Μετάβαση σε περιεχόμενο

wild lavender

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  102
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

39 Excellent

Σχετικά με wild lavender

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Ναι, ωραία ιδέα. Πιο ωραία ήταν κάθε μήνα που άνοιγε κάποια νέο θέμα. Να φρεσκαριστούμε λίγο.
 2. @Tokyo να σου πω, στην επικοινωνία ο γιατρός σου πώς είναι; Ο δικός μου απαντάει πάντα ο ίδιος και πολύ γρήγορα, όταν μπορεί προφανώς. Και κλήσεις και μηνύματα. Βέβαια, εσυ είσαι χρόνια στον δικό σου οπότε παίζει κι αυτό ρόλο, πιστεύω. (σορρυ αν σε έχω ξαναρωτήσει) Εννοείς ότι έχεις ιδιωτική ασφάλιση; Είσαι έτοιμη δηλαδή; Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!
 3. @Niki94 @Tokyo Ευχαριστώ για τις συμβουλές, girls! 💜
 4. Εσύ μη σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά του κόσμου τώρα. Για όσες αρνητικές ιστορίες, υπάρχουν άλλες τόσες θετικές. Γιατί να μην είναι η δική σου θετική; Τώρα κλωσσάς και όσο μπορείς κάνεις θετικές σκέψεις, βάλε δες ταινίες του Disney, χωρίς πλάκα! 👸💖
 5. Τη λέω γενικά την υστεροσκόπηση γιατί δεν είναι απαραίτητο ότι φαίνονται τα προβλήματα στον υπέρηχο. Εμένα μόνο ο τωρινός γιατρός μου, μου είχε πει μια-δυο φορές σαν κάτι να έβλεπε, αλλά τελικά πίστευε ότι δεν έχω τίποτα και τελικά είχα και σύμφυση και διάφραγμα. Τώρα αυτό με την αναμονή, η αλήθεια είναι πως ο γιατρός σου μου είχε πει ότι πρέπει να περιμένω 3 μήνες για να προσπαθήσω μετά την υστεροσκόπηση. Ο δικός μου δε μου είπε ποτέ τίποτα. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά. Μετά την αποβολή κάναμε μοριακό καρυότυπο και ήταν χρωμοσωμικά υγιές. Δεν ξέρουμε τι έφταιξε τελικά. Έχω πάρει ένα vibe ότι θεωρούν εξαιρετικά άτυχα αυτά που μου έχουν συμβεί, αλλά για ψυχολογικούς λόγους απέφευγα να πηγαίνω προς τα εκεί την κουβέντα και επικεντρωνόμουν στο τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει ώστε να το λύσουμε/βελτιώσουμε. Δεν είναι η πρώτη μου επιλογή η εξωσωματική και θα προσπαθήσω πρώτα με πρόκληση ωορρηξίας για να δω πώς θα ανταποκριθώ. Όμως με μεγάλους κύκλους, αποβολές και αναμονές έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, πόσο να προσπαθήσω μόνη μου; Σκέφτομαι την εξωσωματική και ως μια ελεγχόμενη διαδικασία, να γίνονται όλα με κάποιο χρονοδιάγραμμα, με την κατάλληλη βοήθεια με φάρμακα και επίσης τα έμβρυα να έχουν ελεγχθεί. Έχω ασταθή και τεράστιο κύκλο και άρα πολύ λιγότερες ωορρηξίες. Έμεινα έγκυος με ωορρηξία μέρα 35 και μέρα 50+. Δεν μπορώ να κάνω κανέναν προγραμματισμό όταν ουσιαστικά δεν έχω κύκλο. Φαντάσου για 40+ συνεχόμενες μέρες να κάνεις κάθε μέρα από δύο τεστ ωορρηξίας και απλά να αισθάνεσαι κουρασμένη και ηλίθια. Επίσης, μετά την κάθε αποβολή, η πιθανότητα να ξανααποβάλεις αυξάνεται. Μου έχει δοθεί μια πιθανότητα νομίζω 30% να ξανασυμβεί. Όταν ειδικά δεν έχω πάρει απάντηση για το τι έφταιξε ώστε να το λύσω και όταν η κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστό γεγονός, μπορεί να μου συμβεί το οτιδήποτε οποτεδήποτε. Τη μια σύνδρομο, την άλλη θρομβοφιλία κοκ. Ας περιοριστούν τουλάχιστον τα σύνδρομα. Επίσης, το ότι έμεινα έγκυος στο παρελθόν δε σημαίνει ότι θα ξαναμείνω, ακόμα κι αν μπορέσω να κάνω κανονικές ωορρηξίες. Ελπίζω να μη στεναχωρήσω ή αναστατώσω κάποια με αυτά που έγραψα. Οι δυσκολίες μου δυστυχώς δεν τελειώνουν στο πολυπόθητο θετικό τεστ εγκυμοσύνης, όπως στις περισσότερες κοπέλες. Μπορεί να έχω μείνει έγκυος, αλλά μωρό δεν έχω.
 6. Μία ήταν @Χρυσάφω μου, μου την ψαλίδισε και από πάνω και από κάτω ώστε να μην ξανασχηματιστεί. Ο κοινός γιατρός μας με την @Tokyo μου είπε ότι συνήθως μετά τοποθετούν σπιράλ για να σχηματιστεί σωστά το ενδομήτριο, χωρίς συμφύσεις, αλλά ο δικός μου γιατρός δε μου έβαλε, οπότε αναρωτιέμαι τελικά τι γίνεται εκεί μέσα. Άλλο κι αυτό να πρέπει να ξανακάνω υστεροσκόπηση...
 7. Έτσι ακριβώς! Δεν ξέρω μήπως με μπερδεύεις με άλλη γιατί δεν πολυγράφω, αλλά ναι έχω κάνει υστεροσκόπηση (λίγο μετά από σένα) και τελικά είχα και σύμφυση και διάφραγμα που δε φαίνονταν στον υπέρηχο.
 8. Ευχαριστώ πολύ, εσύ και η @Χρυσάφω είστε πάντα με μια γλυκιά κουβέντα για όλους! 💜 Η πρώτη ανεμβρυική και η δεύτερη πριν να κλείσω την ενδέκατη. Πόσο δίκαιο έχεις για τις αποβολές, τόσους μήνες έκανα ο,τι υπάρχει και δεν υπάρχει από εξετάσεις, απάντηση ουσιαστικά μηδέν. Να έρθει σύντομα σε όλες μας ένα μωράκι. Λίγη σημασία έχει ο τρόπος, αλλά άμα γίνεται και χωρίς άλλη ταλαιπωρία, ακόμα καλύτερα! 😊
 9. Έχω μείνει δύο φορές έγκυος μόνη μου, αλλά χωρίς καλή εξέλιξη. Οπότε αν δε μείνω σύντομα με ωορρηκτικά, δε θέλω να περιμένω άλλο, έχουν περάσει δύο χρόνια, απαντήσεις δεν έχω πάρει για τις αποβολές, ο κύκλος ασταθής και τεράστιος... Οπότε προετοιμάζομαι...
 10. Κατάλαβα. Κι εγώ δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας για τη σπερματέγχυση, αλλά σαν μια προσπάθεια σε συνδυασμό με πρόκληση ωορρηξίας πριν από την εξωσωματική, το έχω σκεφτεί. Υστεροσκόπηση έχεις κάνει να δεις αν όλα είναι καλά; Εγώ πάνω που ήμουν να ξανακλείσω με το γιατρό, έκανα απρόσμενα ωορρηξία και επειδή θα ήταν η πρώτη προσπάθεια μετά την αποβολή του Φεβρουαρίου, είπα να δώσω μια ευκαιρία και τελικά δεν πήγα. Ήταν τελείως οριακά που έκλειναν για διακοπές. Τώρα αν δε γίνει κάτι σε αυτόν τον κύκλο, θα πάρω κλομιφαίνη και από τη νέα χρονιά θα αρχίσω να ξαναψάχνομαι, πλέον και για εξωσωματική. Δυστυχώς ο καιρός περνάει πάρα πολύ γρήγορα.
 11. Πώς πας εσύ, @Tokyo μου; Δοκίμασες σπερματέγχυση που σκεφτόσουν;
 12. Βεβαίως θα σου πουν, αυτοί ξέρουν καλύτερα, αλλά κάτι ξεκίνησε να γίνεται και το πιο σημαντικό είναι να δούμε ότι ανεβαίνει. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. 10η μέρα είναι πολύ νωρίς, ρε συ! Από το κέντρο σου είπαν να πας σήμερα; Γιατί σε άλλες κοπέλες που έχω διαβάσει τους είχαν πει να κάνουν χοριακή σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη μεταφορά.
 13. Ναι, κι εγώ που έκανα εκεί απόξεση μετά τη μία αποβολή, μου φάνηκαν λίγα τα χρήματα. Και απ' ο,τι διάβασα στο thread για τις υστεροσκοπήσεις είναι πιο οικονομικό από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν.
 14. Πάνω από 5 και όσο πιο μεγάλο, υποθέτω;
 15. Με γραμμένη πήγαινες ή την πλήρωνες; Γιατί είχε ρωτήσει ο άντρας μου στο Μητέρα και ενώ του είχαν πει ότι βγαίνει σε δύο ώρες και χαρήκαμε, μετά ρώτησε το κόστος και του είπε μια τρελή τιμή, τύπου 60 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
×
×
 • Προσθήκη...