Μετάβαση σε περιεχόμενο

Niki94

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6234
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  52

Niki94 last won the day on 22 Μαρτίου

Niki94 had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

1251 Excellent

Σχετικά με Niki94

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

10568 προβολές προφίλ
 1. Niki94

  Ερώτηση Εάν ξέρει κάποια

  Ναι ανάλογος τον κύκλο αλλάζουν και η γόνιμες αλλά με τα duphaston λίγο δύσκολο να κάνεις ωορρηξία
 2. Niki94

  Ερώτηση Εάν ξέρει κάποια

  Το duphaston γιατί το πέρνεις αν επιτρέπεται μιας και έχεις κύκλο 32 ημερων;; αν η περίοδος σου με το duphaston είναι 25 ημερών θα υπολογίσεις 25-14= 11 οπότε κάνεις μεταξύ 10η και 13η μέρα ωρηξια προσπαθώ να στο πω εύκολα τώρα αν έχεις ένα κύκλο 32 ημερών πάει 31-14=18 οπότε κάνεις μεταξύ 17η με 19η ωορρηξία .
 3. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Επηρεάζουν.. θα σε ρωτήσω το άλλο πως να ήταν εγκυμοσύνη;;; μα δεν έχουμε καν σπέρμα..;; ούτε με βιοψία δεν βρέθηκε οπότε εγκυμοσύνη μόνο με τον Κρίνο αν ήταν... οπότε δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνη.. Και όταν λενε 2 γιατροί ότι είναι από τις βιταμίνες Είναι απο εκεί..!! Οπότε μόνο αν μύρισα τον Κρίνο τότε μπορεί να Ειμουν Αλλιός δεν υπάρχει και υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν μπορούμε όλα να τα συνδυάζουμε με εγκυμοσύνη..!!!!
 4. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Της eviol αν της λέω σωστα δεν έχουν σχέση με γονιμότητα.
 5. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Τότε τι ήταν;;;
 6. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Μα δεν χρειάστηκε...!!!! Η βιταμινες τονοση έχουν τέτοια να το πω μέσα που είναι λογικό να βγάλουν ένα ψευδές θετικό τεστ..
 7. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Και όμως μπορεί ρώτησα 2 ιατρούς...
 8. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Ναιι
 9. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Σε ευχαριστώ εύχομαι ότι καλύτερο
 10. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Όχι δεν θα έχεις τα ίδια.. Εγώ Επερνα για τονοση βιταμινες και για αυτό
 11. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Είναι πολύ νωρίς για τεστττ με τα από καθυστέρηση πρέπει να γίνεται... σου εύχομαι καλή υπομονή και ένα θετικό τεστ...!!!!!!! Εγώ είχα κάνει τον Αύγουστο τεστ και είχε βγει καραθετικο αλλά ήταν λάθος Επερνα βιταμινες τότε και μου έβγαλε το θετικό τεστ
 12. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Ότι θέλετε με ρωτάτε... σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια εύχομαι τα καλύτερα
 13. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Σε Καταλαβενω απόλυτα τό έχω πει πάρα πολλές φορές αλλά ήταν το κάτι που με έκανε να συνεχίσω να ξανά σηκωθώ στα πόδια μου...!!!!! Όπως εσύ Έτσι έχω περάσει και εγώ διάφορα σκέψου μόνο ότι το 2018 εγώ δεν το έζησα καθόλου ήταν μια χρονιά που δεν υπήρξε πλέων για εμένα και όμως από όλο αυτό σικοθικα και είπα νικη βρες τον εαυτό σου και προχωρά και έτσι έκανα μόλις μπήκε το 2019 βρικα ξανά την νίκη που το 2018 δεν υπήρχε..!!!! Έκανα νέο ξεκίνημα στην ζωή μου ξανά από την αρχή και τα αλαξα όλα.. Και τώρα να Είμαι εδώ να λέω ότι πάω για εξωσωματική και με δοτη κιόλας που αν μου έλεγες το 2017 να πάω για εξωσωματική έλεγα αποκλείεται δεν θέλω να κάνω ποτέ εξωσωματική που να μου έλεγαν για δότη...!!! Είχα πέσει μεν σε ένα Εξερετικο ιατρό αλλά δεν ήξερε για το θέμα μας και μας καθυστέρησε μας έκοβε τα φτερά και όμως ήλπιζα για την φυσιολογική και να το 2019 μανθενουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση για φυσιολογική σύλληψη...!!!! Να που στην νέα νικη ήρθαν όλα αυτά που φοβόταν...!!!!!! Για αυτό κοπέλα μου σικο και πες με μιανσαλμπικα θα τα καταφέρω και θα δεις θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις...!!!!!!
 14. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Σε ευχαριστώ πολύ.. κι σε εσένα τα καλύτερα Σε ευχαριστώ πολύ κι σε εσένα τα καλύτερα και να πάνε όλα καλά
 15. Niki94

  Πασχαλινά Αυγουλάκια

  Γιατί κοπέλα μου τα έχεις παρατήσει; δεν φτιάχνετε; σκέψου και κάτι ότι κάνεις ωορρηξία κανονικά και από την καλή δεν είναι μόνο από την κλειστή... δεν χριαζετε να τα παρατάνε με το πρώτο εμπόδιο που υπάρχει λύσεις υπάρχουν πολλές στης μέρες μας καμία μας δεν θα μείνει χωρίς παιδάκι.. για αυτό σικο και πες δεν τα παρατάω θα κάνω τα πάντα για να έρθει...!!!!!!! Λογικό να πέσεις αλλά πρέπει να σηκωνόμαστε....!!!!!!!
×
×
 • Προσθήκη...