Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Έχω φυλή μου την έκοψα στα 40 επειδή δεν έκανε σπερμματεγχυση απλά εγώ το είπα καθαρά από εμπειρία.. Και με συζητήσεις κοπέλες 

Δυο φορες εχω περασει επιτροπη...και τις δυο φορες συναντησα κοπελες 37,38,40, που περασαν μια χαρα χωρις προηγουμενες σπερματεγχυνσεις. Και μενα μου ελεγαν στα 28 που περασα επιτροπη 1η φορα οτι δε θα με περνουσαν γιατι ειχαμε μια προσπαθεια σπερματεγχυνσης και ο λογος της υπογονιμοτητας ηταν το σπω. Τελικα περασα μπαμ μπαμ χωρις δευτερη σκεψη! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Δυο φορες εχω περασει επιτροπη...και τις δυο φορες συναντησα κοπελες 37,38,40, που περασαν μια χαρα χωρις προηγουμενες σπερματεγχυνσεις. Και μενα μου ελεγαν στα 28 που περασα επιτροπη 1η φορα οτι δε θα με περνουσαν γιατι ειχαμε μια προσπαθεια σπερματεγχυνσης και ο λογος της υπογονιμοτητας ηταν το σπω. Τελικα περασα μπαμ μπαμ χωρις δευτερη σκεψη! 

Οπότε εδώ παίζει..!!!! Είναι στην Κρίση καθαρά της Επιτροπής..!!!! Εγώ απλά είπα τι ξέρω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Niki94 είπε:

Οπότε εδώ παίζει..!!!! Είναι στην Κρίση καθαρά της Επιτροπής..!!!! Εγώ απλά είπα τι ξέρω.. 

Πολυ σπανια να κοψουν για τετοιους λογους...πρεπει να εχουν στραβοκοιμηθει για να αντιδρασουν ετσι. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mydream είπε:

Ναι προσπαθούμε. Ναι ρέζους έχουμε το ίδιο κ ομάδα αίματος.

Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι σύντομα να μάθουμε ευχάριστα! Ειλικρινά πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα τότε. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Karamela! είπε:

Οταν λες πολυ ασχημα? 

Ας περιμένουμε την Τετάρτη και μετά θα σου γράψω. Δεν θέλω να έχεις το χειρότερο στο μυαλό σου. Ο γιατρός μου μου είχε πει τότε ότι έχει δει κύηση να εξελίσσεται τέλεια με πρώτη χοριακη 7! Μείνε με την θετική σκέψη και όλες είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε! Δύναμη!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Με το καλό κορίτσι μου! Εύχομαι σύντομα να μάθουμε ευχάριστα! Ειλικρινά πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα τότε. 

Χίλια ευχαριστώ! Εσείς σε ποια φάση είστε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Χμμμ θα έλεγα ότι εάν την Παρασκευή είναι ακόμα 34 τα πράγματα δεν είναι καλά.. Από εμπειρία προσωπική το λέω.. Πρέπει σύντομα να πάρει τα πάνω του για να είναι θετικό.. Ο μαντουδης πάντως μου είχε πει ότι έχει δει να εξελίσσεται κύηση με πρώτη χοριακη 7. Υπάρχουν ελπίδες!

Α, δεν έχω τόση εμπειρία, το νούμερο το υπέθεσα λόγω διπλασιασμων!

Βρε ας είναι όλα καλά και ας είναι ότι νούμερο θέλει! ???????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Α, δεν έχω τόση εμπειρία, το νούμερο το υπέθεσα λόγω διπλασιασμων!

Βρε ας είναι όλα καλά και ας είναι ότι νούμερο θέλει! ???????

Καλύτερα που δεν έχεις εμπειρία! Και εγώ εάν είχα την επιλογή θα προτιμούσα να μην είχα την συγκεκριμένη εμπειρία...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Καλύτερα που δεν έχεις εμπειρία! Και εγώ εάν είχα την επιλογή θα προτιμούσα να μην είχα την συγκεκριμένη εμπειρία...

Σου εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να έχεις ανάλογη, ή όποια άλλη δυσάρεστη εμπειρία κοριτσάκι μου! ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

@Niki94 @peacock σας ευχαριστώ κ τις 2! Νικη δεν είναι ιδιωτική, νομίζω καμία ασφάλιση δεν καλύπτει υπογονιμότητα, αν κ δεν το  λεω 100%! Απλά ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν έχει υπαχθεί στον εοπυ κ έχει δικές του διαδικασίες, ευτυχώς πιο απλές. Τελοσπαντων έχω ήδη πάρει έγκριση οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ.

@wild lavender απαντά άμεσα κ αυτός κ η μαία/βοηθός. Του στέλνω viber είναι πάντα on-line κ απαντά άμεσα. Τηλ δεν παίρνω γιατί δε με βολεύει, προτιμώ το γραπτό ή αν θέλω κάτι του λέω τι ώρα να πάρω επειδή πχ μπορεί να ειναι σε τοκετό. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη σε αυτό, απαντά άμεσα κ σκ ή ακόμα κ αργά... Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του γιατί υπάρχει αμεσότητα. Τον είχα συστήσει σε κάποια που πρώτη φορά την είδε κ μου έλεγε (η.κοπελα) ότι τον έπαιρνε κινητό κ μίλαγαν άμεσα. Αυτή ειναι βέβαια η δική μου εμπειρία, εσυ θα δεις τι βολεύει εσένα! :-)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

@Niki94 @peacock σας ευχαριστώ κ τις 2! Νικη δεν είναι ιδιωτική, νομίζω καμία ασφάλιση δεν καλύπτει υπογονιμότητα, αν κ δεν το  λεω 100%! Απλά ο ασφαλιστικός μου φορέας δεν έχει υπαχθεί στον εοπυ κ έχει δικές του διαδικασίες, ευτυχώς πιο απλές. Τελοσπαντων έχω ήδη πάρει έγκριση οπότε από αυτή την άποψη είμαι οκ.

@wild lavender απαντά άμεσα κ αυτός κ η μαία/βοηθός. Του στέλνω viber είναι πάντα on-line κ απαντά άμεσα. Τηλ δεν παίρνω γιατί δε με βολεύει, προτιμώ το γραπτό ή αν θέλω κάτι του λέω τι ώρα να πάρω επειδή πχ μπορεί να ειναι σε τοκετό. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη σε αυτό, απαντά άμεσα κ σκ ή ακόμα κ αργά... Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του γιατί υπάρχει αμεσότητα. Τον είχα συστήσει σε κάποια που πρώτη φορά την είδε κ μου έλεγε (η.κοπελα) ότι τον έπαιρνε κινητό κ μίλαγαν άμεσα. Αυτή ειναι βέβαια η δική μου εμπειρία, εσυ θα δεις τι βολεύει εσένα! :-)

Μπράβο κοπέλα μου όλα Μα όλα Καλά να πάνε εύχομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Magaiver είπε:

Ας περιμένουμε την Τετάρτη και μετά θα σου γράψω. Δεν θέλω να έχεις το χειρότερο στο μυαλό σου. Ο γιατρός μου μου είχε πει τότε ότι έχει δει κύηση να εξελίσσεται τέλεια με πρώτη χοριακη 7! Μείνε με την θετική σκέψη και όλες είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε! Δύναμη!

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστει αποξεση? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Καλό μου κορίτσι μη βάζεις τέτοια πράγματα στο μυαλό σου ακόμα κάτσε να δεις πώς θα εξελιχθεί... μπορεί να μην πήρες το νούμερο που φανταζόσουν αλλά το τεστ βγήκε θετικό... Περίμενε να δεις πως θα πάει και μη βάζεις στο μυαλό σου το χειρότερο..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια κούκλα μου! Μη σκέφτεσαι αρνητικά! Κάτσε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα! Είναι πολύ νωρίς ακόμα! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

Μία ήταν @Χρυσάφω μου, μου την ψαλίδισε και από πάνω και από κάτω ώστε να μην ξανασχηματιστεί. Ο κοινός γιατρός μας με την @Tokyo μου είπε ότι συνήθως μετά τοποθετούν σπιράλ για να σχηματιστεί σωστά το ενδομήτριο, χωρίς συμφύσεις, αλλά ο δικός μου γιατρός δε μου έβαλε, οπότε αναρωτιέμαι τελικά τι γίνεται εκεί μέσα. Άλλο κι αυτό να πρέπει να ξανακάνω υστεροσκόπηση...

Καλό μεσημέρι κορίτσι μου!Τι να πω..ο καθε γιατρός τα δικά του.Εμένα μου είπαν για αντιβιώσεις κολπικες και τα συναφή ,αλλά εφόσον λεει το πάμε με εξωσωματική μπορεί και να μην χρειάζεται.Δεν ξέρω τι θα μου πουν παρακάτω.Ας ελπισουμε να μην χρειαστεί κατι και να προχωρήσουμε.  Θα με παει πισω 2 μήνες αν χρειαστεί τΝα δούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Αποξεση όχι. Πως το σκέφτηκες αυτό? Σου είπε κάτι ο γιατρός σου? 

Αυτό που λένε τα κορίτσια κάνε! Μην σκέφτεσαι μέχρι αύριο να δούμε τι είναι.. Υπάρχουν ελπίδες! Αυτό σκέψου! Και ο γιατρός μου μου το είχε πει και τόσα κορίτσια εδώ σου έγραψαν ιστορίες με πολύ ευχάριστη εξέλιξη παρότι ξεκίνησαν με χαμηλή χοριακη?

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Karamela! είπε:

Κοριτσια πως ειστε? 

Εγώ καλά.μετράω αντίστροφα...Εσύ πώς είσαι;

Κάνε υπομονή μέχρι αύριο που θα ξεκαθαρίσουν όλα...

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Όσες κάνατε Έμβρυομεταφορα σε διαφορετικό κύκλο από την ωοληψια σε ποια μέρα περίπου του κύκλου κάνατε ΕΤ;;;;;

Σε μενα εβγαινε την 15η μερα περιπου.. Απο γυναικα σε γυναικα ομως αλλαζει..εξαρταται ποσο γρηγορα παχαινει το ενδομητριο απο τα οιστρογονα, οταν δει ο γιστρος οτι εινσι στο παχος που επιθυμει θα ξεκινησεις προγεστερονη και μετα απο λιγες μερες θα γινει η εμβρυομεταφορα. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sofia35 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Όσες κάνατε Έμβρυομεταφορα σε διαφορετικό κύκλο από την ωοληψια σε ποια μέρα περίπου του κύκλου κάνατε ΕΤ;;;;;

Εμένα τώρα που τις μέτρησα, 21η μέρα μου τα έβαλαν!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...