Μετάβαση σε περιεχόμενο

wild lavender

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  136
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

60 Excellent

Σχετικά με wild lavender

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Δεν ξέρω να σου το απαντήσω, ξέρω ότι αν βγει προγεστερόνη πάνω από 10 νομίζω, μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία, σημαίνει ότι έγινε σίγουρα ωορρηξία και εκκρίθηκε προγεστερόνη αρκετή για να υποστηρίξει μια πιθανή εγκυμοσύνη.
 2. @Άντρεα Αν κάνεις εξέταση προγεστερόνης μια εβδομάδα μετά την υποτιθέμενη ωορρηξία, θα σιγουρευτείς για το αν έγινε ή όχι ωορρηξία και ποιος είχε δίκιο τελικά. Επίσης, ο μη φυσιολογικός καρυότυπος μπορεί να επηρεάζει τη σύλληψη, αλλά να εύχεσαι να είναι φυσιολογικός, τα άλλα λύνονται, αυτό είναι πολύπλοκο. Με εξωσωματική αντιμετωπίζεται, αλλά είναι κάτι που δε θέλουμε. Θα είναι εντάξει όμως, είναι πολύ σπάνιο να έχει κάποιος πρόβλημα με τον καρυότυπο.
 3. Κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό που είχες πει ότι δεν ήταν κανονική περίοδος, άλλωστε μικρή είσαι, έμεινες με την πρώτη, γιατί όχι αμέσως πάλι; Κοίτα μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει, στην τελική ρίχτο λίγο στον άντρα σου, χιχιχι! 😅 Άλλωστε πρακτικά εκείνοι "φταίνε", oops! 😇
 4. Βρε τρελή, ξανάμεινες έγκυος! Να προχωρήσει μέχρι τέλους αυτή τη φορά! Και μην είσαι σα βρεγμένη γάτα στο γιατρό, το πάθος της στιγμής φταίει, τι να κάνουμε!! 😁😉😍 Με το καλό!
 5. Στιχομυθία με τον άντρα μου πριν λίγο: 💜 Η @Tokyo είναι έγκυος!! 💙Α, ωραία! 💜124! 💙Τι 124;; 💜Η χοριακή, παιδί μου, η χοριακή! Αχαχαχαχχχ! Τοκυάκι μου, συγχαρητήρια! 🎉 Να πάνε όλα καλά, να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Με το καλό να έρθει το μωρουλίνι σας! Πίστευα ότι θα είναι θετικό, υπήρχε όπως έχεις πει μάλλον ένα μηχανικό θεματάκι (ο "ατρύπητος" είχες πει; 😊) και αφού ξεπεράστηκε, όλα τα άλλα ήταν υπέρ σου! Εν τω μεταξύ, για αυτό που είπες χθες ότι δεν είναι καλό να είσαι και πολύ καιρό σ' αυτό το φόρουμ, το φόρουμ είναι mammyland και αρκεί να παίρνουμε σύντομα όλες upgrade για τα mommy to be και κυρίως για τα mommy θέματα, χαχαχ! Άντε να γιορτάσεις, να ονειρευτείς, να ηρεμήσεις, ό,τι έχεις ανάγκη! 😘 υγ, υπόσχομαι δεν είμαι 7 με τόσα emoji, αντιθέτως -> 👵🏻
 6. Είσαι η σταθερή αξία του φόρουμ, άλλα κορίτσια πάνε, έρχονται, εσύ εδώ! Το πόσο σε θαυμάζω και για τη διάρκεια βρασμού 😂 αλλά και που έχεις κρατηθεί και δεν έχεις κάνει τεστ, δε λέγεται. Εμείς συμφωνούσαμε ότι θα κάνω τεστ μια συγκεκριμένη μέρα και ποτέ δεν το τηρούσα, έφτασα να δίνω τα τεστ στον άντρα μου, να τα πηγαινοφέρνει με το αυτοκίνητο, για να μην κάνω. Κανένας αυτοέλεγχος. Μόνο η ovitrelle μπορούσε να καθυστερήσει το θεριό μέσα μου γιατί δεν ήθελα με τίποτα την κρυάδα του ψευδώς θετικού. Τρελές θα καταλήξουμε, μου φαίνεται.
 7. Βρε, λιγοψυχάνε οι αρχηγοί; Τι είναι αυτά;; 😋 Τα πονάκια καλά ακούγονται! Εγώ σε καμία από τις συλλήψεις δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, κανένα απολύτως. Βέβαια, ο,τι και να σου πούμε, εσύ θα βράσεις καλά καλά μέχρι αύριο στο ζουμί σου, υπομονή! 💕
 8. Δεν το πιστεύω ότι στεναχωρήθηκες με το ηλίθιο τεστ, μπράβο σου κορίτσι μου, συγχαρητήρια, με το καλό!
 9. Είναι αυτή η πλευρά της ζωής που δυστυχώς κάποιες πρέπει να ζήσουμε. Αυτό θεωρείται ανεμβρυική, μάλλον, ε; Κι εμένα ήταν ανεμβρυική η πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά ενώ περίμενα αρκετές εβδομάδες, δεν ξεκινούσε η διαδικασία της αποβολής και τελικά πήρα χάπια και απέβαλα στο σπίτι. Συνήθως λένε ότι οφείλονται σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες, αν ήταν αυτό, καλύτερα έτσι και τόσο νωρίς.
 10. Κορίτσι μου, πολύ λυπάμαι. Τι είδατε στον υπέρηχο;
 11. Να είναι υγιές και να μείνει, θα έχουν και πολύ ωραία διαφορά ηλικίας! (Όχι ότι έχει σημασία, αλλά λέμε!)
 12. Συγχαρητήρια, με το καλό! Αν δεν κάνω λάθος, έχεις ένα παιδάκι με εξωσωματική κι αυτό είναι με φυσική σύλληψη; Τι τέλειο κι ελπιδοφόρο!
 13. Ο γιατρός τι είπε; Σου πρότεινε αμνιοπαρακέντηση για να είστε απολύτως σίγουροι ή φοβάται κάτι; Σε κάθε περίπτωση, κορίτσι μου γλυκό, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα καλά και το μωράκι σας υγιές. 💜
 14. Τι τέλεια! 💜 Μπράβο, κορίτσι μου, με το καλό!
×
×
 • Προσθήκη...