Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eiffel

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  349
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Eiffel last won the day on 20 Μαίου

Eiffel had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

248 Excellent

Σχετικά με Eiffel

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

522 προβολές προφίλ
 1. Ναι μόνο από νηστείας. Τα άλλα ήταν πολύ καλά μου είπε. Ο γυναικολόγος μου δεν μου έχει απαντήσει μέχρι στιγμής.
 2. Κορίτσια καλησπέρα. Ενώ οι τιμές μου στην καμπύλη ζαχάρου στα 60 κ τα 120 λεπτά είναι πολύ καλές, στον χρόνο 0' είναι 94 και η ενδοκρινολογος με έβγαλε ότι έχω διαβήτη κύησης, είναι δυνατόν; Στις εξετάσεις φαίνεται ως όριο το 95 για την κύηση. Περιμένω να δω τι θα μου πει κ ο γυναικολόγος. Εάν τελικά μου πει κι εκείνος τα ίδια, ήθελα να σας ρωτήσω, ποιο μηχάνημα μέτρησης έχετε;
 3. Καλημέρα κορίτσια. Συγχαρητήρια για τα μωρά σας. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο χρησιμοποιούμε το porte-bébé ή πρέπει να έχουμε το αυγό δηλαδή το καρεκλακι αυτοκινήτου; Σας ευχαριστώ πολύ.
 4. Κορίτσια καλημέρα. Μια ερώτηση εάν ξέρετε. Βγαίνοντας από το μαιευτήριο, το μωρό το βάζουμε σε porte-bébé ή πρέπει στο αυγό, δηλαδή καθισματακι αυτοκινήτου;
 5. Κορίτσια εγώ πήρα πολλά, 14. ☹️ Είναι ότι δεν κινούμαι κ πολύ είναι φυσικά κ το φαγητό.
 6. Κορίτσια πώς τα πάτε με τα κιλά;
 7. Καλημέρα. Συγχαρητήρια! Μην αγχώνεσαι καθόλου. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες εμετούς. Ούτε εγώ είχα, ελάχιστα. Είχα όμως αναγουλα που πάλι δεν ήταν κάτι φοβερό. Τα πονακια που περιγράφεις ναι κ στην αρχή μάλιστα το στήθος όχι τόσο πόνος. Πιο μετά,όσο προχωράς θα νιώθεις περισσότερο ότι είσαι έγκυος, δεν σου συζητώ όταν αρχίσει να κινείται το μωρό. Πάντως ένα σύμπτωμα που σίγουρα πιστεύω θα έχεις είναι η κούραση και η υπνηλία.
 8. Καλημέρα. Εγώ το είχα πριν την εγκυμοσύνη και στις αρχές της. Το maalox δεν έκανε τίποτα. Δύσκολα μου πέρασε και ως φάρμακο στο τέλος έπαιρνα το peptan. Όπως περιγράφετε, ήταν έντονος ο πόνος, ο,τι έτρωγα με πείραζε. Βοήθησε φυσικά το φάρμακο αλλά μου είχε πει όχι εσπεριδοειδή. Επίσης είχα κόψει κ τον καφέ, τσάι, γάλα. Το γάλα με πείραζε αν κ ο γιατρός έλεγε ότι δεν επηρέαζε αρνητικά. Περαστικά!
 9. Δεν φαίνεται; Εμένα φαίνεται κανονικά.
 10. Κορίτσια κι εμένα με πονάει η μέση μου. Πιστεύω είναι λογικό, έχουμε και την κοιλίτσα μας που είναι μεγάλη.
 11. Κορίτσια να ρωτήσω, δεν σας πληρώνει τώρα ο εργοδότης σας αλλά το ΙΚΑ; Ή πληρώνει κ ο εργοδότης κ το ΙΚΑ;
×
×
 • Προσθήκη...