Μετάβαση σε περιεχόμενο

Soulful

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  409
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

211 Excellent

Σχετικά με Soulful

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Κορίτσια τι γίνεται εδώ;;😮😮Μια μέρα έχω να μπω να διαβάσω νέα κ βλέπω πόσες εγκυμοσύνες!! Χίλια μπράβο σε όλα τα κορίτσια!Καλούς διπλασιασμους!🤞🤞Τελικά άξιζε όλη η αναμονή του Απριλίου! Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά για όλες!!
 2. Αχ άντε Παναγια μου ακούσαμε κ ενα ευχάριστο επιτέλους!❤️
 3. Βοήθεια σου!Καλα κάνατε κ πήγατε.Κ εγώ θα ήθελα πολύ να επισκεφτώ το μοναστήρι.Ισως μέσα στο καλοκαίρι να κάνουμε μια εκδρομουλα ημερήσια με τον άντρα αν κ δν είμαστε κ τόσο κοντά.Σιγουρα πάντως θα επισκεφτώ την Παναγία την Ελεούσα στον Δομοκό που είναι πιο κοντά.Να φας το μηλαρακι κ να πιστέψεις πως η Παναγία θα σου στείλει την χάρη της!Κ όντως είναι αυτό που λες κ εσύ,μόνο όταν πιστεύουμε δυνατά μας ακούει..!
 4. Μπράβο, συγχαρητήρια!Με το καλό!Άντε κορίτσια κ οι υπόλοιπες τώρα!❤️❤️
 5. Κορίτσια μακάρι να είναι το '21 η χρονιά μας!Καλή επιτυχία σε όσες κοπέλες ξεκινούν άμεσα! Περιμένουμε πολλά θετικά +++🤞🤞
 6. Πολύ πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι κ εγώ!!🤞🤞Μια θετική χοριακη με τριψήφιο νούμερο που διπλασιάζεται!♥️♥️
 7. Κορίτσια καλημέρα κ καλό μήνα!Εύχομα αυτός ο μήνας να είναι πραγματικά τυχερός για όλες!Καλή αρχή κ καλά αποτελέσματα!Εγώ είμαι στο pause αλλά συμμετέχω στην αγωνία σας. Λυπάμαι @Kukki για την έκβαση της προσπάθειας σου.Εχεις κ άλλα εμβρυακια απ'οτι διάβασα οπότε θα ξαναπροσπαθησεις γρήγορα!Σκέψου θετικά!♥️♥️
 8. Δν αξίζει!Μην έχεις άγχος ♥️
 9. Κ εγώ εχω ενδομητριωση αλλά οι σάλπιγγες ήταν καθαρές.Σεπτεμβριο είχα κάνει σαλπιγγογραφια κ Μάρτιο είδαμε την κύστη στη δεξιά μου ωοθήκη.Μην αγχώνεσαι,η ενδομητριωση δε σημαίνει ότι επηρεάζει απαραίτητα τις σάλπιγγες.Καλα αποτελέσματα!
 10. Συγχαρητήρια κορίτσια για τις εγκυμοσύνες σας! Με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας♥️♥️ @Eiffel πόσο ωραία το έθεσες!Κ εμένα κρυφός μου ποθος είναι κ νομίζω όλων των κοριτσιών που είναι στην υποβοηθούμενη!
 11. Καλημέρα κοριτσι μου!Εμένα μου ακούγεται όλο αυτό πολύ θετικό!Αφού έχεις επιβεβαιωμένη ωορρηξία πριν 15 μερες, μήπως να έκανες μια χοριακη,που θα δείξει σίγουρα;
 12. Χρόνια πολλά κορίτσια κ από μένα!Καλή Ανάσταση κ εύχομαι του χρόνου τετοιο καιρό να γιορτάζουμε με τα μωράκια μας ή έστω με φουσκωμένα κοιλίτσα! @Eiffel μπορεί να ήταν απλά ένας κακός ανωορρυκτικος κύκλος.Εξαλλου κ τα φάρμακα δν ξέρουμε πως επιδρούν σε κάθε κοπέλα.Εμενα μου είχε τύχει πέρυσι τέτοιο καιρό να μου έρθει στις 21μερες.Οπως κ να έχει κάνει ένα τηλ στο γιατρό σου από βδομάδα να του το πεις.
 13. Χρόνια πολλά κορίτσια κ από μένα!Καλή Ανάσταση κ εύχομαι του χρόνου τετοιο καιρό να γιορτάζουμε με τα μωράκια μας ή έστω με φουσκωμένα κοιλίτσα! @Eiffel μπορεί να ήταν απλά ένας κακός ανωορρυκτικος κύκλος.Εξαλλου κ τα φάρμακα δν ξέρουμε πως επιδρούν σε κάθε κοπέλα.Εμενα μου είχε τύχει πέρυσι τέτοιο καιρό να μου έρθει στις 21μερες.Οπως κ να έχει κάνει ένα τηλ στο γιατρό σου από βδομάδα να του το πεις.
 14. Αχ κοριτσι μου,με πονεσε η καρδιά με την ιστορία σου!Τι πέρασες κ τι περνάς ακόμα! Λυπάμαι πολύ..Δν ξέρω τι να σου πω,ο Θεός να σου δίνει δύναμη.Εχεις ανθρώπους κοντά σου να σε στηρίζουν κ να πεις δύο κουβέντες;Να γράφεις εδώ οποτε θες να τα λέμε..
×
×
 • Προσθήκη...