιο κοντά στο φυσικό τρόπο. Οπότε ίσως και καλύτερης ποιότητας τα λίγα ωάρια που θα βγουν. Βέβαια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σ'αυτό το οικονομικό.. Σίγουρα πρέπει να ενημερωθούμε και να αποφασίζουμε εμείς, γιατί γίνονται πράγματα και πάντα για κάποιο λόγο την ευθύνη τη ρίχνουν πάντα σ'εμάς!
 6. @Tokyo Αν σε παρακολουθούν και σε προσέχουν οι γιατροί γιατί να έχεις πρόβλημα; Όλα βήμα βήμα θα πάνε και θα έχουν πολύ καλή κατάληξη!!! Εγώ το μόνο που έκανα για να μη φοβάμαι αργότερα για την εγκυμοσύνη είναι να με παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος και αιματολόγος. Κάνουμε τόσο αγώνα, μην πάει τίποτα στραβά από αυτά που είναι στο χέρι μας. Μια καλή μου φίλη είχε διδυμάκια. Πέρα απ'το ό,τι δεν τα άντεχε τον 9ο μήνα στην κοιλιά της με τίποτα, ήταν και είναι πολύ χαρούμενη με τα παιδάκια της!!
 7. @Tokyo Αρχικά ο άντρας μου είχε μεγάλο θέμα, ουσιαστικά δεν έπαιζε εγκυμοσύνη. Το ανακαλύψαμε αρχές Νοέμβρη και μέχρι μέσα Δεκέμβρη καταφέραμε μεγάλη αλλαγή στο σπέρμα! Οπότε ουσιαστικά σαν να ξεκινούσε πριν δυο μήνες η προσπάθεια. Έλα μου όμως που είχαμε ήδη 1 χρόνο ουσιαστικά &η κούραση άρχισε να μετράει.. Γι'αυτό αρχίσαμε να ψαχνόμαστε και για το επόμενο βήμα για να μην απογοητευτούμε πάρα αν και τώρα που άλλαξαν τα δεδομένα δεν τα καταφέρουμε.. Γιατί φαντάσου ότι ξεκινήσαμε προσπάθειες με 5,4 δική μου ΑΜΗ & φτάσαμε 3,2 μέσα σε 1,5 χρόνο... Σου εύχομαι να καταφέρεις τα καλύτερα με τα μωράκια σου!! Μακάρι και διδυμάκια!! Έτσι για να κλείσουμε και στόματα για την ηλικία μας
 8. @Tokyo Συμφωνώ. Κι εγώ δεν είμαι στα σύννεφα, ξέρω τις δυσκολίες. Από την άλλη όμως, οι μόνοι μας σύμμαχοι σε όλο αυτό είμαστε εμείς, τα σώματά μας! Άρα πρέπει να προσέχουμε και την ψυχολογία μας και να πιστεύουμε σ'εμάς!! Και μη νομίζεις, το μόνο που σκέφτηκα αφού η ΑΜΗ δεν είναι άσχημη είναι να μας δώσουμε 3 μήνες επιπλέον. Δηλαδή να πάμε για εξωσωματική Ιούνιο, αφού θα έχουμε μαζέψει και τις εξετάσεις μας με ηρεμία και γενικά να είμαστε έτοιμοι για την όλη διαδικασία για να γίνει ωραία και ψύχραιμα, όχι στον πανικό. Επίσης πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ κουράγιο και προσπάθεια για να μείνουμε ενωμένες με τους άντρες μας μέσα σ'όλα αυτά, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό!!
 9. @Taggeris Καλημέρα!! Συγγνώμη, αν επιτρέπεται, τι ηλικία έχεις και τι ΑΜΗ & σου πρότειναν οι πρώτοι τόσο γρήγορα ξένα ωάρια; Βρε κορίτσια, βλέπω ότι κυκλοφορούν πολλοί εκβιαστές εκεί έξω, μόνο στο όνομα γιατροί. Σε εκφοβίζουν για την ηλικία και διάφορα θέματα των γυναικών &με τους άντρες σπανίως ασχολούνται. Εν τω μεταξύ, αυτό με την ηλικία δεν είναι τόσο σπάνιο αν σκεφτείτε ότι ο μέσος όρος ηλικίας τεκνοποίησης πλέον είναι τα 35 έτη. Οπότε πιάνουν την πλειοψηφία των ζευγαριών και τους φοβίζουν για τα ποσοστά για Down, για τη δεκτικότητα της μήτρας κλπ κλπ... Εμένα σε προηγούμενο ραντεβού και πρώτη φορά που επισκεπτόμουν το γιατρό, μου είπε την 5η μέρα του κύκλου μου: "έχω τις ενέσεις εδώ, ξεκινάμε τώρα;" Λες και θα αγοράσουμε μήλα ή πορτοκάλια... Μην τους εμπιστεύεστε γρήγορα, να τους τσεκάρετε σε πολλά πρώτα. Γιατί τελικά πάαααρα πολλοί θέλουν να κάνουν εμπόριο και ρίχνουν και τόσο την ψυχολογία της γυναίκας που σιγά μην αποδώσει καλά! Κι όλος αυτός ο πόλεμος σ'εμένα ενώ μου έλεγαν όλοι ότι έχω τέλειες ορμόνες και μια ΑΜΗ 3,2 που δεν τη λες και άσχημη για την ηλικία μου. Δηλαδή τι θέλουν από μας πια; Δεν είναι ότι είμαι καθόλου αρνητική στην εξωσωματική. Ίσα ίσα είναι η ελπίδα μας για κάτι τόσο όμορφο!! Αλλά ρε κορίτσια, πρέπει να γίνεται με λίγη προσοχή & σεβασμό &προς τη γυναίκα!! Και φοβάμαι ότι πάρα πολλοί γιατροί δεν σέβονται στο ελάχιστο
 10. @ioannastr Εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλά και στο τέλος που θα έχετε τα παιδάκια σας, να είναι μόνο μια ανάμνηση αυτά και για τους δυο σας!! Να είσαι δυνατή και να έχεις πίστη ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε για να πάρει κι ο άντρας σου δύναμη από σένα! Ο αγώνας αυτός που κάνουμε είναι ο πιο σημαντικός! Κι ας μην έχουμε ακόμα αυτό το θετικό που τόσο πολύ θέλουμε για να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε.
 11. @Antelope @Tokyo Μακάρι κορίτσια! Σας το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!! @ViKcy Σου εύχομαι τα καλύτερα! Fingers crossed!!
 12. @Tokyo Συγγνώμη αν σ' έχω φάει στις ερωτήσεις! Και τι προτόκολο έκανες την κάθε φορά; Βραχύ ή μακρύ;
 13. Εγώ κορίτσια έχω πάρει ήδη κουταβάκι! Δεν άντεξα! Είπα στον άντρα μου: αν είναι να πάρουμε, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή! @Tokyo Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Εγώ είμαι στο στάδιο των εξετάσεων τώρα και σίγουρα υπάρχει πίεση γενικά σ'αυτή τη φάση στη ζωή μας. Μ'έχουν κάνει τρυπητήρι και με τις βελόνες! Και μετά ανυπομονώ κι εγώ να προχωρήσω, γιατί δεν διανοούμαι να πάει τίποτα στραβά και να μην κάνω οικογένεια ρε γαμώτο! Είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο!! @annie!
 14. @annie! Πόσων χρόνων είσαι; Αν επιτρέπεται. Ίσως αν είσαι μικρή, δεν τη ζητάνε καν. Είναι ενδεικτική του υπολοιπόμενου αριθμού ωαρίων μας, της εφεδρείας μας, αν καταλαβαίνω καλά.
×
×
 • Προσθήκη...